Erkek İnfertilitesi Çok az spermi olup doğal yolla çocuk olmak isteyenler buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Klomenı siz alın dedi herhangi bir para alışverişi olmadı
Lütfen bir doktorla görüş bak işin başındayız diyosun. Hepimiz tüp bebek yolundayız. Bin kez muayene olduk test verdik. Artık uzman olduk burda tahlil filan yorumluyoruz hobi olarak. Pembe umutlar zaten tüp bebekle hamile kaldı. Bak sen bizi dinle. Doktor da seni ikna edemezse öyle dene bunları. Artık diyecek bir şey kalmıyor.

Tesekkur ederım sızlere yarın eşimle konusacagım kullanmayacagım içiniz rahat etsın cok sağolun

Hayıt otunu erkeklerde kullanabılırmı pekı
Bakın hayıt otunu google yazınca kadınlar için yaratılmış bir bitki olduğunu göreceksiniz. Erkekte çakşır filan kullanıyolar. Bir doktora gidin bunları gösterin. Ay ben yalvaracam artık burda valla.

Hayıt otunu erkeklerde kullanabılırmı pekı
Her duyduğunuz bitkisel şeyi de eşinize vermeyin lütfen. Benim de eşimde sperm sorunları vardı türlü türlü kürler vardı istesem yapardım yapmadım çünkü herşey herkeste ise yaramaz sana iyi gelen beni mahveder asla doktor tavsiyesi dışında birşey yapmadım doktorumuz keçi boynuzu kürü yada özünü içmeyi tavsiye etmişti özünü içti eşim hergun onun dışında vitamin takviyeleri kullandı. Güzel şeyler yapmaya çalışırken herşeyi elimizle batırmak istemeyiz değil mi? Bu yüzden sadece doktoru dinleyin hayıt otunun erkeklerde kullanıldığını ben duymadım

Bakın hayıt otunu google yazınca kadınlar için yaratılmış bir bitki olduğunu göreceksiniz. Erkekte çakşır filan kullanıyolar. Bir doktora gidin bunları gösterin. Ay ben yalvaracam artık burda valla.
Kusura bakmayın bayanlar akşam akşam kızdırdım sızı ama cıkmazdaydım sıze yazmasaydım bılemeyecktım benı anlayın ne yaşadıysam onu yazıyorum sıze ama yazdıklarınız benım ıcın onemlı tabııkı içiniz rahat etsın bıraktım kullanmayacagım başkalrıda kullanmasın dıye başlığı kaldırayımmı

Kaldıramazsınız. Değiştirilmiyo. Aynı durumdayız hepimiz yanlış yapmanı istemeyiz. Eşin ikna olöazsa okut valla burayı. Allah hepimize hayırlısını versin.

Kaldıramazsınız. Değiştirilmiyo. Aynı durumdayız hepimiz yanlış yapmanı istemeyiz. Eşin ikna olöazsa okut valla burayı. Allah hepimize hayırlısını versin.
Eşim saygı duyar kullanmak ıstememe sıkıntı yok zaten arastırıyordu oda

İnsanın saçını başını yolası geliyor dimi

Seni anlıyoruz burda senin gibi çok çocuk isteyen var bende dahil ama yanlışa düşme diye kızdık sana sakın okadar ilacı içip kendine kötülük yapma belki doktorun yapabileceğini kendine zorlaştıracaksın burda onlarca konu var araştırıp oku bilgi edin hepiz burda birşeyler öğreniyoruz doktordan başkasına güvenme
hakkınıda helal et sert yazmış olabilirim inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğin olur

Siz sadece eşiniz için tüp bebek merkezindeki ürologun verdiklerini kullanın .Eşiniz kullansın yani .Proxeed plus , ımprly , teatrio , klomen , keçiboynuzu özü ve çörekotu yağını yazmış .Salata yazmış .Bunları tüketin

sanırım adam klomen üreticisi bu kadar klomeni içip cocuk sahibi olmak ümidiyle size yazıyor sizi bu cocuktsn da eder allah aşkına bende doktorum gel sana reçete yazayım herkesin dediğine inanma belkide dedigi gibi biri degildir..kafasına göre yazdı bunları doktoruna danışmadan kesınlıkle içme...

Ya siz ne saçmalıyorsunuz? Klomen jelibon mu gün aşırı içeceksiniz?? Hormon dolu bir ilaç ve mutlaka doktor kontrolünde alınması gerek ne 45 günü ya. Kendi hayatınızı tehlikeye attığınız gibi saçma sapan kürlerinizi burda paylaşıp başkalarının da yapmasına teşvik ediyorsunuz. Kimmiş bu embriyolog ismini verin sıkıysa. Hayır herkes gibi kullanınca olmayacak mı sanıyorsunuz ben 5 gün kullandım 3üncü ayımda hamileydim ama bu DOKTOR KONTROLU AlTINDA oldu! Kendinize gelin..

merve ben şok oldum şuan nasıl bilinçsiz kulaktan dolma laflarla cahilce hareket edilir pes...

15 aydır eşim sperm tedavisi görüyor... şuan burayı okuyunca maddi manevi ne kadar yazık etmişiz tüh diye içimden geçirdim
arkadaşım ne yapıyorsun iyimisin? doktor acaba o an yoğundu kafası doluydu ne bileyim insanlık hali belki hatalı birşey vardır
arayıp sorsanız keşke ? yada acaba onu eşinizemi verdi? malum erkeklerde klomen kullanıyor...

Klomen kullanamayon hanımefendi .dueduk yere sağlınızdan olmayın . Kist yapar ultrasonla sürekli gözetim altında tutulması gerek . Embriolog arkadaşınızın gözleri 3d ışınlara sahip değil heralde. Boşo boşuna sağlığınızdan olmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…