Klomenı eşim kullanmayacak ben kullanacagım dıkkatlı bakkarsanız eşim gunde ıkı defa en alttakı muzlu ballı karışımı içecek ve hayıt otu çayını sabah akşam aç karınla içecek eşimin spermleri ulaşamadığı ıcın olmuyor dedi embrıyolog benım yumurtaları hazırlayacak kı yetışsin diye anüse hızlı bır sekılde onemlı olan sayısı degıl bırtane gıtsın yeter dedı bu arada cınsel ılıskıde yırmı dakıka kalkmayın dedı bana ve bacaklarımın altına yastık koy dediMerhaba .Biizmde sayımız 100 bin ile 1 milyon arası değişiyor .Hormonlarımız , geneitk vs. Herşey normal .En son bir test yaptırdık meniden bakılan .O teste göre eşimin sperm üreten kök hücreleri doğuştan zayıfmış , genetikmiş yani değişmezmiş fazla .Doktor yine de bize bir kaç antioksidan önerdi .Onu kullanmaya devam edeceğiz 1 buçuk ay daha .Bziim bir başarısız tüp denememizi var , ve denemeye devam edeceğiz .Doktor bize Tese ile sperm almayı önerdi , daha çok sperm ve daha kalitelilerini bulmak için.Fakat biz bu reçetenin çoğunu denedik ama artmıyor spermler .100 bin 200 bin artıyor , hareketi de çok düşük .Ve bu da artış değiş , doğuştan olduğu için değişmşyot .Bir ara bizde klomen kullanmıştık , bizde yan etki yaptı .Spermler sıfırlandı , bırakınca tekrar eski haline geldi .Hormon ilacı olduğu için bazen böyle farklı etkisi olabiliyor , inşallah siz doğal yolla yükseltmeyi başarırsınız
Ne yazmışım ben yaAnüse mi yetişsin?
Klomen kullanımını vajinal usg ile takip edebiliyo mu embriyolog? Anlamadım ben.
Vajinal muayene yapacak mı?Ne yazmışım ben ya
Hayırlısıyla bir evladınız olur inşallahNe yazmışım ben ya
Hayır bunları kırkbeşgün kullanacağız hamile kaldım kaldım kalamadıysam keseceğimVajinal muayene yapacak mı?
Bilinçsizce klomen mi kullanacaksınız? Basit bir ilaç değil. Yumurta çatlamazsa kiste dönüşebiliyor. Pko varsa sizde çok sayıda yumurta geliştiriyor ve daha tehlikeli yerlere gidebiliyor iş. Ben de kullandım bir problem olmadığı halde çatlatma iğnesi vurulduğum halde her reglde doktorum kontrol etti usg ile kist oluşmuş mu diye. Yapmayın bence.Hayır bunları kırkbeşgün kullanacağız hamile kaldım kaldım kalamadıysam keseceğim
Bılmıyorum çok yenıyız aslında bende tedırgınım ama adam spnuçta tanıdık üçyüz kişi hamıle kaldı bu kürle dedi yazdıklarınızda çok haklısnız ama denemezsem aklımda kalırBilinçsizce klomen mi kullanacaksınız? Basit bir ilaç değil. Yumurta çatlamazsa kiste dönüşebiliyor. Pko varsa sizde çok sayıda yumurta geliştiriyor ve daha tehlikeli yerlere gidebiliyor iş. Ben de kullandım bir problem olmadığı halde çatlatma iğnesi vurulduğum halde her reglde doktorum kontrol etti usg ile kist oluşmuş mu diye. Yapmayın bence.
Pko yok bende kırkbeşgün kullanacağım regliykenmı usg çektirsem meselaBilinçsizce klomen mi kullanacaksınız? Basit bir ilaç değil. Yumurta çatlamazsa kiste dönüşebiliyor. Pko varsa sizde çok sayıda yumurta geliştiriyor ve daha tehlikeli yerlere gidebiliyor iş. Ben de kullandım bir problem olmadığı halde çatlatma iğnesi vurulduğum halde her reglde doktorum kontrol etti usg ile kist oluşmuş mu diye. Yapmayın bence.
Gün aşırı mı içecekmişsiniz klomeni? 45 gün boyunca doğru mu anlıyorum. Bakın vajinal yumurta boyutuna bakılıp çatlatma iğnesi yapılmayacaksa klomen kullanılmaz. Ve sadece 5 gün kullanılır klomen. Reglin 5. Günü başlanır 5 gün kullanılır. Ve ilk kullanımda günde 1 tane kullanılır.Bılmıyorum çok yenıyız aslında bende tedırgınım ama adam spnuçta tanıdık üçyüz kişi hamıle kaldı bu kürle dedi yazdıklarınızda çok haklısnız ama denemezsem aklımda kalır
Kırkbeşgün gün aşırı gunde üç adetGün aşırı mı içecekmişsiniz klomeni? 45 gün boyunca doğru mu anlıyorum. Bakın vajinal yumurta boyutuna bakılıp çatlatma iğnesi yapılmayacaksa klomen kullanılmaz. Ve sadece 5 gün kullanılır klomen. Reglin 5. Günü başlanır 5 gün kullanılır. Ve ilk kullanımda günde 1 tane kullanılır.
Ay deliricem vallahi.Pko yok bende kırkbeşgün kullanacağım regliykenmı usg çektirsem mesela
Para almadı hatta çayları kendısı aldı yolladı bıze hatta tutmazsa tup bebek masraflaro bana ait dedi. Eşimin amcasının iş ortağıAy deliricem vallahi.Dolandırıcı yemin ederim. Kaç para vereceksiniz bu adama. Nerden çıktı bu adam?
Eşinizin amcasının tüp bebek merkezi mi var?Para almadı hatta çayları kendısı aldı yolladı bıze hatta tutmazsa tup bebek masraflaro bana ait dedi. Eşimin amcasının iş ortağı
Ay deliricem vallahi.Dolandırıcı yemin ederim. Kaç para vereceksiniz bu adama. Nerden çıktı bu adam?
Varmış ortağına devretmişEşinizin amcasının tüp bebek merkezi mi var?
Hatta bızım tum raporları alıp doktoruna yolladı ıkı tane ısımlerınıde söyledı bize öyle karar vermişler çok emin konuşmuş kesin olur dıyor başka bişey demiyor adam karısıda eczacıVarmış ortağına devretmiş
Ben sokKırkbeşgün gün aşırı gunde üç adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?