- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Üstad hep haklıUstadimiz Robbie Williams bosuna “All the best women’re married, all the handsome men’re gay” dememis Vanessa. Bizi ihmal ettigini dusunmeye baslamistim.
- “En iyi kadinlarin hepsi evli, yakisikli erkeklerin tamami gay”.
Katipcim şöyle bir şey var. Erken evlendiğinde hayatı beraber öğreniyorsun. Kişilikleriniz o süreçte şekilleniyor. Şu an bile bana sorsan dünyada en çok kime benziyorsun diye ne kardeşlerim, ne annem-babam. İlk eşime benziyorum. Dile kolay 15 sene geçirmişiz.Beraber büyümek iyi birşey değil ki. Beraber büyüyen ana baba bir kardeşler bile birbirinin 180 derece zıddına dönüşürken bir de koca ile beraber büyümek pffff.
İdolummmm aynı sehirdeyiz hoffffmuhtesemgatsby ben koüde mühendislik okuyorum.
ama ailem istanbulda yaşıyor.
müsait olduğun zaman buluşabiliriz.
tabii sen de istersen
Mutlaka bir yerde büyük bir sorun çıkıyor, 20 yaş daha kişiliğinin, dünya görüşünün oluşmadığı, kendinin farkında olmadığın yaş. Taviz vermek de bu yüzden oluyor, sonra o verdiğin tavizler de gözüne batıyor ama, ben kendime napmışım diyebiliyorsun.Katipcim şöyle bir şey var. Erken evlendiğinde hayatı beraber öğreniyorsun. Kişilikleriniz o süreçte şekilleniyor. Şu an bile bana sorsan dünyada en çok kime benziyorsun diye ne kardeşlerim, ne annem-babam. İlk eşime benziyorum. Dile kolay 15 sene geçirmişiz.
2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım. Eşim benden 1 yaş küçük. O yaşa kadar ikimizde belli aşamalardan geçmişiz, bir hayat görüşümüz olmuş. İlerki yaştaki insanlar kendilerinden kolay kolay taviz vermiyor.
E takıl tutan mı var ?oda arkdaşlarım falan hepsi gece 11 e kadar kafelerde takılıyor.
ben ise kimseyle takılmıyorum
Yakisiklilarin hepsi gay degilde, gaylerin geneli yakisikli bencedeUstadimiz Robbie Williams bosuna “All the best women’re married, all the handsome men’re gay” dememis Vanessa. Bizi ihmal ettigini dusunmeye baslamistim.
- “En iyi kadinlarin hepsi evli, yakisikli erkeklerin tamami gay”.
Siz depresyonda gibisiniz. Ve her konunuzda gördüğüm kadarıyla sizin zihninizde doğru olmayan bazı kodlamalar var. Bence sizin psikolojik destek almanız gerekiyor. Kendiniz için yapmanız gereken en acil şey.Pandemiden beri iyi değilim kızlar.
bu dönem bakın koskoca dönemde sadece 3 derse gittim.
bu hafta final haftam ve okula mecburen gidiyorum.
soru soruyorum ve kimse beni takmıyor.
herkes kaynaşmış ve arkadaş grupları oluşmuş selam verdiğimde bile alan yok neredeyse.
cidden okulda yapayalnızım.
her gün okuldaki kafeye gidiyrum.
ama ne bir arkadaşla ne de bir erkekle tanışabiliyorum.
çoğu erkeğin tavlanmış olmasına girmiyorum bile.
1 dönem okula gitmemenin bedeli bu kadar ağır mıydı?
muhteşem arkadaşımdır evladım gibidir.valla vanessa onla buluşacaksan senden sıkı bir kimlik bilgisi isterim.kim olduğunu ispatla muhteşem senin olsunnnmuhtesemgatsby ben koüde mühendislik okuyorum.
ama ailem istanbulda yaşıyor.
müsait olduğun zaman buluşabiliriz.
tabii sen de istersen
Çok tatlısın ceycey ama Vanessanın fake olduğuna emin oldum. Bana kendisine ulaşabileceğim bir instagram adresi verdi ama sahte hesap.muhteşem arkadaşımdır evladım gibidir.valla vanessa onla buluşacaksan senden sıkı bir kimlik bilgisi isterim.kim olduğunu ispatla muhteşem senin olsunnn
sahte mi yok artık.belki oradan beğendiği erkekleri stalk lıyordur.Çok tatlısın ceycey ama Vanessanın fake olduğuna emin oldum. Bana kendisine ulaşabileceğim bir instagram adresi verdi ama sahte hesap.
