Çok ayıp ettim, utanıyorum

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar dün akşamdan beri yerin dibine girip girip çıkıyorum.

Bizim bir süredir askıda olan konularımız var
1. kurbanlık mevzusu
Eşim kendi kendine düşünmüş taşınmış bağış yapmaya karar vermiş, benim fikrimi sormadan bunu bir meclis içinde öğrendim.
Daha sonra fikir değişti, yurt dışına gideceklerdi orada kesilecek eti orada dağıtıp bir kısmını getireceklerdi ancak ülkenin durumundan ötürü eti getiremeyeceklerini düşündük vazgectik.
Daha sonra başka bir fikir atıldı ortaya istanbul dışında bir yere gidelim 1-2 gün tatıl yapalım 3 gün keselim 4. günde istanbula dönelim diye. En son 1 hafta önce konu böyleydi.

Bu sırada annemlerdeyiz, aile büyüklerinin olduğu bir ortam yani. Bizimkilerde yok diyolar ortak girelim kestirelim hayvanı eti kendimiz böleriz uygun yerimiz var ama sanırım et ellemek istemediğinden bağış yapmak istiyor eşim tabi ben bu sırada yukarıdaki gel gitli konuşmalardan sonra evdede sık sık napıcaz diye sordum oda bakarız diyordu kararsızdı yani. Neyse bu konular konusulurken böyle bizimkiler ısrar ediyor , benimki kacıyor gibi konuşulurken eşime bir anda of ne diyosun ya gerizekalı dedim.

Dedim ve direk ortamı terk ettim ben naptım ben ne dedim diye utancımdan geri gelemedim.

Eşim hiç renk vermedi akşam eve dönerken anladım ki çok bozulmuş haliyle gerizekalı ne ya 30 yaşında adama ağzım kopsaydı , evdede söylendi bana bende özür diledim vallahi ağzımdan kacirdım dedim öptüm filan yattım ama olayın şokunu atlatamıyorum ilk defa böyle bişey yapıyorum çok kötüyüm. Yok olmak istiyorum .

Bu mesele burada kalır mı sabahtan beri babam arıyor annem arıyor taciz ediyorlar , dedemde şok olmuş zaten senede 1 geliyor yaptığım şeye bakın ya. Ağlasam yeri var onlarada soyluyorum agzımdan kacırdım diyorum , zaten yeterinde berbat hissediyorum kendimi birde üstüne tuz biber ekiyor onlar şimdi.

Konu şu bu olay nasıl unutulacak :olamaz: Siz hiç ağzınızdan böyle bişey kacırdınız mı

Duyguları fazla bastırma kaçıveriyor böyle....
kötü olmuş ya...eşin iyi gıkı çıkmadı milettin içinde

Duyguları fazla bastırma kaçıveriyor böyle....
kötü olmuş ya...eşin iyi gıkı çıkmadı milettin içinde
Aslında cıkarırdı herhalde daha once hıc boyle bısey olmadıgından duymamazlıga geldı sanırım oda şok oldu :(
Keske o anda ay agzımdan kactı ozur dılerım deseydım ama ben soyler soylemez kactım ortamdan

Samimiyetle özür dilersiniz, biraz tribini çekersiniz olur biter. Kurbanı komple bağışlamak da HARİKA bir fikir. Keşke öyle yapsanız.

Agzindan nasil cikti o laf cute ? S..t git desen daha hafif..Olayi unutulur aile ama esin nasil hazmeder bilemem.Ben hazmedemezdim...Devamli ozurler dileyip daha da itici guc olma.Yani bana yapilsa devamli ozur dilenmesini,bana jestler yapip kendini affettirmesini istemem daha da hatirlarim cunku.Birsey olmamis gibi davrajmasini da istemezdim o da sinir bozucu..O dengeyi tutturman lazim.

