• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bakimsizim

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor :(

Kızlar çok ıbakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor :KK43:
Kilo fazlası özgüvenini düşürmüş kilolarını ver sonra zaten bakımlı olursun çünkü bu konuda isteğin var

Fazla kilo, insanı sağlıksız, salmış hissettiren bir şey zaten. Spor yapın, diyetisyene gidin, kilo verin. Öyle birden ideal ağırlığınıza ulaşmanıza da gerek yok. İnsan spor yapma sürecine girince yaşam sevinci ve enerjisiyle doluyor. O zaman kendine de özen göstermeye başlıyor. Yapmamanız gereken şeyse, hayıflanmaya devam edip, hiçbir şey yapmadan mucize beklemek. Çevremde var, çok kızıyorum böyle insanlara. İnsanın bir sıkıntısı varsa, çaresi de varsa, çaba göstermeli. Haa çaba göstermemek de bir seçimdir ama o zaman da şikayet edip durmaktan vazgeçmeli.

İmkanın varsa bir kuaför git, tüm bakımlarını yaptır.
Bakım temizlikten gelir. Her gün yıkanıp güzel kokular sürün.
Kıyafetlerin her zaman tipine uygun olsun ve hiç değilse bir küpe takmayı ihmal etme.
Bunların dışında bence bir kadının elleri çok önemli, her zaman ojeli ve bakımlı eller dikkat çeker.
(Kilolu isen basic elbiseler deneyebilirsin )
Makyaj yapmayı bilmiyorsan ağır makyajdan kaçın, alığın rimelin eksik olmasın.
Bunlar minik tüyolar ama çok işe yarar.
Not: Her sabah yapabilirsen 1 saat yürü.
Sevgiler:KK200:

Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor :KK43:
bazı şişman kadınlar görüyorum, taytınıda giyiyor, askılısınıda, makyaj, takı o biçim.. okadarda güzel yakışıyor ki, insanın şişman olası geliyor...

Kendinize bir rutin olusturabilirsiniz mesela. Her aksam makyajınızi çıkarıp yuzunuzu uygun bi temizleyiciyle tenizleyin. Daha sonra tonik ve nemlendirici kullanın. Bunu alışkanlık haline getirmeye çalışın. Haftada bir gün de bakım gününüz olsun. Dusa girmeden yarım saat ya da 1 saat once bi sac maskesi kullanın. Beklerken yüzünüze peeling ve maske uygulayın, tırnaklarınızı torpuleyin vs. Duşa girdiginizde de vucudunza peeling ya da kese yapın. Peeling için kahve zeytinyağı ya da toz şeker hindistancevizi yagi gibi karisimlar kullanabilirsiniz. Dustan cikinca da butun vucudunuzu kremlersiniz guzelce topuklariniz falan da dahil. Oldu bitti. Evet ekstra biraz emek ve zaman istiyor ama insan kendini cok daha iyi hissediyor.
Bunun dışında kıl tüy isleriniz icin imkanınız varsa mutlaka lazer epilasyon öneririm.

- Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getir kilolar sen fark etmeden gidecektir. Tatsız, tuzsuz şeyler değil. Yağı azaltılmış, rafine şekeri olmayan ürünler hem daha dinç hissedeceksin.

-kilolarınız bakımşı olmanıza engel değil verseniz güzel olur. Bakım için kilo vermeyi beklemeyin diye yazdım.
- Elleriniz bakımlı olmalı, nude renkler ya da french ojeler. Nemlendirici sürüp eldiven giyerek elleri yumuşatmak ellerinizi güzel gösterecektir.

-Dişleriniz tertemiz olsun. Ağız bakım suyu ve diş ipi kullanın mutlaka kullanın.

- kaşlarınızı düzenli alın, dudak üstü temiz olsun.( isteyen almayabilir elbette ama ben kendi adımı kıl tüy sevmiyorum)

-güzel kesimli saçlarınız olsun. Bakamıyorsanız lütfen uzun saç kullanmayın. Omuz hizası ideal.

