Erkek İnfertilitesi Çok az spermi olup doğal yolla çocuk olmak isteyenler buraya

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben ne okudum allah rızası için aydınlatın beni

Ya siz yanlış anlamış olabilir misiniz 45 gün olmaaaz.

Çocuk sahibi olmak istiyorsunuz rabbim nasip etsin ama akıl işi değil 45 gün klomen içmek benmi yanlış okudum cidden beynim yandı yani okumuş etmiş adamın reçetesini attınız bir kenara olan şansınızıda bununla harcıyorsunuz

Kırkbeşgün gün aşırı gunde üç adet
Ay yapmayın etmeyin kardeşim biraz mantıklı olun çocuk sahibi olucam diye mantık dışı işlere kalkışıp sağlığınıza olmayın. 45 gün ne demek klomen sadece 5 gün kullanılır olaki yumurta çatlamazsa kist oluşur doktorunuz reçete etmediği sürece kafanıza göre kullanmayın. Birde tavsiye etmişsiniz deneyen olursa diye.

Burda bin tane konu var klomenle ilgili biraz araştırın lütfen. Dilediğinize de gidin sorun. Bakın kalıcı hasar vereceksiniz belki de kendinize. Yapmayın.

Klomen erkek infertilitesinde de kullanılıyor .Zaten doktorunuz da eşiniz için yazmış klomeni .Ama diğer elle yazılan kağıtta siz mi kullanacaksınız , sizde bir sorun yoksa zaten yumurtalarınız büyüyordur , orda da eşinize yazmış olabilir , kadın veya erkek yazmıyor .

Burda bin tane konu var klomenle ilgili biraz araştırın lütfen. Dilediğinize de gidin sorun. Bakın kalıcı hasar vereceksiniz belki de kendinize. Yapmayın.
Klomen sadece kadın da kullanılmıyor ki belki eşi kullanacak?

tabııkı sonucta bn

Tabııkı etıketleyebılırsnz skntı yok üç adet klomen kullandım sadece henuz baslamadım tam
Ay yeminle millet ne yapacağını şaşırmış şimdi sanamı kızayım o adamamı bilemedim bilmiyorsak araştırıyoruz hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına

Arkadaşlar burda klomeni her iki kağıtta da erkeğe yazılmış .Kadına takip yapılmadan imkansız klomen verilmesi .Ama erkek infertilitesinde genelde klomen veriyor hemen doktorlar .Tekrar sorun bitkisel ilaçları söyleyen kişiye , kendi kendinize siz klomen kullanıp zarar vermeyin kendinize

Konu sahibi dikkat ederseniz eşim değil ben kullanacam demiş. Anlaşmaya çalışıyorum. Ya beni anlamıyor. Ya ben onu anlamıyorum.

Tabııkı etıketleyebılırsnz skntı yok üç adet klomen kullandım sadece henuz baslamadım tam
[/QUOTE]
Bakın günde 3 tane diyorsunuz ve 45 gün kullanıcaksınız 135 tane demek oluyor bu. Azcık mantıklı düşünün ben sizi çok iyi anlıyorum bende bu yollardan geçtim lütfen sizi kandırmalarına ve sağlığınıza oynamaları a müsaade etmeyin. Bakın aldığınız ilaç kötü sanuçlar doğurabilir hiçbir ilacı kafanıza göre kullanmamalısınız

Bılmıyorum çok yenıyız aslında bende tedırgınım ama adam spnuçta tanıdık üçyüz kişi hamıle kaldı bu kürle dedi yazdıklarınızda çok haklısnız ama denemezsem aklımda kalır
Arkadaşım kaş yapayım derken göz çıkaracaksın benden söylemesi. Yapma girme şöyle işlere işinin ehli bir embriyolog olsa bile böyle şeyler önermez takip yapmadan ilaç verir mi hiç? İlacı doktor yazar ayrıca. Anlıyorum sana anlatılanlar çözüm yolu gibi gelmiş daha kolay yoldan çocuk sahibi olacağım sandın ama yok öyle değil Allah korusun daha büyük sorunlar çıkarırsın kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…