cok arada kaldım :((

Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım birlikte yaşama olayını.
Rutubetli evde çocuk yetiştirmek sağlıklı olmayabilir. Üstelik kendi eviniz bahçeliymiş tam çocuğa göre.
Mümkünse o evin kirasıyla destekleseniz bütçenizi. Yeterli olmaz mı?

ben olsam anneme evi sattırır parasıyla kredimin bir kısmını öder rahatlardım. eğer anneniz sizi düşünüyorsa kabul eder zaten. yeni ev varken eski evde oturmak zor gelebilir . ama annenizin düşüncesi çok çok çok güzel ve iyiniyetli..

O evin kirasıyla yardımcı olsa anneniz

Kizlar zaten evimi hiç bırakasim yoktu şimdi hiç hiç hiç yok... birkaç gün sonra bu konuyu annemle konuşup kesinlestiricem...

kesinlikle annemin evine geçerdim
yatırımcı olmak iyidir biriktirin çocuk için daha çok lazım olacak çok

kesinlikle annemin evine geçerdim
yatırımcı olmak iyidir biriktirin çocuk için daha çok lazım olacak çok
Yaaa Cathy öyle mi diyorsun?
Bende daraldım açıkçası sürekli paranın borca gitmesine iki sürpriz harcama çıksa keklik gibi kalıyoruz. Ayda 1.000 tl fena para değil ama ne bilim bodrum kat birde kendi evimi düşünür üzülür müyüm diyorum....

ama biraz biriktirince geçersin yine senin evin sonuçta

Ben cocuklarimin öyle bir evde büyümesini istemezdim.
Yukarıda arkadaşlar belirtmiş eski ev satılabilir,veya kirası size aktarılabilir.
Bir de tamam anneniz iyilik olsun istemiş ama ben kızıma böyle yarim iyilik de yapmazdım yaw villada otururken :)
Ben dublex dairede oturacam tek çocuğum kiymetlim artı tek torunum toprağa gömülü evde oturacak.
Yok olmaz olamaz mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…