• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok bakimsizim

Tsk ederim kızlar . Içimden geliyor kilo vermek spora yazılıcam bu haft içi . Bakım için önerileriniz var mi baska

Düzenli beslenmeyle sporu dengeleyin. Sadece spor yaparak veremezsiniz. Mutlaka yürüyüş gibi yağ yakıcı bir aktiviteniz de olsun. Sadece sporla istediğiniz sonucu ulaşamayıp hemen pes edersiniz yoksa. Beslenme kritik önemli.

Kişi kendi kendinin de doktoru olmalı bir nevi. Zaten bilimsel olarak da kanıtlandı, her yiyecek herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Size iyi gelen yiyecekleri bulmaya çalışın. 3 beyazı minimuma indirin. Birden kesin demiyorum ters tepebilir. Sağlıklı yaşam mottonuz olsun. İştahınızı açan duygusal bir sorununuz varsa öncelikle onu halletmeye çalışın.

Kolay gelsin:) Her kadın güzeldir:)

Kilo basli basina sorun bence.. İşe ordan baslamani oneririm.. Fazla kilo hem hantal ve salmış hem de genelde yaşlı gosteriyor.. Hem saglik hem guzellik icin vermelisin.. Kilo verdikce insanin kendine sevgi ve saygisi da artiyor, enerjik hissetmeye basliyorsun.. Oncesinde doktora gidip degerlerine baktir ve sonrasında da saglikli beslenme ve spora yönel..

Evet gercekten yilandan elde edilir

Eklem agrilarina iyi gelir
Egzamaya ve sac beyazlamasina iyi gelir
Seluliti onler
En onemlisi sac sakal kas kirpik guclendirir dökülmesini onler ve uzatir.

Biz bebeklere pek kullanmayiz ama kullanilabilir mi bilmiyorum :)
saç beyazlamasına nasıl kullanılır biliyor musunuz?
ay yılandan elde edilir falan dediniz içim bi kötü oldu :/

Once kilodan kurtulup vucuduna bakmalisin. Bazilari vucudunu onemsemeden disina bakim yaparak rahat ediyor. Ben edemiyorum mesela. Bu donem fazla zayiftim tamamen salmamistim ama hic alisveris, kiyafet alasim gelmiyordu Spor yapiyorum yillardir ve toparlandim simdi daha fazla kiyafet bakiyorum ve aliyorum...
Evet kimse manken veya kusursuz degil ama biraz objektif bakiyorum ve fazla kilo, fazla zayiflik gercekten hos gorunmuyor, giyilende yakismiyor istedigi kadar giyinip suslense de gercek bu.

Istanbuldsysan bir yer soyliym git sacini kestir.
Adam efsane kesiyor. Taramadan bile ciksan saclarin cok guzel duruyor. Yasina kilona sac yapina yuz tipine uygun yapiyor.

Alti ustu 20 lira da bisey. Oyle pahali luks yerler gelmesin aklina. Yaslica bi adam. Bu isin kurdu olmus artik :)

Her gun bol su, abur cubur yok, 1 saat yuruyus. 1 ay sonra kendini taniyamazsin :)

Sagligin yerindeyse baska hic bir sey icin canini sıkma.
Ben İstanbuldayım özelden bu kuaförün adını,yerini yazar mısınız? :hamarat:

Once kilodan kurtulup vucuduna bakmalisin. Bazilari vucudunu onemsemeden disina bakim yaparak rahat ediyor. Ben edemiyorum mesela. Bu donem fazla zayiftim tamamen salmamistim ama hic alisveris, kiyafet alasim gelmiyordu Spor yapiyorum yillardir ve toparlandim simdi daha fazla kiyafet bakiyorum ve aliyorum...
Evet kimse manken veya kusursuz degil ama biraz objektif bakiyorum ve fazla kilo, fazla zayiflik gercekten hos gorunmuyor, giyilende yakismiyor istedigi kadar giyinip suslense de gercek bu.
çok haklısın ayyy ben 34 bedenım 36 bol gelıyorrrrrr diye konuşanlara bakıyorum hiç çıkıntı yok vücutta kemirilmiş gibi yüz soluk beniz ne abiye yakışıyor ne spor giyim .mankenler yakından o kadar güzel degıller defılede askı olarak kullanıldıklarında güzel duruyorlar .özge u......soy u bilirim çok gördüm yakından.valla mağazalar da çalışan çoğu kızımız ondan güzel

