Merhaba ben 7 yıllık evliyim iki çocuk annesiyim.Benim sorunum beceriksizliğim ve dağinikliğim.Ben her hafta koltuk kanape kaldırır detaylı temizlik yaparim. İnanın akşama pestilim çıkmış olur.onun dışında günlük ev süpürme silme vs yaparım ama nedense ben başkaları gibi düzenli olmaz benim evim mutfak dolabim ve kıyafet dolabı en çabuk dağılan yerler ve maalesef eşim hep bundan şikayetçi kendisininde simetri ve düzen takıntısı var dolabinda artik hiç biseye dokunmuyorum katladiğim zaman beğenmez bozar yeniden katlar yaptığım ütüyü giymez kendi yeniden yapar inanın çocuklar ayakkabısını çıkarsa neden yamuk bırakmışlar ona bile takar
Cinsel sorunlarimizda var ayda bir kere benim zorumla olur ve her seferinde önce duş almış ve epilasyonumu yapmadan asla yaklaşmaz ilk evlendiğimiz dede haftada bir olurdu duş almadan dokunmazdi ben bakımlı bir kadınım normalde bakimimi hiç ihmal etmem iki günde bir kışın yazında her gün duş alırım ilk zamanları iki günde bir çıkan kıl köklerine kadar alir öyle yaklaşirdim gerçi hoş genellikle red edilirdim bu gibi problemlerimiz var eşim hep benim düzensizliğimden söylenir durur hatta bu durumun cinselliği de etkilediğini söyler defalarca Dr gitmeyi teklif ettim hep reddetti bende sorunu kendi açımdan halletmeyi istiyorum nasıl daha tertipli düzenli olurum ev işlerinde günlük yaptıklarıniz neler nasıl titiz temiz bir bayan olurum eşim artik boşanmaktan bahseder oldu iki çocuğum var ve meslek sahibi değilim bu sebepten boşanamam iki çocuğu aileden yoksun yetiştirmekte istemiyorum bi akıl verin lütfen
Lütfen eleştirip Üzmeyin zaten yeterince mutsuzum
Çok üzüldüm! Allah yardımcın olsun,eşin kesinlikle tedavi olmalı.Kim dedi kocama kabahat bulmadiğimi biliyorum hasta olduğunu ama başka çarem yokki herkes ağzında altın kaşıkla doğmuyo benimde ne bir işim var nede beş kuruş param..ailem desen sahip çıkmaz iki evladım var onlardan ayrı kalmayı göze alamam.. Ben çok dedim benim gibisini mumla arasan bulamazsın diye ama onun egosu okadar tavanki hiç umursamaz azcik eli yüzü düzgün diye zannediyorki herkes onunla geçine bilir ama bilmiyorki okyanustaki renkli göz alıcı ama zehirli balıklardan farkı yok evet karşıdan bakan adam saniyo ama ne yazıkki hayatına girenleri hep zehirliyor
Gerçekten çok iyi...Ay ne sinirlendim yahuu ne gıcık herifler var ayol yemin ederm ne sinirlendm adam öyle bir piskolojik baskı yapmış ki bilinç altınıza bile kazımış dağınıklığm yüzündn boşancaz yazmşsnz hemn hemn çoğmz senn gibiyiz bebeğim aşırı titize hasta derşer be haftada bir dip temizlk hergndw günlk temizlk daha ne olsn ayol yemiyp içmiyp herif tatmn oldn diye temizlkmi yapcan ayol aslında varya suç sizn siz onu çökertn konuşnca ağzın kokuyor diyip kafanızı çevirn yanaştığnda terlmşsn diyn ne bileym ayakabn kokuyor diyin:) bişeyler yapn işte arkasndn lavaboya girin ve ona iğrenç olduğnu yansıtn emin oln kesin çözüm olmasada sizi biraz unutm kendi kendini kötü hissedecktr ona kendini çok kötü hisettirn lütfen bunu yapıın
Bence o işin bahanesi. Kimin evi 7/24 düzenli olabilir?
Sorun sende olmadığı için sen kendini ne kadar kasarsan kas sonuç farklı olmayacak.
Zaten en başından beri sen çabalamışsın. Eşin hep direktif vermiş.
İlişkiden önce duş almak nedir ya? Eziyet resmen.
Boyle adamla ömür mü gecer ?? Yeterince temizsiniz kac yillik ev hanimisiniz sizde bir problem yok. 6 aylik evliyim 2 sefer agdaya gittim bekarken nasilsam suan da oyleyim tuylerim cikar umursamam esim de hic laf etmez ne varki neden laf etsinki?? Problem sizde degil sorunlari olan kocaniz
6 ayda 2 kez misizinki de abartı bence insan kendi rahatsız olur
Ben 20 ila 30 günde bir giderim
belki hanfendinin tüyleri geç çıkıyordur. misal benim koltuk altı 3 ayda bir ancak olur.. sir ağdanın azalttığı söyleniyor belki ondandır. bikini bölgesi için bişey diyemicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?