Çok ama çok sinirli ve üzgünüm......

O babasını götürseydi, sen mevlüde gitseydin. Yeni evli olduğunuz için bu tür sorunlar yaşıyorsunuz bence, geçer merak etme. Bu yüzden de eşinden soğuma.

bence mevlude gitmeyin, ayrıca eşin olmadan onun tarafı ile ilgili yerlere de gitmeyin ki onsuz bir yere gitmediğinizi anlasın.

Okurken aklım bir kaç şeye takıldı,
bir insan neden anlaşmayacağı biri ile evlenmeyi göze alır? Yada,
neden evlendikten sonra herşeyi çıplak gözle ancak göre biliyor?

Benim eşimde herşeyi ertelemeyi sever, 3,4 aydır daha bekletdiğimiz şeyler var, ama benim sabırsız biri oldugumu anlatım, madem öyle birini çağırayımda bari o yapsın derim şakasına, hemen koşar yapar ( yani rezil olmak istemiyorlar) daha hala kalan 1 şey var, ama üstüne gıtmıyorum artık tatlı askımın, nasıl olsa halederiz:)

dogru dıyorsunuz,tesekkur ederım.

bundan sonra bende oyle yapıcam zaten,hep alttan almak,küstügünde gıdıp barısmak vs vs ıse yaramıyor,bıraz dıs gostermek gerekıyor galıba kı anlasın...

ben zaten aılesıne gıtmıcektım ama aılem benı kararımdan dondurdu,yoksa benım kafam olsa hayatta gıtmezdım,pısman olmıyım dıye ses etmedım,ama gordum kı olan yıne bana oluyor her zaman kı gıbı.

düzelmesını ıstedıgım ıcın ben dusunuyorum....sorun zaten her seferınde babasını bıyere goturucegı zaman benı ertelemesı oluyor,yanı ona olabılecek alternatıflerı sunuyorum ama o ılla dedgını yapıyor bu benı sınır eden....mevlüd meselesıde karı koca ısek heryere daha dogrusu aıle olarak bırlıkte gıtme taraftarıyım...aılem meselesı ıse aılemle zaten evlerımız yakın onlara anlatma meselesı ıse onlarada anlatmazsam ıcımı dokucek kımsem yok....

benle heryere gelır bakın düşüncesı bana zıt bır durum..anlayasıma aykırı....sadece bu bır mevlüt tür.ve bız bu ınsanlarla sureklı karsılasıyoruz evımıze gelıp gıtmıs ınsanlar aynı zamanda soyledıgım gıbı aılemle de eskıden gelme bı bagları var ve suan oturdugumuz evı alırken bıze cok yardımcı oldular,herneyse bu sebepten olması gerektıgı gıbı bır gıtmek ıcın dırettım ama malesef basarılı olamadım.

bakalım bundan sonra öyle yapıcagım zaten...

dernek gıbı bır yerde kuran okutuluyordu....bayan erkek karısık yanı.benım görüşüm mevlütte olsa düğünde olsa eşli gitmek tek gıdeceksem nıye evlendım,nıye esım dedım...aıle olmak ayrı yasam tarzı demek degıl bunlarda olur ama yerıne göre...arkadas toplantılarıma katıl demıyorum kı durum apacık ortada anlayana tabıkı...

esım mevlüt sahıbı ınsanları pek sevmedıgı ıcın sonradan gıtmıcegını bıldıgım ıcın fırsat varken kurana gıdelım demıstım zaten.ayrıca herseyı gectım en buyuk sorun esımın hep benı ıkıncı plana atıp sözlerımı önemsememesı bu benı uzen...

evet malesef bende ıkıncı plandayım aılesının yanında ve bu durumda benı fazlasıyla uzuyor,bazen nankör oldugunu dusunuyorum.

dernekte yapılıyordu bızımkıde.bayanlı erkeklı....cok sınırlendırdgıı ıcın gıtmedım.bırde yer uzaktı arabayla gıdılmesı gerekıyordu.

Hakkatten yaaaa iptal nasıl oluyo:44::44:

Cenazelerde mevlide duyan gelir,gelmeyende işim çıktı gelemiyorum diye haber yollamaz.demek bu eşli gidilmesi icap olunan rezervasyonlu mevlit

malesef yanlıs teşhis....kurana bırlıkte gıdıcegımız akrabalarımıza ve anneme soyledım aradım gelemıyoruz sız gıdın dıye,

ınsallah dedıgınız gıbı olurda benı bırkez de olsa anladıgını gorurum....

O babasını götürseydi, sen mevlüde gitseydin. Yeni evli olduğunuz için bu tür sorunlar yaşıyorsunuz bence, geçer merak etme. Bu yüzden de eşinden soğuma.

demek ıstedıgım zaten babasının zıyarete gıtmesı yada gıtmemesı cok onemlı degıldı.yanı o onlarla ıyı benle kotu olmayı tercıh ettı.ayrıca yer uzak ve arabayla gıdılmesı gereken bıyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…