- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.485
- 798
- 35
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Bende kendimi çok saldım. Içimden hiçbir şey yapmakta gelmiyor
sanırım depresyona girdim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim marka değil, aktarımız kendisi hazırlıyor. Ama her marka olur herhalde. Mecitefendi falan iyi sanırım.Daha önce de duymuştum bu yagi. Bir sürü markanın var internette. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz ?
Ben de yarın bi bakayım aktara. TeşekkürlerBenim marka değil, aktarımız kendisi hazırlıyor. Ama her marka olur herhalde. Mecitefendi falan iyi sanırım.
Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor![]()
Oncelikle kac kilosun boyun kac cm? Kilo vermekle basla ve saglikli beslen hergun 40 dk fln yuruyus tap muzik dinleyerek.Gercekren aburcuburdan asitli iceceklerden vs den uzak durup ekmektende tabi gercekten vucudunun iyi hissettigini algiliyorsun ve hergun duzenli 40-45 dk yurusen zayiflarsin saglikli bi sekilde.Once boyle basla derim.Haftada birde saç maskesi yap .Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor![]()
Spora başlarsan, aşırıya kaçıp kendini bıktırma, yavaş yavaş süreyi artır. Gerçi salonda hoca yardımı olacaktır. Mutlaka ağırlıklarlada çalış.Tsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska
Zayıflaman lazım. Ne yapsan iltifat almıyorsun kendini beğenmediğin için süslenme isteğin kaçıyor. İlk hedefin kilo vermek gerisi gelirKızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor![]()
once kendini sevmekle basla.. sen kendine kusmussun arkadaşım gerisi gelir zayiflama gruplarina katıl destek olunur gecer gider buyutme gözündeKızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor![]()
Yağlı ve sorunlu cildim var. Yağlı ciltte kullanabilir mi?Benim marka değil, aktarımız kendisi hazırlıyor. Ama her marka olur herhalde. Mecitefendi falan iyi sanırım.
Benim cildim karma ama emin değilim aktara sorarsanız söyleyecektirYağlı ve sorunlu cildim var. Yağlı ciltte kullanabilir mi?
Boyu 165 cm ve 100 kilo olan; yakın bir arkadaşım var. Obez sayılır yani. Ayrıca yeni evli.
Ama sana şunu söyleyim; kalabalık bir ortama girdiğimizde kıza bir bakan bir daha bakıyor. :) Evlenmeden önce; bana çok kişi soruyordu talip olmak için.
Çok bakımlı, çok çekici ve tatlı. Özgüveni çok yüksek.
Kıyafet bulmada sıkıntı yaşıyor; genelde siyah giyiyor ve salaş bile giyinse sürekli takıp takıştırır. :)
Olay biraz sende bitiyor yani. Kendinle barışık ol; tarzını ve saçını değiştir. Eminim iyi gelecektir. Bu stresle kilo veremezsin zaten.
İstanbuldaki şu kuaför nerede acaba, paylaşırsanız çok memnun olurum. Hem güzel kesim hem uygun fiyat şaşırtıcı, denemek isterim uzak bir semtte değilse.Istanbuldsysan bir yer soyliym git sacini kestir.
Adam efsane kesiyor. Taramadan bile ciksan saclarin cok guzel duruyor. Yasina kilona sac yapina yuz tipine uygun yapiyor.
Alti ustu 20 lira da bisey. Oyle pahali luks yerler gelmesin aklina. Yaslica bi adam. Bu isin kurdu olmus artik :)
Her gun bol su, abur cubur yok, 1 saat yuruyus. 1 ay sonra kendini taniyamazsin :)
Sagligin yerindeyse baska hic bir sey icin canini sıkma.