Çok arada kaldım bir yanımda ailem bir yanımda o..

Ben anlamıyorum memlekette 80M insan var, yarısı erkek olsa 40M yapar bula bula karaba nasıl bulunuyor? Biraz çıkın dışarı, sosyal hayata karışın başka insanlar tanıyın ilk gördüğün akrabaya bununla olucam idye tutunmak nedir ... yıllardan oldu 2023 insanlarımız hala karba evliliği yapma peşinde, genetik havuzu kirletiyorsun, topluma zarar veriyorsun, çocuğuna da korkunç bir genetik miras bırakıyorsun. Allah akıl fikir versin.

Yorum ayzayım: Akraba olmayan erkek bul konu sahibesi.
Küçük yerlerde herkes birbirinin bir şekilde akrabası çıkıyor 😅😅 bizim memlekette kime sorsam dıdımın dıdısı çıkıyor iyi mi 😅 işi garantiye alıp bambaşka bir şehirden koca aldım ben 😎

öncelikle 22 yaşındayım ve belirtmek isterim ki günlük hayatımda bey hanım gibi kelimeler kullanmam sevdiğim beye karşı 😂😂 Bu sitede isim vermek istemediğim için sevdiğim bey diye ithaf ettim bir nevi nick hahshshsh
Yaa daha çok gençsiniz:) şahsen ailemin bu kadar istemediği biriyle olsam bir de sizin yaşınızda olsam asla ileriyi düşünmezdim. Ailelerin arasındaki sorun asla çözülmez, sizin aranız bozulur düzelir o mesele değil ama böyle yıllardır süregelen sorunları karşınıza almanızı asla tavsiye etmem. Her şey aşk değil çok daha iyileri de çıkar karşınıza. Benim babam da dediğim dedik biridir ordan pay biçiyorum asla babama böyle bir konuyu açmak istemezdim.

Yaa daha çok gençsiniz:) şahsen ailemin bu kadar istemediği biriyle olsam bir de sizin yaşınızda olsam asla ileriyi düşünmezdim. Ailelerin arasındaki sorun asla çözülmez, sizin aranız bozulur düzelir o mesele değil ama böyle yıllardır süregelen sorunları karşınıza almanızı asla tavsiye etmem. Her şey aşk değil çok daha iyileri de çıkar karşınıza. Benim babam da dediğim dedik biridir ordan pay biçiyorum asla babama böyle bir konuyu açmak istemezdim.
bende zamana bırakmaktan yanayım aslında. bana umutlanmıyorum demişti bugün. Ben de emin misin yazdım cevap yazmadı sanırım cevap da vermeyecek ben de çok uzatmayacağım. Akışına bırakmak zamana bırakmak en iyisi sanırım..

Geçen senelerde bir arkadaş konu açmış, sevdiğim bey böyle yaptı ben hayır dedim vs uzunca anlatmış. Ben de dahil herkes 40 lı yaslarda bir hanımefendi sandık konu sahibini yaşlar kaç diye sorunca 18 cevabını almıştık :KK53:
Koptum 😂 2005 doğumlu, dar paça kot pantolon giyen, instada takılan birine de bey denmez ama ya 😂😂

Back
X