çok aşık olduğum sevgilim evli çıktı ?

kimlik bilgilerine baktırdım birden evli oldugunu gördüm sordum yalan dedi sonra itiraf etti karısıda bilmiyor çunki küçük bir eşi var sanırım daha çocuk
Çocukla evli (!).Bundan değil sevgili, insan olmaz.İlişkiyi kesmekle çok iyi yapmışsın.İnsan şu hayatta nelere dayanıyor.Sen de unutur gidersin.Aklına bile gelmez.

Çok aşık olduğun herif 1 yıl boyunca seni kandıracak kadar şrfsiz.
Sen de bunu anlamayacak kadar aptal aşık.
Nickine de irite oldum bu arada.

Aşık beyin saçma sapan düşünüp mantığa kendini kapatıyor. Ki bunu genelde biz kadınlar yaşıyoruz. Adam şrfsizin teki ve karısını aldattığı gibi sizin de duygularınızla oynamış. Mantığınızı devreye sokmak zorundasınız. Yoksa dışardan bakanlar için saçma sapan ama kendi içinizde arabesk bir hale mahkum olursunuz. Kendimden biliyorum çünkü. Beni yıllardır aldatmış olduğu ortaya çıkan ex kocam olan şrfsiz için çok ağladım , 3 ay oldu boşanalı yine ara ara ağlak olsam da eski halim yok çok şükür. Önce zor olsa da mantıklı düşünmeye ve zamana ihtiyacınız var. Sakın geriye dönüp bakmayın, zararın bir yerinden dönmüşsünüz şükredip önünüze bakmalısınız. Ayrıca sizi tebrik ediyorum ki evli olduğunu öğrendiğimden beri görüşmüyorum diyorsunuz, benim olayımdaki kadın evli olduğunu bile bile devam etmiş. Allah öylelerinin ( hem erkek hem kadınların ) tez zamanda hakettiğini versin de bir daha kimsenin canını yakamasınlar.

Ya hadi sen anlamadında karısıdamı anlamadı.bir iki gün değilki bu bir sene nasıl idare etmiş hayret.ne biliyim insan sevgilisini sık sık arar mesajlaşır.mutlaka bi açık verir.adam profosyonel sanırım.

Cok uzun yillardir evliyim epeyde kucuk evlendim neyse yaninda okudum berabwr buyuduk hic skintimiz olmadi ta ki sina a hazirlann kizimiz evliligimizi sarsana kadar arkadasin biri demis ya karisi da mi anlamamis diye adam sana belli etmiyor ki bir de insan yanindakine yakistiramiyor kisi kendi gibi biliyor karsisindakini gel gelelim bir sabah kizinin babasinin telinde buldugu mesajlar karim benim dunyada benm kadar kocasini seven biri daha var midir diye kadinin telini alip kumpasa dusurup itiraf ettiriyorsun .....

3 yil oldu bn sana bir de karisinin cephesinden anlatayim ailesiyle hic sorun yasatmadim kendi ailemden ustun tuttum 16 yildir maasimi is yaparim dedi hep batirdi 3 cocuk tek basima buyuttum niye o skintiya gelemez diye namazina guvendim yok dedim Allahin huzuruna duran harama yaklasmaz diye

Karsidakine benmkinin her seyini anlattim o diyor ki cok iyi biri en sonunda 30 yasinda devlette memur kendini akili zanneden tipe dedimki ya madem bu kadar iyi seni ne yerine koydu karsidan ses yok

Ertesi gun kayinvalidemde konustu oglinun ic yuzunu anlatti ki evladina hic kiyamaz kiza dexim ki bizim ki secimini yapsin seni bilmem ya bnm 3 kisilik bir iliskiyi midem kaldirmaz

Sonuc bayan arkasina bakmadan kacti bnde bu konularda asla taviz vermem diyen bir kadindim durdum cocuklarim icin ama 15 gunde 7 kilo verdim agir depresyona girdim

Cok dusundum is yerine gideyim annesine babasina rezil edeyim xiye ama kendime yakistiramadim bayan bir sene sonra evlendi bizimki 3 yildan beri bir dedigimi iki etmiyor 16 yilda davranmadigi kadar iyi davraniyor ama ben asla o eski betn degilim

Kadina karsi icimdeki kini atamadim ve her namazimda soyle diyorum beni yarim biraktiniz cunku dunyaya olan bagliligim bitti Allahda sizi yarim biraksin simdi sen bu anlattiklarimdan sonra hala ask sevgi diyorsan ........

Aileler karsidaki kadin varsa cocuk bunlarin vebali sizi mutlu eder mi adam haysiyetli olsa ..benmki karsima gecseydi iliskileri biraz ilerleyince bn yapamiyorum hayatimda biri var deseydi yeminle bu kadar aci gelmezdi internette bak kadinlar sevdigi icin aldatiyo tek sebep erkeklerse ooooo

Sen bir maceraysan senden skilinca baska maceraya gecerse ne olacak ha sunu da soyleyim sen bu saatten sonra devam edersen daha beterini takdiri ilahi zaten yasatir

Bn bu konuda yaraliyim iki cihanda da ikisiyle hesaplasmadan bu is bitmeyecek peygamberimiz soyle diyor mazlumun ahindan korkum cunku simsek hiziyla yerini bulur Unutma Allah var hesap var

Ayrica bnm insanlara guvenm bitti de kizimin evlilige olan guvenide sarsildi esim bana iyi bir sekilde yaklasiyor kizim onu gozleriyle asagiliyor o cocugu n daha simdiden hayallerini yikmaya ne hakkiniz var Farzetki vazgectin bizim bayan gibi rezil olmadan birde bnmkinden kurtularak buldun bir salak evlendin o adam senin yaninda maddi manevi gecirdigi zamanin hakkini ki bu karisinin hakki idi caldin sen bu hesabi burda vermesen bile obur tarafta verecegini hic unutma beni bu olayda susturan tek sey cehennemin oldugunu bilmek

Back
X