-Bedeninize uygun giyin aşırı dar aşırı bol olduğunuzdan daha kilolu gösterir.

- Cildiniz için haftada 2 gün peeling 2 gün nem maskesi mutlaka 1 gün siyah nokta bandı ile burun üstü temizliği yapın.
-Cilt temizleme rutininiz olsun makyaj varsa temizleme sonra jelle yıkama- nem serumu-nemlendiri-göz kremi- lip balm gece için. Ben tonik kullanmıyorum.
-Her gün ya da gün aşırı duşunuzu alın. Kıl tüy uzatmayın.Ben tırnakları da kısa ve bakımlı severim.

Böyle yazınca uzun gibi gelebilir ama değil. Mesela duşunuzu alınca peeling+ nem maskesi güzel bir ıhlamur çayı içmek sizi rahatlatacaktır.

Alışkanlık haline getirmelisiniz. Zamanla olacak bu da sıkılmadan keyif alarak yapın.

Tsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska
Maddi imkanın varsa iyi bir yerde cilt bakımı yaptır yoksa evde yapılanlarda var onları araştır yap sacın boyalımı evde çok güzel yağ bakımları yap yada profesyonel bir markanın bakım setini al saçın için ,ve herşeyden önce sağlık için kilo vermeye çalış ve en önemlisi kendini sev

Kilolari ver
Arada mutlaka fon cektir.
Sokaga cikarken en azindan mutlaka rimel ve goz kalemi kullan
Takidan hoslanmazsan bile minik kupesiz sokaga cikma
Kas/biyik mutlaka alinmis olmali her daim.

Kilona uygun kiyafet sec.

Bunlat en basitleri.
Detaylar degil.

Cildin sorunlu mu? Sorunlu degilse cilt bakimina gerek yok. Yani siyah noktali sivilceli vs degil ise,yuzunu alıştırma o komidonlarla siktirmaya. Nem maskesi senede 2 kez yeterli olur kışın bazi ciltler kuruyor çünkü.
Onun harici her aksam yatmadan yüzünü guzelce temizleyip tonikleyip arkasindan kremini surersen kafi. 25 yas ustuysen gozalti kremine baslayabilirsin. Ben yıkanmaya üşendiğim akşamlar ayaklarimi yikamayi ve yuzume bu saydiklarimi yapmayi ihtmal etmem. Bazen zorsunuyor insan :)
Saclarina keratin bakim yaptır ve brezilya fonu hep duz olur 8 ay gider...
Kas bıyıklar hep alınmış olsun
Tirnaklarin bakimli olsun kirmizi oje cabuk deforme olur french yapabilirsin.
Kilo ver. Verince kendine gelirsin,spor yap.
Spor da usenilcek birsey bence ama en azindan yürüyüş ://
Ileride her hastaliga zemi olur fazla kilo . Kilo varsa zaten bir sorun var demektir.
Aksam evde yalniz kaldiginsa makyaj yap,alisirsin zamanla bazi insanlarin makyaj aliskanligi yktur ya da iyi yapamiyordur zamanla yaparsin allik ruj falan kendini iyi hissettirir.
Son olarakta kafana takma sen her halinle guzelsin cunku seni Allah yarattı. O yüzden essiz sin.
Allah baska dert vermesin. Haline sukret canim

Ramazandan beri sporu biraktim oncesinde duzenli sporlar 22 kilo belki dahada fazla verdim.Dolayisiyla 10 a yakin kilo aldim,ne insam icine cikasim ne de kendime bakim yapasim var.Kiyafetlerimden sadece bir pantolonum oluyor.O yuzden derimki fazla kilo sadece vucuda degil insanin ruhuna bile agirlik yapiyor.Ise ilk once zatiflamakla baslayin ozellikle ilk bir ay sporunuzu duzenli bir sekilde yaparsaniz bedeniniz forma girdikce birakmak istemiyeceksiniz,giydikleriniz yakistikca kendinize daha da ozeniceksiniz.

Back
X