- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ay çok iyiDemek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Popülerlik sonradan kazanılacak bir şey değil. Demek ki ilgi çekmeyen; renksiz bir kişiliksiniz. Bunu kabullenmekle başlayabilirsiniz.
Hayatın olumlu tarafını görmeye çalışın beceremiyorsanız destek alın.Hiç kimse yanında herşeyden yakınan , hayat enerjisini aşağı çeken birini istemez.Pandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
Vanessa yi arkadaslarinla tanistirsana bacim sevaptirKırk yıl düşünsem vanessa ile aynı kaderi paylaşacağım aklıma gelmezdiHadi vanessa yine gerçek değil, eğleniyor burada kendi halinde.
Ben de okula az gidiyorum uzak olduğu için ve sınıfımı sevmediğimden dolayı. Benim de sevgilim yok. Yoksa ben vanessa mı oldum
Gerçi vanessa benim okul dışından arkadaşlarım var onlarla takılıyorum o yüzden gerek duymuyorum sınıftakilerle iletişime geçmeye. Üniversite ortamı zaten biraz tuhaf hiç anlatılanlar gibi değil o yüzden dışarıdan insanlarla takılmayı tercih ederim şu anlık. Ayrıca sınıftan sevgili de yapma, sonra ayrılırsınız falan görmek zorundasın mecburen. Sonra bir de hayali senaryolarına sınıftaki eski sevgilin eklenmesin.
Sizin öğrenciyken spor arabanız varken diğerlerinin servisle gitmesinin loserlıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :) herkes öğrenciyken araba sahibi olamaz. Olmamak bir sıfır geriye de düşürmez. Öğrencinin normali bu çünkü. ben 500t ile bir otobüste 200 kişiyle panoramik istanbul turu yaparak okula gidiyordum. Bu durumda loserlık kraliçesi oluyorumDemek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Popülerlik sonradan kazanılacak bir şey değil. Demek ki ilgi çekmeyen; renksiz bir kişiliksiniz. Bunu kabullenmekle başlayabilirsiniz.
Araba (spor olanı) : benim konuyla ne ilgim varDemek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Alınmasına hiçbir payınız olmadigi bir spor araba ile kraliçe olmak da pek hoş bir şey değildir..Sizin öğrenciyken spor arabanız varken diğerlerinin servisle gitmesinin loserlıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :) herkes öğrenciyken araba sahibi olamaz. Olmamak bir sıfır geriye de düşürmez. Öğrencinin normalin bu çünkü. ben 500t ile bir otobüste 200 kişiyle panoramik istanbul turu yaparak okula gidiyordum. Bu durumda loserlık kraliçesi oluyorum
sana ne zorluklarla okusun diye para gönderen ailene üzüldüm ben en çok.asosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.
ve salak sevgilimin beni aldatması yüzünden tüm gün yurtta ağladım. ve oyun oynadım
Okula niçin gidildiğini biliyorsun değil mi? Okulların amacını falan ?asosyal animeci sevgilimden ayrı kalmamak için okula 3 hafta geç gitti.
ve salak sevgilimin beni aldatması yüzünden tüm gün yurtta ağladım. ve oyun oynadım
20 yaşında evlenmiş olmak: asıl benim ne ilgim var?Araba (spor olanı) : benim konuyla ne ilgim var
Popüler ama görmemiş hanım
Araba: Ben ne alakaDemek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
Nihal abla, kendin demişsin arabam vardı diye, hem de spormuşDemek ki loser bir profiliniz var. Bende üniversitede çok devamlılık yapmazdım ama popülerdim. Herkes benle arkadaş olmaya çalışırdı. Grup ödevlerinde hiç açıkta kalmazdım. Onlar flörtleşirken sınıftaki tek evli bendim. 20 yaşında evlendim. Onlar servisle gidip gelirken benim spor arabam vardı.
20 yaşında evlenene sadece acırım ben20 yaşında evlenmiş olmak: asıl benim ne ilgim var?
Sırf hakaret etmek için sebep arıyorsunuz. Yazık20 yaşında evlenene sadece acırım ben
Gatsbycim benim araba biraz gösterişliydi. 1997-2001 senesinde Başkent Üniversitesinde Fatih Erbakandan sonra en popüler bendimNihal abla, kendin demişsin arabam vardı diye, hem de spormuşBu herkesin bildiği birkaç özel üniversite harici (o üniversitelere giden çoğu kişinin arabası vardır) araba sahibi olmak eşittir popüleriteye sahip olmak. Ee ama renkli kişilikle de ilgisi yok şimdi bunun. Ayrıca 20 yaşında evlenmek meziyet değil. Ben kendi yaşımda birinin parmağında yüzük görünce gülüyorum mesela.
Vanessa gerçekse, o da İstanbul'da okuyor diye biliyorum, kendisini partiye gitmeye davet ediyorum hadi bakalımmVanessa yi arkadaslarinla tanistirsana bacim sevaptirhepiniz arkadas olun, huzur olsun, mutluluk olsun, kelebekler ucsun, kuslar ötsün ne diyin
amanın ben özel üniversitede 5 yıl boyunca servise binen asla arabası olmayan olamayan bir zavallıymışım ayolll.ha şimdilerde var bir düldülüm sevmesem de benim ya içinde çekirdek de çitlesem kimse karışamaz ya ohh misssSizin öğrenciyken spor arabanız varken diğerlerinin servisle gitmesinin loserlıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum :) herkes öğrenciyken araba sahibi olamaz. Olmamak bir sıfır geriye de düşürmez. Öğrencinin normali bu çünkü. ben 500t ile bir otobüste 200 kişiyle panoramik istanbul turu yaparak okula gidiyordum. Bu durumda loserlık kraliçesi oluyorum
3 ders ve bir sürü ünlü üst düzey sevgilin olduPandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
Gece gece guldurdunuz. Fatih Erbakan dan sonra miSırf hakaret etmek için sebep arıyorsunuz. Yazık
Gatsbycim benim araba biraz gösterişliydi. 1997-2001 senesinde Başkent Üniversitesinde Fatih Erbakandan sonra en popüler bendim
yeminle ben de o dönem oradaydımmm.fatih erbakan ı asla unutmadım.populer neyim de değildimmSırf hakaret etmek için sebep arıyorsunuz. Yazık
Gatsbycim benim araba biraz gösterişliydi. 1997-2001 senesinde Başkent Üniversitesinde Fatih Erbakandan sonra en popüler bendim
Çünkü senin gösterişli bir spor araban yokyeminle ben de o dönem oradaydımmm.fatih erbakan ı asla unutmadım.populer neyim de değildimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?