• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bakimsizim

İmkanın varsa kalıcı saç şekilleri yaptirabilirsin. Hem bakim hem şekil yaptiran türlerinden. En azından usenmeden her gün saç kısmından kurtulursun hem moral olur sana farklı görünmek. Sağlıklı beslenmeye çalış, yeterli uykunu al. Şimdilik önerilerim böyle :KK200:

Kendimi iyi hossetmiyordum
Kilo aldigimdan mi iyi hisseymiyordum yoksa iyi hissetmedigim icin mi kilo almistim. Cok da kilolu degildim aslinda. Eskisine gore 5 kilo fazlaligim vardi. Kendime de bakmiyordum. Sonra ruh halimin duzelmesi icin kendime bakmam gerektigini dusundum. Zamanla aliskanlik hal8ne geliyor. Hergun makyaj yapmadan evden cikmiyorum. Cok agir malyap yapmasam da kendimle ilgilenmek beni mutlu ediyor bunu farkettim. Kendimi inemsiyorum boylelikle. Haftada iki gun peeling yapiyorum. Hafta sonu bir gun de yuz maskesi yapiyorum. Dogal kil kullaniyorum. Kili suyla karistrrip yuzume surup 20 dakika beklettikten sonra yikiyorum. Cildim kuru oldugu icin nemlendirici kullanmak zorundayim. Insan kendini iyi hissederse guzel de buluyor. Bakim insana kendini iyi hissettiriyor.

Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor :KK43:

Bende dumduz vucut hatlarina sahibim ve gobegim var. Gobegim kendimi bildim bileli var hicbir spor diyet eritemedi. Minik ama can sıkıcı giydiklerimi yakistiramiyorum. Her zaman bakimli olacagima soz verip tutamiyorm. Bir kolye taksam kombin muhtesem olacakken o kolyeyi takmaya bile useniyorum. Napalim belkide icimizde bu var. Yapanda yapiyor. Bir arkadasm var cok guzel giyiniyor kolyesini kupesini sacini muhtesem yapiyor. Ozeniyorum sonra hoop takinca agirlik oluyo gbi hissediyorum geri cikariyorum. Obur turlu zorlama oldugu cok belli

Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor :KK43:
Oncelikle kac kilosun boyun kac cm? Kilo vermekle basla ve saglikli beslen hergun 40 dk fln yuruyus tap muzik dinleyerek.Gercekren aburcuburdan asitli iceceklerden vs den uzak durup ekmektende tabi gercekten vucudunun iyi hissettigini algiliyorsun ve hergun duzenli 40-45 dk yurusen zayiflarsin saglikli bi sekilde.Once boyle basla derim.Haftada birde saç maskesi yap .
Kendine bi program yap .Hedefler koy o hedeflerıne ulasana kadarcabala ve bu hedeflerınıduvara bı yere as .Her ulastıgın hedef sonunda kendını ödüllendir

Bende çoook üşengectim ama zamanla artık bırdeyleerın degısmesı gerektıgını anlıyorsun ve yapmak zorundasın yapmazsan mutsuzsun .

Bnde doğum kilolarımı veremedim buradaki cuma zayıflama grublarina katıldım 11kg verdim tavsiye ederim evet insan kgluyken depresyonda gb hissediyor kendini çirkin görüyorsun kiyafetleri yakstiramiyorsun ya göbeğin pirtliyor yada basenlerin herşey bizim elimizde kg vererek başlayabilirsiniz
Makyaj olarak rimel sürün eyeliner çekin hergun parfüm kullanın Kaş ve bıyıklara dikkat edin
Solmuş kıyafetler giymeyin nedendir bilmem ama kgluyken hep soluk eşofman tişört giyerdim depresif kafam bana bunu yapmamı söylüyordu sanki dolabimdan çıkardım attım hepsini sana tavsiyelerim bunları

Haftada iki maske yapıyprum. Tek kullanımlık alma iyın masraflı oluyor. Yüz yıkama köpüğüyle sabah uyandığımda ve gece yatmadan yıkarım. Bazen aksamları peeling de yapıyorum. Sonra nemlendirici krem sürüyorum.ben parfüm kullanmıyorum..vücut spreyi kullanıyorum.sabah aksam sıkarım cok seviyorum. Bakım mesleesi once vucudunuz bakımlı olacak yani tüylü gezmemenızmlazım. Kaşınız bıyığınız alınmıs olmalı. Vucut temşz olmalı.sonra hünlük rutinlet peeling vs. Saçınız bıyalıysa diplerinizi ihmal etmeyin.
Makyajda da rimel ruj ve allık diyprum cok fazla yapan biri değilseniz bu üçlü zaman almaz ve bakımlı gösterir. oje sürmek de basit iki gün falan gotruyo zzaten.
Bunların haricinde arkafaşlara katılıyorum takı cok hos gosteriyo kadını yani bakımlı hissettiriyo. Küpe bileklik kolye vs alın. Kullanın.
Kadın dediğin süslü olur kolay gelsin diyprum:)

Tsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska
Spora başlarsan, aşırıya kaçıp kendini bıktırma, yavaş yavaş süreyi artır. Gerçi salonda hoca yardımı olacaktır. Mutlaka ağırlıklarlada çalış.
Spor sonrası protein içerikli beslen.
Gün içinde bir fincan tarçınlı türk kahvesi iç.
Yemeklerde porsiyonlarını küçült, küçük lokmalarla, iyi çiğneyerek ye.
Tam doymadan kalk.
İçtiğin su miktarını artır
Aralarda psikolojik açlığın olursa, ölçülü miktarda fındık,badem, kayısı, v.s ye.

Zayıflaman lazım. Ne yapsan iltifat almıyorsun kendini beğenmediğin için süslenme isteğin kaçıyor. İlk hedefin kilo vermek gerisi gelir

Istanbuldsysan bir yer soyliym git sacini kestir.
Adam efsane kesiyor. Taramadan bile ciksan saclarin cok guzel duruyor. Yasina kilona sac yapina yuz tipine uygun yapiyor.

Alti ustu 20 lira da bisey. Oyle pahali luks yerler gelmesin aklina. Yaslica bi adam. Bu isin kurdu olmus artik :)

Her gun bol su, abur cubur yok, 1 saat yuruyus. 1 ay sonra kendini taniyamazsin :)

Sagligin yerindeyse baska hic bir sey icin canini sıkma.

once kendini sevmekle basla.. sen kendine kusmussun arkadaşım gerisi gelir zayiflama gruplarina katıl destek olunur gecer gider buyutme gözünde

Boyu 165 cm ve 100 kilo olan; yakın bir arkadaşım var. Obez sayılır yani. Ayrıca yeni evli.
Ama sana şunu söyleyim; kalabalık bir ortama girdiğimizde kıza bir bakan bir daha bakıyor. :) Evlenmeden önce; bana çok kişi soruyordu talip olmak için.
Çok bakımlı, çok çekici ve tatlı. Özgüveni çok yüksek.
Kıyafet bulmada sıkıntı yaşıyor; genelde siyah giyiyor ve salaş bile giyinse sürekli takıp takıştırır. :)
Olay biraz sende bitiyor yani. Kendinle barışık ol; tarzını ve saçını değiştir. Eminim iyi gelecektir. Bu stresle kilo veremezsin zaten.

Boyu 165 cm ve 100 kilo olan; yakın bir arkadaşım var. Obez sayılır yani. Ayrıca yeni evli.
Ama sana şunu söyleyim; kalabalık bir ortama girdiğimizde kıza bir bakan bir daha bakıyor. :) Evlenmeden önce; bana çok kişi soruyordu talip olmak için.
Çok bakımlı, çok çekici ve tatlı. Özgüveni çok yüksek.
Kıyafet bulmada sıkıntı yaşıyor; genelde siyah giyiyor ve salaş bile giyinse sürekli takıp takıştırır. :)
Olay biraz sende bitiyor yani. Kendinle barışık ol; tarzını ve saçını değiştir. Eminim iyi gelecektir. Bu stresle kilo veremezsin zaten.

aklima i feel pretty filmi geldi güzel mesaj veriyo. konu sahibi kesinlikle izle

Istanbuldsysan bir yer soyliym git sacini kestir.
Adam efsane kesiyor. Taramadan bile ciksan saclarin cok guzel duruyor. Yasina kilona sac yapina yuz tipine uygun yapiyor.

Alti ustu 20 lira da bisey. Oyle pahali luks yerler gelmesin aklina. Yaslica bi adam. Bu isin kurdu olmus artik :)

Her gun bol su, abur cubur yok, 1 saat yuruyus. 1 ay sonra kendini taniyamazsin :)

Sagligin yerindeyse baska hic bir sey icin canini sıkma.
İstanbuldaki şu kuaför nerede acaba, paylaşırsanız çok memnun olurum. Hem güzel kesim hem uygun fiyat şaşırtıcı, denemek isterim uzak bir semtte değilse.

Back
X