çok haklısın ayyy ben 34 bedenım 36 bol gelıyorrrrrr diye konuşanlara bakıyorum hiç çıkıntı yok vücutta kemirilmiş gibi yüz soluk beniz ne abiye yakışıyor ne spor giyim .mankenler yakından o kadar güzel degıller defılede askı olarak kullanıldıklarında güzel duruyorlar .özge u......soy u bilirim çok gördüm yakından.valla mağazalar da çalışan çoğu kızımız ondan güzel

Ben de 34 bedenim hatta bazi markalarda 32 giyiyorum ama kup kuru kemik gibi degilim kilom eskiye gore daha fazla ama sıkıyım tabi ki sporun etkisi var. :KK70:spor yapmiyorken ben de pek saglikli gorunmuyordum.

Ben de 34 bedenim hatta bazi markalarda 32 giyiyorum ama kup kuru kemik gibi degilim kilom eskiye gore daha fazla ama sıkıyım tabi ki sporun etkisi var. :KK70:spor yapmiyorken ben de pek saglikli gorunmuyordum.
30 yaşına kadar ben de çok zayıftım kılo almak için bebek mamasına benzer bır urun kullanıyordum hatta eczane ürünü aha haa.tek avantajı yaşımdan çok çok kucuk göstermemdi o da iş hayatımda hiç te avantaj değildi.şimdi 38 bedenim daha çok begenıyorum kendimi .32 beden 36 beden bıkınılı mayolu harıka duruyor ama .

Hazır konuyu yakalamışken sana birkaç tavsiye vereyim; çok uzman değilim ama pek çok faydasını gördüm.
Gece yatmadan önceki bakımım şöyle;
Öncelikle gidip makyajımı temizleyip güzelce bir yüzümü yıkıyorum
Daha sonra fısfıs gül suyu (alkol içermeyen)'nu yüzüme sıkıyorum,biraz elimde yüzüme iyice yediriyorum.
Arkasından bir pamuğa 1-2 damla kayısı çekirdeği yağı döküp göz altlarıma uyguluyorum (kısa dönemde gözaltı torbalarına,yorgun görüntüye iyi geliyor,uzun vadede kırışıklıkları önlüyor.)
En sonunda da hindistan cevizi yağına yaynı şekilde biraz pamuk batırıp yüzümün tamamına iyice yediriyorum ve yatıyorum.
Sabah;
Yüzümü güzelce kükürtlü sabunla yıkıyorum. (Kükürtlü veya keçisütlü olabilir,kükürtünde keçisütününde faydasını gördüm.)
Bir de eğer makyaj yapmayacaksam (ki bu cilt bakımını 15-20 gün uyguladıktan sonra makyaja hiçbir şekilde gerek kalmıyor,cildin bebek gibi oluyor.) klasik nivea mavi kapaklı yağlı kremden elime yüzüme sürüyorum ve bitiriyorum.
Tırnka için ünlü oje markalarının tırnak bakım yağlarını ve bakım ojelerini almanı öneririm,sağlıklı tırnaklara sahip olursun. Ben oje sürmeyi sevmem o yüzden bakım ve parlatıcı yetiyor bana. (Marka gabrini ıntensetive care oil yeşil renkli bu, Gabrini Calcium Gel bu da mavi renkli)
Bir de benim ellerim kırışmaya çok yatkın belki aranızda vardır,20 yaşındayım ama 30 yaşındaki kadın eli gibi kırık ellerim bunun da çaresi;
Yatmadan önce ellerime önce vazelin sürüyorum heryerine daha sonra limon suyu sıkıyorum (normal taze limon) iyice yediriyorum,ondan sonra plastik doktor eldivenini takıp yatıyorum sabaha yumuşacık misssler gibi kırışıksız oluyorlar bir de gün içinde nemlendirici krem sürersen süper oluyor.
Saç içinde 3 günde 1 saçımı sadece 2 kez şampuanlıyorum. Bu kadarı bile fazlaymış aslında,saça ne kadar çok şampuan ileride o kadar çok saç dökülmesine sebep oluyormuş.
Ayaklarıma da aynı safa kremi sürüyorum aynı şekilde yumuşacık oluyor etleri sertleşmiyor eskisi gibi.
Ve bu malzemeleri 50 tlye bile alabilirsin bu malzemeler seni 3-4 ay rahat götürür.
Bir de kesinlikle makyaj temizleyici,bakım sütü kıl tüy kullanmanı tavsiye etmem uzun vadede cildi mahfediyormuş o yüzden doğal ürünleri kullanmakta fayda var.

