Çok Başarısızım

neden kendini sevmiyorsun vanessa... hep kendini aşağı çekiyorsun kendine haksızlık ediyorsun, daha mutlu olabilirsin ama olmamak için uğraşıyorsun,sınava bile ne kadar becereksizim bak demek için girmiş gibisin

yksye girdim belki bir ümit bir şeyler yaparım diye.
çok rezalet netler yaptmı.
canım çok sıkkın anca kasiyer olur benden
Üzülme Vanessa. Daha iyi çalışırsın, seneye bomba gibi girersin. Önemli olan istemen ve rotanı çizmen.

Gerçekten bak, gereksiz şeylerle uğraşmayı bırak, geleceğine odaklan. Türkiye şartları maalesef ortada, evet bazı şeyler çok zor ama, gerçekten uğraşırsan, çok çalışırsan, yaparsın. Ama maymun iştahlı olma tamam mı, sağlam , tek bir hedef belirle ve ona odaklan. Daldan dala atlarsan hiçbirinde tutunamazsın.

Kötü bir ortalama değil. Çok daha düşük bekliyordum. Mühendislik derslerini geçiyorsun da net niye yapamıyorsun? Kopya mı çekiyorsun yoksam?
zaman sınırlmaaı falan ayrıca detaya inmek hr zaman iyi değil
mesela tytde bir soru çıkmıştı kimyada alev renginden alt dal tahmini hemen fizikoyu yapıştırdım geçtim
cevap analitikmiş daha detaylı dersleri gördüğüm için yankış yaptm kısaca.

ya 3 defadır şansımı deniyorum
tamam sıkı çalışadım ama bu başarısızlıktan bktım
ben de kaliteli eğitim görebileceğim trde üst seviye okullarda okumak istiyorum.
hep sayısalda 100k oluyorum bunun max 30k falan olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…