• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bakimsizim

Bende dumduz vucut hatlarina sahibim ve gobegim var. Gobegim kendimi bildim bileli var hicbir spor diyet eritemedi. Minik ama can sıkıcı giydiklerimi yakistiramiyorum. Her zaman bakimli olacagima soz verip tutamiyorm. Bir kolye taksam kombin muhtesem olacakken o kolyeyi takmaya bile useniyorum. Napalim belkide icimizde bu var. Yapanda yapiyor. Bir arkadasm var cok guzel giyiniyor kolyesini kupesini sacini muhtesem yapiyor. Ozeniyorum sonra hoop takinca agirlik oluyo gbi hissediyorum geri cikariyorum. Obur turlu zorlama oldugu cok belli
ay ben de takıları ağırlık olarak hissediyorum, hatta saçımı açmayı makyaj yapmayı bile.. rimel kirpiğe ağırlık gibi geliyor :D

Spora başlarsan, aşırıya kaçıp kendini bıktırma, yavaş yavaş süreyi artır. Gerçi salonda hoca yardımı olacaktır. Mutlaka ağırlıklarlada çalış.
Spor sonrası protein içerikli beslen.
Gün içinde bir fincan tarçınlı türk kahvesi iç.
Yemeklerde porsiyonlarını küçült, küçük lokmalarla, iyi çiğneyerek ye.
Tam doymadan kalk.
İçtiğin su miktarını artır
Aralarda psikolojik açlığın olursa, ölçülü miktarda fındık,badem, kayısı, v.s ye.
tarçınlı türk kahvesi nasıl yapılır ve faydası nedir?

İstanbuldaki şu kuaför nerede acaba, paylaşırsanız çok memnun olurum. Hem güzel kesim hem uygun fiyat şaşırtıcı, denemek isterim uzak bir semtte değilse.

Size ozel mesaj atayim reklam gibi olmasin diye acik acik yazamiyorum.

Arkadaslar bir de bisiy dicem. Ben türk degilim, rusum.
Bizde herkes ama herkes yilan yagi kullanir. Turkiyede cok bilinmiyor ama aktarlarda var. Bulmakta sorun yasamazsiniz.
Yilan yagi mutlaka saclara kaslara cilde surun :)
Sahane bi urun.
Fiyati da 7-8 tl gibi bisiydi en son 6 ay once aldim. Son zamlarda zamlanmadiysa..

Istanbuldsysan bir yer soyliym git sacini kestir.
Adam efsane kesiyor. Taramadan bile ciksan saclarin cok guzel duruyor. Yasina kilona sac yapina yuz tipine uygun yapiyor.

Alti ustu 20 lira da bisey. Oyle pahali luks yerler gelmesin aklina. Yaslica bi adam. Bu isin kurdu olmus artik :)

Her gun bol su, abur cubur yok, 1 saat yuruyus. 1 ay sonra kendini taniyamazsin :)

Sagligin yerindeyse baska hic bir sey icin canini sıkma.
kuaförün ismini merak ettim yahu :)

hangi markanınkini kullanıyorsunuz?

Aktarımız kendisi yapıyor. Dışı da böyle.
image.webp

Bizde herkes ama herkes yilan yagi kullanir. Turkiyede cok bilinmiyor ama aktarlarda var. Bulmakta sorun yasamazsiniz.
Sahane bi urun.
Fiyati da 7-8 tl gibi bisiydi en son 6 ay once aldim. Son zamlarda zamlanmadiysa..
ne işe yarıyor, yılanla bi alakası var mı bu yağın?

Sahane bi urun.
Saçı uzatıyor mu? Bebeklere de sürülür mü acaba?

Adam efsane kesiyor. Taramadan bile ciksan saclarin cok guzel duruyor. Yasina kilona sac yapina yuz tipine uygun yapiyor.

Alti ustu 20 lira da bisey. Oyle pahali luks yerler gelmesin aklina. Yaslica bi adam. Bu isin kurdu olmus artik :)

Her gun bol su, abur cubur yok, 1 saat yuruyus. 1 ay sonra kendini taniyamazsin :)

merhaba, bana soylermisiniz o kuaforu nerede olursa olsun giderim ben ist dayım

Burdaki yorumlarla kendinize geleceksiniz bence..Bir baslangic olsun sizin icin olur mu? :KK66:
Özgüvenin düsmani kilo.Kurtulmaya basladikca kendinize özen göstermek zorunda hissedeceksiniz.
Ac karnina sekersiz türk kahvesi(kilo vermenize yardimci oluyor) seker krizleri icin tarcinli sut aliskanligi edinin(Tarcinli süt göbek bölgesi yaglari icin iyi geliyor)
Cebinize sadece gidis icin yol parasi alin.Taksiye veya dolmus,tramvay vs.binip uzak mesafede inin ve cebinizde dönüs icin para olmayacagi icin o yolu tipis tipis yürüyün. :)
Masada,koltukta,yatak odanizda siseler halinde su bulundurun(su olmazsa olmaz)
Cok begendiginiz bir elbisenin,kiyafetin bir hatta iki beden kucugunu alip dolaba özenle yerlestiriyoruz.
Ayna karsisinda hopla,ziplaa dans dans! Zumba yapabilirseniz ne mutlu!
Tuzlu,yagli,sekerli gidalarla arayi aciyorsunuz bir sure.
Dolaba ozenle yerlestirdiginiz kiyafetin icine girinceye kadar devam.
Ondan ozguven oyle bir geliyor ki..
Her disari cikmadan once bir makyaj malzemesi elinizde olsun.Bir gun rimel,bir gun goz kalemi,bir gun ruj,bir gun likit.Elinizi alistiriyorsunuz.
Tabi yuz,vucut bakim losyonlari,kremlerini unutmuyoruz.
Veee Asik olun :)
Cok detayli bir konu bu aslinda.Nacizane bir kac tavsiye gelmis olsun benden de :)
Kolay gelsin simdiden..:KK66:

