Çok Başarısızım

Dostum güzel çalışmana rağmen olmuyorsa, demek ki olduğu kadarıyla yetinmek lazım. Herkes ilk 10 bine, 30 bine girecek diye bir şey yok. Bunu seni ezmek için söylemiyorum gerçekten. Herkesin matematiğe yeteneğinin veya çizime yeteneğinin olmadığı gibi mesela.

Herkes her şeyi başaracak değil ya.

Ben mesela evet sayısalda iyiydim, dilde de 3k ya girmiştim yanlış hatırlamıyorsam, ama edebiyatım korkunçtu

Asla sevemedim, o yüzden yapamadım da. Mesela çizimim de iğrençtir. Cin ali bile çizemem.

Gibi gibi..

Sen de yeteneklerin doğrultusunda bir şeyler yapmalısın. Bazı dersleri ne yaparsan yap halledemiyorsan, demek ki yapın gereği yeteneğin yok. Yapacak bir şey yok.

Ama kimya mühendisliği okuyup 3.10 ortalaması olan biri olarak, yksde sayısalda böyle düşük yaptıysan, yeterince çalışmamış olduğunu düşünüyorum. Bence tam anlamıyla çalışarak son bir kez daha dene. Olmuyorsa o zaman olmadı dersin.

yksye girdim belki bir ümit bir şeyler yaparım diye.
çok rezalet netler yaptmı.
canım çok sıkkın anca kasiyer olur benden
Kasiyerligi küçümseme..
Ara pos'u var.
Akşam hesabı var.
Açık çıkarsa cebinden ödemesi var.
Akşama kadar yapmış olduğun işlemlerin fişlerle birlikte zarflanip merkeze gitmesi var.
kesin olur gözüyle bakma derim

disosiyatif misin
tedavi olmadan hiçbir şey olma.

e düzgün çalışmadıysan normal, senin istediğin dereceler için millet kütüphanede sabahlıyor, sense lise biteli kaç sene olmuş azcık çalışıp yüksek bir şey bekliyorsun

bende sınava girdim aradan 2 yıl geçti . üniversite mezunuyum . sayılsalcıyım ama orta derecede . 17 net mat yaptım . 25 net de türkçe yaptım diğerlerini de bilmiyorum ama istediğim bölüm geliyor bence inşallah

kasiyer olmak icin de bir şeyler gerekiyor yalniz.
mesela kasaya gelen yakisikli bir beye hallenirken mumkun degil para ustunu hesaplayamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…