Samimiyetle özür dilersiniz, biraz tribini çekersiniz olur biter. Kurbanı komple bağışlamak da HARİKA bir fikir. Keşke öyle yapsanız.
Ben aslında evet o olaydan dolayı kızgındım yanı bız ıkımızde calısıyoruz ve guzel kazanıyoruz nasıl boyle bı kararı tek basına alırdının patlamıs halı oldu aslında ama ben katılmıyorum. Kıme nereye verdıgımı gormeden bılmeden bagıslanmasına karsıyım ozellıkle ulkede yasanan son olaylardan sonra

Agzindan nasil cikti o laf cute ? S..t git desen daha hafif..Olayi unutulur aile ama esin nasil hazmeder bilemem.Ben hazmedemezdim...Devamli ozurler dileyip daha da itici guc olma.Yani bana yapilsa devamli ozur dilenmesini,bana jestler yapip kendini affettirmesini istemem daha da hatirlarim cunku.Birsey olmamis gibi davrajmasini da istemezdim o da sinir bozucu..O dengeyi tutturman lazim.
Ben bana yapsaydı napardım bılmıyorum
Nasıl soyledem neden soyledım bılmıyorum ıcımdenmı konusuyordum seslı dıle getırdım hıc bır fıkrım yok sanıye ıcınde olay oldu bıttı agzımdan cıkmıs oldu.
Buarada esımde benı sabahtan berı aramadı . Bı taraftan annem yıne aradı gebertıcem senı ne bıcım konusuyorsun dıyor

Aslında ında oırdı herhalde daha once hıc boyle bısey olmadıgından duymamazlıga geldı sanırım oda şok oldu :KK43:
Keske o anda ay agzımdan kactı ozur dılerım deseydım ama ben soyler soylemez kactım ortamdan
TuZ biber olmuş kaçman...neyse geri alamazsın zamanı
eğer konuyu açmazsa irdeleme...ama hazmettiğinden emin ol

Ben aslında evet o olaydan dolayı kızgındım yanı bız ıkımızde calısıyoruz ve guzel kazanıyoruz nasıl boyle bı kararı tek basına alırdının patlamıs halı oldu aslında ama ben katılmıyorum. Kıme nereye verdıgımı gormeden bılmeden bagıslanmasına karsıyım ozellıkle ulkede yasanan son olaylardan sonra

Eşinize ayıp etmişsiniz zaten onda herkes hemfikir. Biraz gönlünü almanız gerekecek. Ama neden 10 mesajın 7 sinde güzel kazanıyoruz, paramız var vurgusu ? Bunu farkında olmadan yapıyorsunuz sanırım ama itici oluyor.

Eşinize ayıp etmişsiniz zaten onda herkes hemfikir. Biraz gönlünü almanız gerekecek. Ama neden 10 mesajın 7 sinde güzel kazanıyoruz, paramız var vurgusu ? Bunu farkında olmadan yapıyorsunuz sanırım ama itici oluyor.
Yani tek basına söz hakkı olabilecek bi durum yok ortada beni yok saymasını istemiyorum. Ya da kazandıgımla kendimi gecindirmiyorum

Oyy nasıl toparlanırki böyle bir gaf bilmeden yapmışsınız ama eşinizin ağırına gitmiştir illaki inşallah temcit pilavı yapmaz :kahve:

Kötü olmuş.
Hem de çok kötü olmuş.
Gerçekten ben olsam ne yapardım diye düşündüm bir anda.
İnan utandım.
Ara,üzgün olduğunu söyle,defalarca ara.
Heh bir de işyerine meyve sepeti gönder.
Hani affetsin diye değil de azıcık şaşırtmak için.
Tatlı bir not yaz,üzerine...

Kötü olmuş.
Hem de çok kötü olmuş.
Gerçekten ben olsam ne yapardım diye düşündüm bir anda.
İnan utandım.
Ara,üzgün olduğunu söyle,defalarca ara.
Heh bir de işyerine meyve sepeti gönder.
Hani affetsin diye değil de azıcık şaşırtmak için.
Tatlı bir not yaz,üzerine...
Ay ben olsaydım ben olsaydım herhalde ben ortamı terk ederdim
o orada hiç ama hiç çaktırmadı :( Bişeyler göndermelimiyim acaba olur mu

Boşluğuna gelmiş insanlık hali, özür dilemişsin ve pişmansında.. inşallah tatlıya bağlanır..
İnsan gerçekten patlıyor sana hak vermiyor değilim açıkçası..
İnsan en sevdiğine patlar böyle durumlarda..

Bana da benzeri oldu,el hareketlerinden nefret ederim,kimseye yapmam. Ama sevgilime arada kızdıkça şakadan koluna şaplatırım dizine vururum ısırırım şımarıklıktan,bir gün annesinin yanında bişeye kızdım dudağımı büküp ya uf ya yapıp koluna şaplatmam ve o eli arkama saklamam bir oldu,kimse bozuntuya vermemişti :D siz de keşke orada özür dileseydiniz ya

Back
X