- 10 Nisan 2014
- 42.565
- 113.931
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
arkadaşlarımın vardı ama benim yoktu evet.okul ücreti bile ağırdı yemekler pahalıydı .şimdi düşündüm de ne işim varmış benim orada ayoll?Çünkü senin gösterişli bir spor araban yok
Oleyyyy aslansin kaplansin ülen, vanessa artik kk olarak daha ne yapalim, daha ne istiyon, partiyse parti, sevgiliyse sevgili, daha benden bu kadar, muhtesem al bunu eti senin, kemigi de senin, gazan mübarekVanessa gerçekse, o da İstanbul'da okuyor diye biliyorum, kendisini partiye gitmeye davet ediyorum hadi bakalımmErkeklerle de tanıştırırım kendisini. Vanessanın küçük de olsa gerçek olma ihtimali için bu riski alırım
Babası başbakandı heralde o dönem. Korumalarla geliyordu. Çok cool çocuktu. Kimseyle konuşmazdı.yeminle ben de o dönem oradaydımmm.fatih erbakan ı asla unutmadım.populer neyim de değildimm
Vanessa o dönem üniversitede degildi tabii, hep ondanBabası başbakandı heralde o dönem. Korumalarla geliyordu. Çok cool çocuktu. Kimseyle konuşmazdı.
evet ya babası başbakandı siyah mercedes le eskort araçla gelirdi.arkadaki köye cuma namazına giderdi.cool konusunda yorum yapmayacağımmm.mezuniyetime ecevit gelmişti amaBabası başbakandı heralde o dönem. Korumalarla geliyordu. Çok cool çocuktu. Kimseyle konuşmazdı.
Sen başka şeylere takılıyorsun kafe değil kioda arkdaşlarım falan hepsi gece 11 e kadar kafelerde takılıyor.
ben ise kimseyle takılmıyorum
acess şimdi üniversitede ne dikkat çekiyor bilmiyorum. Benim 20 sene olmuş. Ama bizde iyi arabası olanlar hemen dikkat çekerdi. Bir de ben sınıfta tek evliydim. Kızlar çok özenirdi. Kocam derse gelirdi. Ödevlerimi yapardı. Kendi evim vardı. Ama popüler olayım diye yaptığım bir şey değildi. Ben bir an önce yetişkin olmak istiyordum. Her ne kadar o evliliğim 15 sene sonra bitmiş olsa da bana çok şey kattı.Vanessa o dönem üniversitede degildi tabii, hep ondan
hazırlığı başka okulda okuldum ben.orda da kuvetyli 21 yaşında evli 2 çocuklu erkek bir sınıf arkadaşım olmuştu.duyunca çok şaşırmıştık ama onlar da normalmişacess şimdi üniversitede ne dikkat çekiyor bilmiyorum. Benim 20 sene olmuş. Ama bizde iyi arabası olanlar hemen dikkat çekerdi. Bir de ben sınıfta tek evliydim. Kızlar çok özenirdi. Kocam derse gelirdi. Ödevlerimi yapardı. Kendi evim vardı. Ama popüler olayım diye yaptığım bir şey değildi. Ben bir an önce yetişkin olmak istiyordum. Her ne kadar o evliliğim 15 sene sonra bitmiş olsa da bana çok şey kattı.
Müslüman ülkelerde erken yaşta evlilik teşvik ediliyor ceycey. Bazılarında devlet para veriyor destek için.hazırlığı başka okulda okuldum ben.orda da kuvetyli 21 yaşında evli 2 çocuklu erkek bir sınıf arkadaşım olmuştu.duyunca çok şaşırmıştık ama onlar da normalmiş
Valla sana şöyle söyliyim ben bir hafta okula geç başladım diplomamı alamamıştım yalvar yakar zar zor halletim o işleriPandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
Cidden İstanbul’da mı okuyor. Ne bileyim böyle söyleyince Karaman Niğde Yozgat gibi küçük illerden birinde okuyor sandım. Yani İstanbul’da okuyup asosyal olunmaz ya. Yerinde olsam bi müze kart çıkartır baştan ayağı sokak sokak gezerim İstanbul’u. Elbet biriyle birileriyle tanışır muhabbet edersin belki tekrar bile görüşürsün.Vanessa gerçekse, o da İstanbul'da okuyor diye biliyorum, kendisini partiye gitmeye davet ediyorum hadi bakalımmErkeklerle de tanıştırırım kendisini. Vanessanın küçük de olsa gerçek olma ihtimali için bu riski alırım
ayy yok ben istemezdimmmm.vanessam sen de okulunu bitir iş sahibi ol.lütfen okula da git artıkk.kukumavv kuşu gibi tüm gün yurtta oturan kıza ne kız ne de erkek arkadaş saygı duymazMüslüman ülkelerde erken yaşta evlilik teşvik ediliyor ceycey. Bazılarında devlet para veriyor destek için.
Erken yaşta evlenmek aslında güzel. Beraber büyüyorsun. Kişilikleriniz beraber şekil alıyor. Sonu boşanma olmasaydı ben tavsiye ederdim
Kocaeli demişti bir konusunda tabi yalan muhtemelen sjsjsjCidden İstanbul’da mı okuyor. Ne bileyim böyle söyleyince Karaman Niğde Yozgat gibi küçük illerden birinde okuyor sandım. Yani İstanbul’da okuyup asosyal olunmaz ya. Yerinde olsam bi müze kart çıkartır baştan ayağı sokak sokak gezerim İstanbul’u. Elbet biriyle birileriyle tanışır muhabbet edersin belki tekrar bile görüşürsün.
hukuk ta yoktu devam zorunluluğu.belki şimdiler de değişmiştirOkula neden gitmiyorsun anlamadım?
Bizim zamanımızda 10 sene önce yani bu kadar devamsızlığa derslerden kalınıyordu
Simdi o da mı değişti?
Beraber büyümek iyi birşey değil ki. Beraber büyüyen ana baba bir kardeşler bile birbirinin 180 derece zıddına dönüşürken bir de koca ile beraber büyümek pffff.Müslüman ülkelerde erken yaşta evlilik teşvik ediliyor ceycey. Bazılarında devlet para veriyor destek için.
Erken yaşta evlenmek aslında güzel. Beraber büyüyorsun. Kişilikleriniz beraber şekil alıyor. Sonu boşanma olmasaydı ben tavsiye ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?