- 9 Ekim 2020
- 816
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Hani sevgilin çok süper gerizekaliydi, sense çok başarılıydin, adamın netleriyle dalga geciyodunyksye girdim belki bir ümit bir şeyler yaparım diye.
çok rezalet netler yaptmı.
canım çok sıkkın anca kasiyer olur benden
Yahu sen mühendislik okumuyor muydun? Niye sınava girdin ki tekrar?yksye girdim belki bir ümit bir şeyler yaparım diye.
okuyorum da şansımı deneyim dedimYahu sen mühendislik okumuyor muydun? Niye sınava girdin ki tekrar?
Kasiyer olacaksan okuma, niye okuyorsun ki.okuyorum da şansımı deneyim dedim
Okulda ortalaman kaç şu anokuyorum da şansımı deneyim dedim
3.10 falanOkulda ortalaman kaç şu an
Kötü bir ortalama değil. Çok daha düşük bekliyordum. Mühendislik derslerini geçiyorsun da net niye yapamıyorsun? Kopya mı çekiyorsun yoksam?3.10 falan
Üzülme Vanessa. Daha iyi çalışırsın, seneye bomba gibi girersin. Önemli olan istemen ve rotanı çizmen.yksye girdim belki bir ümit bir şeyler yaparım diye.
zaman sınırlmaaı falan ayrıca detaya inmek hr zaman iyi değilKötü bir ortalama değil. Çok daha düşük bekliyordum. Mühendislik derslerini geçiyorsun da net niye yapamıyorsun? Kopya mı çekiyorsun yoksam?
ya 3 defadır şansımı deniyorumÜzülme Vanessa. Daha iyi çalışırsın, seneye bomba gibi girersin. Önemli olan istemen ve rotanı çizmen.
Gerçekten bak, gereksiz şeylerle uğraşmayı bırak, geleceğine odaklan. Türkiye şartları maalesef ortada, evet bazı şeyler çok zor ama, gerçekten uğraşırsan, çok çalışırsan, yaparsın. Ama maymun iştahlı olma tamam mı, sağlam , tek bir hedef belirle ve ona odaklan. Daldan dala atlarsan hiçbirinde tutunamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?