Son düzenleme:
Kızlar çok bakimsizim.Kendime saç kremleri,kremler losyonlar vs.aliyorum sonra sürmeye bile üşeniyorum.Cokbakimsizim böyle sikir sikir süslü bakımlı kadınlara çok özeniyorum . Çok kilo fazlam var giydiğini yakıştıramıyorum bekarım da .Nasıl kendime gelebilirim hiç içinden gelmiyor :KK43:
Kendine deger vermekle ise baslamalisin. Sorunun nerede başladığının farkindasin. Biraz kilo vermeye calis . Bakim bir iki günlük bir sey degil. Hayat felsefesi olarak düşün. Ne biliyim ojesiz gezme, saçın fönlü olsun . Oje surmek sacimi yapmak 35 dk zamanimi aliyor benim. Ve evde 4 erkek var ;)

Canım bekarsın es ve çocuk engelinde yok...benfe tadını çıkar.sporuna hit tek başına alışveriş kahve içmeye git.:) bence hayatını yeniden inşaa et.
Ben çocukluyum.sabahtan beri yerimde durmadım.evi temizle yazlık kışlık.mutfak tuvalet banyo temizle.hisim cıktı.ama naptim?duşuna girdim sac bakımı mi yaptım.sonrasinda arkadaşıma gittim bebekle.sonra eve geldim.butun bulaşıkları halledip.manikur yaptım:) oje sürdüm.bakim bu.ama hiçbir zaman şıkis şikir olmadım.kupe asla sevmem.makyaj göz kalemi rimel göz altı kapatıcısı ve allık sürerim.ruj günlük hayatta nude tonlar sürerim.ojem eksik olmaz.cok severim oje sürme terapi gibi geliyor:) kıyafet tarzim da spordur.öğretmenim ama asla klasik giyinemedim :( hep spor.inan ki topuklu ayakkabılarda aldim yok kullanmıyorum o yüzden vazgeçtim almıyorum.tarzim dışına asla çıkamam ama bakımlı oldugumu düşünüyorum

ay ben de takıları ağırlık olarak hissediyorum, hatta saçımı açmayı makyaj yapmayı bile.. rimel kirpiğe ağırlık gibi geliyor :KK70:

Şuan sana rimellerim burun hizama akmis bir sekilde cvp veriyorum :))) azcik gribimde sebil gibi akiyor masallah :) saka bi yana bende ayni senin gibi dusunuyorum. Evlenince daha da cok oldu. Ama gencligimde cok makyaj yaptim. Belkide o yuzden artik sadelikten yanayim

ne işe yarıyor, yılanla bi alakası var mı bu yağın?

Saçı uzatıyor mu? Bebeklere de sürülür mü acaba?

Evet gercekten yilandan elde edilir

Eklem agrilarina iyi gelir
Egzamaya ve sac beyazlamasina iyi gelir
Seluliti onler
En onemlisi sac sakal kas kirpik guclendirir dökülmesini onler ve uzatir.

Biz bebeklere pek kullanmayiz ama kullanilabilir mi bilmiyorum :)

Ben çok bakımlıydım bir yıl öncesine kadar. Bir yıl içinde 15 kilodan fazla kilo aldım. Ve bakım makım kalmadı. Kendini beğenmedikçe salıyorsun bunu anladım. Sıkı bir diyete başladım. O özgüven buraya gelecek :)

Ben çok bakımlıydım bir yıl öncesine kadar. Bir yıl içinde 15 kilodan fazla kilo aldım. Ve bakım makım kalmadı. Kendini beğenmedikçe salıyorsun bunu anladım. Sıkı bir diyete başladım. O özgüven buraya gelecek :)

Evet gercekten yilandan elde edilir

Eklem agrilarina iyi gelir
Egzamaya ve sac beyazlamasina iyi gelir
Seluliti onler
En onemlisi sac sakal kas kirpik guclendirir dökülmesini onler ve uzatir.

Biz bebeklere pek kullanmayiz ama kullanilabilir mi bilmiyorum :)
Ylang ylang bitkisinden elde ediliyor diye biliyorum ben. Yılandan nasıl elde edilsin ki? Anlamadım açıkçası :KK64:

Ylang ylang bitkisinden elde ediliyor diye biliyorum ben. Yılandan nasıl elde edilsin ki? Anlamadım açıkçası :KK64:

Canim o baska bir urundur. Bu bildigin yilam yagi. Bitkisel degil.
Karinca yumurtasi yagi modasi vardi ya bir aralar da...
Orumcek yagi da kullaniriz ama ben turkiyeye geldigim beri hic almadim. Burda sanirim yok.

Ben de bahsettiginiz kuaförü öğrenmek istiyorum. Bana da mesaj atarmisiniz lütfen :KK25:

Back
X