Klomen böyle kullanılmaz. Ben biraz konunuza arkadaşları etiketleyecem onlar da yorumlasın.Varmış ortağına devretmiş
Ya siz yanlış anlamış olabilir misiniz 45 gün olmaaaz.Hatta bızım tum raporları alıp doktoruna yolladı ıkı tane ısımlerınıde söyledı bize öyle karar vermişler çok emin konuşmuş kesin olur dıyor başka bişey demiyor adam karısıda eczacı
Ay yapmayın etmeyin kardeşim biraz mantıklı olun çocuk sahibi olucam diye mantık dışı işlere kalkışıp sağlığınıza olmayın. 45 gün ne demek klomen sadece 5 gün kullanılır olaki yumurta çatlamazsa kist oluşur doktorunuz reçete etmediği sürece kafanıza göre kullanmayın. Birde tavsiye etmişsiniz deneyen olursa diye.Kırkbeşgün gün aşırı gunde üç adet
Eşinizin amcasının tüp bebek merkezi mi var?
tabııkı sonucta bnKlomen böyle kullanılmaz. Ben biraz konunuza arkadaşları etiketleyecem onlar da yorumlasın.
Tabııkı etıketleyebılırsnz skntı yok üç adet klomen kullandım sadece henuz baslamadım tamKlomen böyle kullanılmaz. Ben biraz konunuza arkadaşları etiketleyecem onlar da yorumlasın.
İlaç vermedı okuyun el yazısıyla yazılanı çay yolladıTüm bu ilaçları vs bu emroilholog mudur nedir o adamdan mı aldınız? Sorum bu sadece.
Benim sorumu anlamadınız. Bu yazdıklarının parasını adama mı ödediniz yoksa sadece uyarıda mı bulundu?İlaç vermedı okuyun el yazısıyla yazılanı çay yolladı
Klomen erkek infertilitesinde de kullanılıyor .Zaten doktorunuz da eşiniz için yazmış klomeni .Ama diğer elle yazılan kağıtta siz mi kullanacaksınız , sizde bir sorun yoksa zaten yumurtalarınız büyüyordur , orda da eşinize yazmış olabilir , kadın veya erkek yazmıyor .Klomenı eşim kullanmayacak ben kullanacagım dıkkatlı bakkarsanız eşim gunde ıkı defa en alttakı muzlu ballı karışımı içecek ve hayıt otu çayını sabah akşam aç karınla içecek eşimin spermleri ulaşamadığı ıcın olmuyor dedi embrıyolog benım yumurtaları hazırlayacak kı yetışsin diye anüse hızlı bır sekılde onemlı olan sayısı degıl bırtane gıtsın yeter dedı bu arada cınsel ılıskıde yırmı dakıka kalkmayın dedı bana ve bacaklarımın altına yastık koy dedi
Klomen sadece kadın da kullanılmıyor ki belki eşi kullanacak?Burda bin tane konu var klomenle ilgili biraz araştırın lütfen. Dilediğinize de gidin sorun. Bakın kalıcı hasar vereceksiniz belki de kendinize. Yapmayın.
Ay yeminle millet ne yapacağını şaşırmış şimdi sanamı kızayım o adamamı bilemedim bilmiyorsak araştırıyoruz hangi devirde yaşıyoruz allah aşkınatabııkı sonucta bn
Tabııkı etıketleyebılırsnz skntı yok üç adet klomen kullandım sadece henuz baslamadım tam
Israrla ben içecem diyoKlomen sadece kadın da kullanılmıyor ki belki eşi kullanacak?
Konu sahibi dikkat ederseniz eşim değil ben kullanacam demiş. Anlaşmaya çalışıyorum. Ya beni anlamıyor. Ya ben onu anlamıyorum.Arkadaşlar burda klomeni her iki kağıtta da erkeğe yazılmış .Kadına takip yapılmadan imkansız klomen verilmesi .Ama erkek infertilitesinde genelde klomen veriyor hemen doktorlar .Tekrar sorun bitkisel ilaçları söyleyen kişiye , kendi kendinize siz klomen kullanıp zarar vermeyin kendinize
Biz söyleyelimde artık kendisi bilir .Ayrıca belli bir gün verip hamile kalırsın diyen insanlara güvenmek pek mantıklı değil bence .Ha Rabbim verirse olur orası ayrıIsrarla ben içecem diyoEşim demiyo.
Arkadaşım kaş yapayım derken göz çıkaracaksın benden söylemesi. Yapma girme şöyle işlere işinin ehli bir embriyolog olsa bile böyle şeyler önermez takip yapmadan ilaç verir mi hiç? İlacı doktor yazar ayrıca. Anlıyorum sana anlatılanlar çözüm yolu gibi gelmiş daha kolay yoldan çocuk sahibi olacağım sandın ama yok öyle değil Allah korusun daha büyük sorunlar çıkarırsın kendine..Bılmıyorum çok yenıyız aslında bende tedırgınım ama adam spnuçta tanıdık üçyüz kişi hamıle kaldı bu kürle dedi yazdıklarınızda çok haklısnız ama denemezsem aklımda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?