Çok Asosyalim

Oleyyyy aslansin kaplansin ülen, vanessa artik kk olarak daha ne yapalim, daha ne istiyon, partiyse parti, sevgiliyse sevgili, daha benden bu kadar, muhtesem al bunu eti senin, kemigi de senin, gazan mübarek

Babası başbakandı heralde o dönem. Korumalarla geliyordu. Çok cool çocuktu. Kimseyle konuşmazdı.
evet ya babası başbakandı siyah mercedes le eskort araçla gelirdi.arkadaki köye cuma namazına giderdi.cool konusunda yorum yapmayacağımmm.mezuniyetime ecevit gelmişti ama

Vanessa o dönem üniversitede degildi tabii, hep ondan
acess şimdi üniversitede ne dikkat çekiyor bilmiyorum. Benim 20 sene olmuş. Ama bizde iyi arabası olanlar hemen dikkat çekerdi. Bir de ben sınıfta tek evliydim. Kızlar çok özenirdi. Kocam derse gelirdi. Ödevlerimi yapardı. Kendi evim vardı. Ama popüler olayım diye yaptığım bir şey değildi. Ben bir an önce yetişkin olmak istiyordum. Her ne kadar o evliliğim 15 sene sonra bitmiş olsa da bana çok şey kattı.

hazırlığı başka okulda okuldum ben.orda da kuvetyli 21 yaşında evli 2 çocuklu erkek bir sınıf arkadaşım olmuştu.duyunca çok şaşırmıştık ama onlar da normalmiş

hazırlığı başka okulda okuldum ben.orda da kuvetyli 21 yaşında evli 2 çocuklu erkek bir sınıf arkadaşım olmuştu.duyunca çok şaşırmıştık ama onlar da normalmiş
Müslüman ülkelerde erken yaşta evlilik teşvik ediliyor ceycey. Bazılarında devlet para veriyor destek için.
Erken yaşta evlenmek aslında güzel. Beraber büyüyorsun. Kişilikleriniz beraber şekil alıyor. Sonu boşanma olmasaydı ben tavsiye ederdim

Valla sana şöyle söyliyim ben bir hafta okula geç başladım diplomamı alamamıştım yalvar yakar zar zor halletim o işleri Neyse bir hafta sonra Üniversiteye başladım bir baktım sevgili yapılmış grup kurulmuş üstüne ayrılanlar olmuş üstüne bir sevgili daha yapılmış düşün bir dönem ne ki bir haftadan bahsediyorum Sınıfa girişimi hala unutamıyorum herkes aval aval bana bakıyordu sanki hayvanat bahçesine girmişim gibi hissetmiştim asdftyj oturasıya kadar o kafalar önüne dönmedi kimsenin kim la bu der gibiydiler Sonra gözüne kestirdi birkaç avcı asdfg lan dedim burası lise 5 hayal ettiğim bu değildi Neyse ki zamanla her şey yerine oturdu yani hemen olmuyor çevre. Ama sana tavsiyem hiç çekinme etkinliklere katıl mesela ben hep istemiştim dağa tırmanma, yemek yapma, fotoğrafçılık grubu gibi birçok etkinlik vardı arkadaşlarım nazlandı gitmedi ama çok pişmanım yalnız katılmadığıma çünkü oraya zaten genelde kalabalık gitmiyorlar ilgi alanına göre geliyor kişi zaman geri dönse varya makinem vardı fotoğrafçılık grubuna katılırdım onlarda zaten sabah başlıyorlarmış kaleiçini gezmeye akşam konyaaltına kadar geziyorlarmış duyunca çok üzülmüştüm keşke kaçırmasaydım diye. Yani çevre böyle böyle ediniliyor sen adım atmalısın ben hiçb abartmıyorum bir ayda 12 14 civarı insanlarla tanıştım hem de çok alakasız yerlerde sağolsunlar gezdirdiler Antalya'yı sayelerinde ezberledim şehri güzel dostluklar da kurdum üzücü olanlar da ama önemli olan senin bir şeyler yapman

Cidden İstanbul’da mı okuyor. Ne bileyim böyle söyleyince Karaman Niğde Yozgat gibi küçük illerden birinde okuyor sandım. Yani İstanbul’da okuyup asosyal olunmaz ya. Yerinde olsam bi müze kart çıkartır baştan ayağı sokak sokak gezerim İstanbul’u. Elbet biriyle birileriyle tanışır muhabbet edersin belki tekrar bile görüşürsün.

Vanessa bak ne buldum kız tam seni anlatıyor şarkı
Hadi çevrimiçi ol dinle
Sevgililerine de ben zurnamiyim beni seveni ben sevmem benim sevdiğim beni sevmez tam senlik

ayy yok ben istemezdimmmm.vanessam sen de okulunu bitir iş sahibi ol.lütfen okula da git artıkk.kukumavv kuşu gibi tüm gün yurtta oturan kıza ne kız ne de erkek arkadaş saygı duymaz

Okula neden gitmiyorsun anlamadım?
Bizim zamanımızda 10 sene önce yani bu kadar devamsızlığa derslerden kalınıyordu
Simdi o da mı değişti?

Kocaeli demişti bir konusunda tabi yalan muhtemelen sjsjsj

Beraber büyümek iyi birşey değil ki. Beraber büyüyen ana baba bir kardeşler bile birbirinin 180 derece zıddına dönüşürken bir de koca ile beraber büyümek pffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…