Çok beceriksizim :,( boşanma sebebebim olacak

sizde ona beklentilerinizi söyleyin bakalım ne diyecek,genellikle bu yatağa girmeden önceki istekleri kadınlar yapıyor.bahane gibi geldi.

Yani adam çığır açmış arkadaş !
Hadi düzenli tertipli oldunuz diyelim,pEki cinsel hayatınızı nasıl çözeceksiniz
7 yıl olmuş adam takıntılı yok git banyo yap gel ne iş bu ?talimatla beraber olmak neyin nesi !!!
Aşırı rencide edici bir durum gerçekten!
Madem boşanmıcaksınız ve bunu bukadar sürdürebilmişsiniz ozaman sizde ne alırsanız yerine koyun
Arkanızı toplamakla başlayın .......

Bak ben kendimi hayat enerjimi emdirerek kendimde problem ararken aslında problem ondaymış.kendine güven problem sende değil.nedir bu kadınlara muamele acaba sebep bizmiyiz

belki hanfendinin tüyleri geç çıkıyordur. misal benim koltuk altı 3 ayda bir ancak olur.. sir ağdanın azalttığı söyleniyor belki ondandır. bikini bölgesi için bişey diyemicem :)

yorumları okumamışım bikini bölgesi için demiştim 3 ayda bir diye. yaklaşık 7 yıldır gidiyorum ağdaya hep aynı yere gidiyorum nasıl ağda bilmiyorum sir mi değil mi çok seyrekleşti ayda 1 gitsem almazlar yani ama benimde koltuk altım sık çıkar haftada bir 15 günde bir epilatörle alıyorum belkide bu yüzden çok çıkıyo bikini bölgesini çünkü hiç almadım epilatörle

Eşin senden boşanmak için bahane arıyor sanki
Hepmizin evi düzenli 4 4 lük düzenli değil ki

Eşinin anası nasıl yetiştirmiş öyle sanki eşin kaynana sen gelinsin de yaptığını beğenmiyor gibi

Katılıyorum.Bencede onun boşanası var.Evin düzeniyle cinselliğin ne alakası var ya bu nasıl bir sallamasyon. Ayrıca eğer bu söylediklerinde ciddiyse bile öyle varsayalım, o zamanda sorun sende değil eşinde onun tedavi olması lazım.Olmuyorsa da kendi deliliği. Sadece birşeyi tam anlamadım ama yinede fikrimi söylemeden geçemicem, önce duş almadan bencede asssla sevişilmemeli.Bu bencede çok önemli bi nokta. Duş almadan bende yanıma yanaştırmazdım.Bi bu durum mantıklı geldi o yüzden.Sabah duş alınmış bile olsa gün içerisinde insan hareket ediyor iş güç yapıyor lavaboya gidiyor filan.yakınlaşmadan önce bi 10 dk da olsa temizlenilmeli.Benim kanaatimde bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…