Çok Asosyalim

Sen her şeyi bir kenara bırak. Arkadaşlık, dostluk, sevgililik vs o okulu bitirmeye bak. Böyle savsaklarsan bir dönem iki dönem derken bakmışsın azami öğrenim süren dolmuş ve okuldan atılmışsın. Önce okul, sonra iş, karşına helâl süt emmiş bir oğlan da çıkarsa ne âlâ.

Yani. Bir dönem dediğiniz aylar süren bir süreç. İnsanlar o zamanda beraber derslere girdiler, not paylaşımı yaptılar, aralarda bir şeyler yiyip içtiler, ortak anılar biriktirdiler. Tabi ki kaynaşırlar ve sizinle aynı samimiyeti kuramazlar. Yeni dönem başka insanlar da gelir mutlaka üstten veya alttan ders alan. Bahar döneminde düzenli gidip onlarla arkadaşlık kurmayı deneyebilirsiniz. Bu arada siz rahatsız olduğunuz için bu öneriyi veriyorum yoksa bence okula tek gidip tek dönmek bir sorun değil. Sosyalleşmek için başka seçenekler de var sonuçta bu hayatta illa da okul olması gerekmiyor bunun. Alanınızla ilgili staj programlarına başvurun, spora yazılın, ilgi alanlarınıza göre kurslara yazılın vs..

Demek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Popülerlik sonradan kazanılacak bir şey değil. Demek ki ilgi çekmeyen; renksiz bir kişiliksiniz. Bunu kabullenmekle başlayabilirsiniz.

Ay bitirdin mahvettin su an bizi, 2 hafta da renksiz bi kişiliğim bunalimina giricek simdi

asosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.
ve salak sevgilimin beni aldatması yüzünden tüm gün yurtta ağladım. ve oyun oynadım
Boşver şimdi arkadaşı sevgiliyi. Şu an daha önemli bi derdin var; eğitimin. Final haftasındasın madem en kolay derslerinin notlarını toparla ve çalışmaya başla. Geçebildiğin kadar dersi geçmeye çalış. Zaten diğer problemler akışına bırakırsan çözülür. Arkadaş edinicem, sosyalleşicem diye kasma kendini. Bi gerizekalı yüzünden koca bir dönemi çöp etmişsin. Daha fazla kayıp vermemek için uğraş. Kapat kk yı git güzel bi uyku çek. Sabah erken uyan bi duş al ve yeni bi başlangıç yap. Böyle olmaz

Hiçbir şeyi kabullenmekle başlamayın. Terapi alacak gücünüz varsa onla başlayın. Benim üniversiteye gelince ilk günden ilk dönemin sonuna kadar ben ne yapacağım burda diye ağlayan arkadaşım da oldu. 4.siniftan mezun olduğunda ise bambaşka insandı. Tabii ona okuduğu bölümde yardımcı oldu. Toplum bilimu,insan ilişkileri üzerine idi bölümü. Ama beynine cocuklugunda kodlanmış şeyleri aştı.
O,kendi kendine yapti 180 derece degisti. Siz kendiniz yapamiyorsaniz yardım alarak yapın.
Büyük ihtimalle aileden gelen bir durumunuz var. Biliyorum pek takmayacaksiniz ya da durumum yok diyeceksiniz ama yine diyorum bunu aşacak kişi sizsiniz.

Kırk yıl düşünsem vanessa ile aynı kaderi paylaşacağım aklıma gelmezdi Hadi vanessa yine gerçek değil, eğleniyor burada kendi halinde.

Ben de okula az gidiyorum uzak olduğu için ve sınıfımı sevmediğimden dolayı. Benim de sevgilim yok. Yoksa ben vanessa mı oldum
Gerçi vanessa benim okul dışından arkadaşlarım var onlarla takılıyorum o yüzden gerek duymuyorum sınıftakilerle iletişime geçmeye. Üniversite ortamı zaten biraz tuhaf hiç anlatılanlar gibi değil o yüzden dışarıdan insanlarla takılmayı tercih ederim şu anlık. Ayrıca sınıftan sevgili de yapma, sonra ayrılırsınız falan görmek zorundasın mecburen. Sonra bir de hayali senaryolarına sınıftaki eski sevgilin eklenmesin.

Bence arkadaş/erkek arkadaş/sosyallik muhabbetlerinden ziyade devamsızlıktan kalmama, dersleri kaçırmama, alttan ders bırakmama gibi şeyler daha önemli olsun sizin için. Zira hepsi gelip geçici ama diploma değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…