Canim o baska bir urundur. Bu bildigin yilam yagi. Bitkisel degil.
Karinca yumurtasi yagi modasi vardi ya bir aralar da...
Orumcek yagi da kullaniriz ama ben turkiyeye geldigim beri hic almadim. Burda sanirim yok.
Konuyla alakası yok ama dayanamıycam. Ya sizin selülitiniz gidicek kaşınız gürleşecek diye masum hayvanların allah bilir be korkunç yöntemlerle çıkarılan yağını nasıl kullanabiliyorsunuz nasıl böyle tatlı tatlı anlatabiliyorsunuz aklım almıyor. Envai çeşit bitki var yetmiyor mu yani yılanın örümceğin yağını kullanıyorsunuz

sanırım kilo vermeye başladıkça bakımlı olabileceksin. şimdiki hindistan cevizi yağı bile yetiyor aslında bakımlı olabilmek için. hem cilde hem saça sürülebiliyor vs. ben de düzenli dip boyamı yaptırırım, ağdamı yaptırırım, kaşımı aldırırım veya kendim alırım. tırnaklarım hep uzundur, ojesiz gezmem denebilir. ama bir iki haftadır kilo vermeye başladım şıkır şıkır giyindim daha fazla. hani kilolu hissederken düşüyor özgüven.

Konuyla alakası yok ama dayanamıycam. Ya sizin selülitiniz gidicek kaşınız gürleşecek diye masum hayvanların allah bilir be korkunç yöntemlerle çıkarılan yağını nasıl kullanabiliyorsunuz nasıl böyle tatlı tatlı anlatabiliyorsunuz aklım almıyor. Envai çeşit bitki var yetmiyor mu yani yılanın örümceğin yağını kullanıyorsunuz

Şaka yapıyor olmalısınız.
Yılana herhangi bir sekilde zarar veren bir islem yok ki bunda. Degistirdigi derisinden ve yumurtadan yavrusu cikinca kabukta kalan sıvıdan çıkartılıyor.

Alakasiz olacak ama siz hic deri canta ayakkabi, yun kazak kullanmiyor musunuz? Et yumurta süt ürünü kullanmıyor musunuz?

Şaka yapıyor olmalısınız.
Yılana herhangi bir sekilde zarar veren bir islem yok ki bunda. Degistirdigi derisinden ve yumurtadan yavrusu cikinca kabukta kalan sıvıdan çıkartılıyor.
Alakasiz olacak ama siz hic deri canta ayakkabi, yun kazak kullanmiyor musunuz? Et yumurta süt ürünü kullanmıyor musunuz?

Yılan yağı zehirsiz türden olan yılanların doğal yaşamda toplanması ile yılanların tekrardan zehir kontrolünden geçirilmesi ile işe başlanır. Bu sayede her ihtimale karşı yılanda olan zehirlerin arındırılması öngörülür. Sonrasında yılanlar soğuk presleme yöntemi ile preslenerek yağı ayrıştırılır. Ayrıştırılan yağlar küçük küçük cam kavanozlara alınarak ağızları iyice kapatılarak sabitlenir ve bir süre serin olan bir yerde bekletilerek kişilerin kullanımı için satışa sunulur.
Alinti

Seri olarak satilan bir urun kalkip kabuktan, deriden vs toplanmaz zaten oyle olsa muhtemelen herkes ulasamaz. Kuru deriden kim neyin yagini cikaracak.

Guzel gorunsun diye (yenmeyecek hayvanlarin) derisini kullanmiyorum. Suni seyler kullanirim. Hayvansal proteine ihtiyacimiz var, bazilari olmadigimizi dusunse de beslenme ayri mevzu, hayvanlari ustumuze giyip, yuzumuze surmek ayri mevzu. Kozmetikte bitkisel o kadar alternatif varken yilanin yagini yuzunuze surmeseniz de olurmus. Yilan bizim beslenmemiz de yer almiyor bu yuzde sirf yagi vs icin telef edilip atilmamali.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X