- 10 Nisan 2014
- 42.561
- 113.922
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
ben senin gerçek olduğuna inanıyorum nedenseyaaa hahahaha
ben gerçeğim
foto paylaşmıyorum
ayrıca fotoda kocaman göbeğim var onu da mı fark etmedin?
ailemden gizli giymiş olamaz mıyım?
neyse ya aynen fakeyim ben
dewamke
Muhteseme inanıyorum ben maalesef ceyceyciimmen de gerçek olduğuna inanmak istiyremmmmm
instamı sana da vereyim istersenben senin gerçek olduğuna inanıyorum nedense
muhteşem çok akıllı kızdır doğrudur söylediği de ben inanmak istemiyorum banane bananeeeeMuhteseme inanıyorum ben maalesef ceyceyciimzaten yazdiklarinda da akil mantik yok, yok terli gomlegini koklamis, yok ötekinin anasina gidip hamileyim diycem diye dusunmus, evine baskin yapicamis agdasi bitmemiş o yüzden gidememis falan, konularin alayi komik ama mantik yok hiç birinde
benim instam yok sorun orda vanessainstamı sana da vereyim istersen
Bana da ver ben de bakcaminstamı sana da vereyim istersen
Aaaa kiz bu devirdebenim instam yok sorun orda vanessa
Olsaydi da bisey farketmezi ben baktim, boş hesap, ne bi foto ne bi paylasim, fake bence de, muhtesem dogru didibenim instam yok sorun orda vanessa
Valla kusura bakma o profili 5 dk once acsan anca o profil olurdu gene, insanlari salak yerine koyuyosunya allahım
fake = hiç foto paylaşmamak herhalde
neyse ya sallayın
Ya bu kız zaten bir ara konuştuğu çocuğun doktor annesine hamileyim yalanı atacaktı, hep şüphedeydim ama orada emin oldum. İyice dalga geçmişti buradaki insanlarla. Ayrıca zaten vanessa bence normalde zeki bir kız burada güzel senaryolar yazıp eğlendirdi bizi zamanında o yüzden çok da sinir olamıyorum kendisineOlsaydi da bisey farketmezi ben baktim, boş hesap, ne bi foto ne bi paylasim, fake bence de, muhtesem dogru didi
sana verecektim de dm kutun kapalı aşkoben de bakabilir miyim ben çözerim takip edilen ve edenlerden fake mi diye
özelden resmini bana atar mısın.ben fake değilsin sen diyorum.ama tuhaf bir kızsın orası ayrı konuyaaa hahahaha
ben gerçeğim
foto paylaşmıyorum
ayrıca fotoda kocaman göbeğim var onu da mı fark etmedin?
ailemden gizli giymiş olamaz mıyım?
neyse ya aynen fakeyim ben
dewamke
siz de mi gördünüz?vanessaaaaa sen en çok destekleyen bendim.derhal at şu fotoyuuuuben de 170 boyundayım. profil resmin hiç 91 kiloya benzemiyor ondan fake olduğun düşünüldü muhtemelen. uzaktan çekildiği içindir belki bilemiyorum.
özelden yazdı instagramını sana da yazsınsiz de mi gördünüz?vanessaaaaa sen en çok destekleyen bendim.derhal at şu fotoyuuuu
anladım demek istediğinizi.Ama herkese neden verdi instasını?zaten arkadaşı falan yok kız erkek kendisinin.o instayı stalk lamak için kullanıyor ordan tanışıyor ya da hayran oluyor bazı erkeklere.hayalinde bambaşka bir hayat var kafasında gerçeklerden ayrı yaşıyor aşklarını.mantık yok bu kızda.ama gene de seviyorum bu üyeyiözelden yazdı instagramını sana da yazsınbir de fotoda anormallik var. bi foto kırpılırken ekran fotoğrafı çekilip atılmış örnek atayım:
bu tabi barbara palvinin fotoğrafı ama bunun gibi sol taraf siyah ve arada kırparken çıkan beyaz çizgi var profil resminde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?