Yok ismini falan söyledi, verdiği instagram hesabında da aynı isim yazıyor. Şöyle söyleyeyim Vanessanın post olarak hiç fotoğrafı yok, 70 takipçisi var ama yaklaşık 400 kişiyi takip ediyor. Vanessanın profil fotoğrafındakı kızın kendisini burada anlattığı kişiyle alakası yok. Kız kilolu değil üstelik ailesinin pantolon bile giymesine izin vermeyen vanessanın profil resminde mini etekli bir fotoğrafı var. Gerçi hakkını yemeyeyim biosuna kimya mühendisi yazmışsahte mi yok artık.belki oradan beğendiği erkekleri stalk lıyordur.
ordaki fotosu fake olmasın gatsby?hani kilolu ya zayıf daha güzel bir kadının resmini koymuş olmasın instaya.vanessa kadın demişti yönetim .fake olsa devemlı dalga geçecek yorumları ard arda sıralardı.bu 3 5 cümle yazıp kayboluyor ama.bilmiyorum valla kafam karıştıYok ismini falan söyledi, verdiği instagram hesabında da aynı isim yazıyor. Şöyle söyleyeyim Vanessanın post olarak hiç fotoğrafı yok, 70 takipçisi var ama yaklaşık 400 kişiyi takip ediyor. Vanessanın profil fotoğrafındakı kızın kendisini burada anlattığı kişiyle alakası yok. Kız kilolu değil üstelik ailesinin pantolon bile giymesine izin vermeyen vanessanın profil resminde mini etekli bir fotoğrafı var. Gerçi hakkını yemeyeyim biosuna kimya mühendisi yazmışYani sonuç olarak vanessa fake, ben böyle konularda yanılmam. Biz biliyorduk da gerçi sen de artık kabul et ceycey vanessanın yaratıcı bir arkadaşımızın hayal ürünün parçası olduğunu. Eminim şimdi gelir ve söylediklerime bahane falan üretir ama cıks yemem artık. Siz de konularına ciddiye alarak yorum yazmayın bari zamanınıza yazık.
YAZGI ! benimki de yalnızlık ve bol hata üstüne kurulu ! sizin durumunuz değişir umarım !oda arkdaşlarım falan hepsi gece 11 e kadar kafelerde takılıyor.
ben ise kimseyle takılmıyorum
Yok kız men cox yahsi eyleniremYok ismini falan söyledi, verdiği instagram hesabında da aynı isim yazıyor. Şöyle söyleyeyim Vanessanın post olarak hiç fotoğrafı yok, 70 takipçisi var ama yaklaşık 400 kişiyi takip ediyor. Vanessanın profil fotoğrafındakı kızın kendisini burada anlattığı kişiyle alakası yok. Kız kilolu değil üstelik ailesinin pantolon bile giymesine izin vermeyen vanessanın profil resminde mini etekli bir fotoğrafı var. Gerçi hakkını yemeyeyim biosuna kimya mühendisi yazmışYani sonuç olarak vanessa fake, ben böyle konularda yanılmam. Biz biliyorduk da gerçi sen de artık kabul et ceycey vanessanın yaratıcı bir arkadaşımızın hayal ürünün parçası olduğunu. Eminim şimdi gelir ve söylediklerime bahane falan üretir ama cıks yemem artık. Siz de konularına ciddiye alarak yorum yazmayın bari zamanınıza yazık.
men de gerçek olduğuna inanmak istiyremmmmmYok kız men cox yahsi eylenirem
yaaa hahahahaYok ismini falan söyledi, verdiği instagram hesabında da aynı isim yazıyor. Şöyle söyleyeyim Vanessanın post olarak hiç fotoğrafı yok, 70 takipçisi var ama yaklaşık 400 kişiyi takip ediyor. Vanessanın profil fotoğrafındakı kızın kendisini burada anlattığı kişiyle alakası yok. Kız kilolu değil üstelik ailesinin pantolon bile giymesine izin vermeyen vanessanın profil resminde mini etekli bir fotoğrafı var. Gerçi hakkını yemeyeyim biosuna kimya mühendisi yazmışYani sonuç olarak vanessa fake, ben böyle konularda yanılmam. Biz biliyorduk da gerçi sen de artık kabul et ceycey vanessanın yaratıcı bir arkadaşımızın hayal ürünün parçası olduğunu. Eminim şimdi gelir ve söylediklerime bahane falan üretir ama cıks yemem artık. Siz de konularına ciddiye alarak yorum yazmayın bari zamanınıza yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?