cok arada kaldım :((

lutfen yanlis anlamayin ama miras hukukuna gore babanizdan kalanlarin zaten yuzde 70i sizin, niye anneniz kullaniyor ki hepsini? ha mallar babanizin degil de annenizin ise sozum yok.

kiradaki evin kirasini alirdim, evimi degistirezdim.
Rica ederim. Babam vefat ettikten sonra annem hepsini çalışarak aldı.
Siz haklisiniz aslinda benimde hakkim var. Annem zaten elinden geleni yapiyor. Esimde gurur yapıyor biraz acikcasi. Annemin oturdugu ev zaten onda. Bana gelin hepberaber yasayalim bile dedi ama tabi istemedim. Simdide kendince bu teklifiyle bizi rahatlatmak istiyor...

benim annemin de dedemden kalma mallari var, biz mesela su an gorev geregi yurt disindayiz ama istanbula donunce ben annemin evinde oturacagim. anlayabiliyorum sizi o sebeple.

Yeni evinizi kira verdiğiniz takdirde borç bitip tekrar oraya taşınırsanız eski halinde bulamayabilirsiniz.

Sonuçta kiracı ev sahibi gibi dikkatli kullanmayabilir evi.

Eğer ucu ucuna bile olsa kendinize yetiyorsanız kendi evinizde kalın, bodrum kata mahkum etmeyin bebeğinizi.

Dikkatimi çekti, sizin hiç refaha çıkmak gibi bir planınız yok. Şu an ucu ucuna diyorsunuz, ama planlarınız arasında evi satıp daha büyük ev almak var; yani yine borç.

Annen sizden kira almayacaksa zaten tam tersini yapın. Annenin evini kiraya verin, kira size gelsin evinizden çıkmayın.

Çalışıyormusunuz ? Oturduğunuz ev merkezi olması size artı kayacak mı ? İşinize yakın mı mesela ? Yada eşinizin işine ? Anneniz oranın kirasını size destek verse daha hoş olur neticede bir borca girmişsiniz zorluğu göğüslemişsiniz. Eliniz gurur yapmakta haklı anneniz yapmasa bile akrabalar illaki hazıra kondu der vs Yen'i severek aldığınız ev küçük bile olsa sizin kurduğunuz Yen'i bir ev tadını çıkartın anneniz kira gelirini versin en güzeli

Zor bir durum..
Yepyeni evinizin tadını çıkarmak varken maddi açıdan o eve gitmek..
Maddiyat çok önemli muhakkak ama evinizi çok sevmissiniz..
Anneniz o evi kiraya versin ama yok pahasına olmasın neyse ederi ona göre.. az da olsa size katkı olur duzeniniz bozulmaz..

Kiralama kiracıyla muhatap olma sürecini siz yürütün tamamen

Ben bebekten dolayi calisamiyorum annem bakamiyot kalp hastasi yani en azindan kreş yasina kadar ben bakicam. Cok merkezi bir yer herşey ayagimizin dibinde eski bir muhit zaten. Esimin isine yarim saat daha yakin olacak...

Bahçeli evi birakmayin. Çocuğunuz büyüyünce daha iyi anlayacaksınız kıymetini. Annenizin evini siz kiraya verin. Oraya geçince 1000 lira elinize kalıyorsa, annenizin evinden en az 600 civarı gelir yine de.

Annenize evim duzenim belli burasi cocuk icin iyi ,diger evi kiraya verip biz kirasdini alsak diye oneride bulunsaniz ,sonucta her turlu kira almis olursunuz ,
Hem evinizden tasinmazsiniz ,
O ev cok rutubetli cocuk icin uygun degil diye belirtin

Annenız dıger evı kıraya versın kırasınıda sıze verebılır veya o evı satsın sonucta tek evlatsınız yıne sıze kalıcak o ev borcunuzda kapanır belkı rahat edersıniz.eskı rutubetlı bı eve tasınmazdım ben olsam evımı bırakıp

Annen o evi kiraya versin kirasini siz alin.borca verin bence

Bence geçin annenizin evine bir kaç sene durun hem para birikir daha rahatlarsjnjz.eğer eve de uyum sağlarsınız devam edersiniz . ee uyum saglayamazsaniz da ev sizin geri donersinjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…