Çok beceriksizim :,( boşanma sebebebim olacak

yekta ile aylin i hatırlattı bu konu bana bi dizi varya ismini hatırlayamadım....allah yardımcın olsun

Iyi de düzelecek olan sen değil eşin

Böyle titizlik vs takıntısı olan erkeklerin genelde cinsel sorunları varmış

Uzman desteği ile ikisi birlikte çözülür

Ama madem takıntılı kullan bunu

Yıka çamaşırları yoğun X cipim sen güzelce katlıyorsun aşkın de katladın kaldırsın

Aç ütü masasını ütülesin her şeyi sadece kendininkini değil seninkileri çocuklarınınkileri vs

Adam dolabı döküp dağıtmaz gibi sen de özen göster dağılmaz o zaman

Ama her gün ev mi silinip süpürülür canınıza yazık

Eşiniz ile uzmana gitme konusunu kesinleştirin ama

Senı üzecek şeyler neden yazalım kı sotun sende degıl kafası kırık kocanda. Ruh hastası bence

Ay bırak boşasın seni bir rahat nefes alırsın.
O ney yav öyle

sorun eşinde . ben fazla ozenmem simetrilere. hergün ev supermem. her hafta kanepelerin altini cekmem 15 gunde bir yeter. ev işi yapmaya gelmedim hayata . ev işine takik olan insanlrin omurleri öyle tukeniyor. dolabim filan topludur ama baslarim simetrisine. insallah bi terapiste görünmeyi kabul eder

Beceriksizlikten de öte, ortada obsesif kompulsif bozukluk falan var gibi... Bildiğiniz takıntı olmuş.. Temizlik takıntısı... Cinselliği bile etkileyecek boyuta gelmişse, evlilik denen kurum kalmamış olur ortada zaten.

Siz de kendinizi "Beceriksiz" olduğunuza inandırmışsınız. Hayır, olay sizde değil. Eşiniz "problemli"

Beyefendi gitsin bir tedavi olsun, o ne ayol öyle?

Ayda bır sızın zorunuzla beraberlık
Opusmek ıstememek
Olmayacak bahaneler uydurmak

Tum bunlar uzman görüşüne gore erkeğin cınsel tercıhının farklı olduğu sonucuna götürüyor.yanı kocanıza bı farklı gözle bakın erkek arkadaşlarıyla ne derece samimi neler paylaşıyor

bence sen fazlasıyla düzenli, bakımlı bir kadınsın kendini suçlama. eşin rahatsız, ciddi anlamda takıntılı. tedavi olmazsa sen ayrılmayı düşün böyle hayat geçmez.

bana temizliğe gelen yardımcı abla bir aileden bahsetmişti. kadının eşi de sizinki gibiymiş. temizlik günü bitiminde evi karış karış gezer her yere bakarmış. bir gün benim ablanın işi çıkmış yerine başkasını göndermiş. adam akşam evi kontrol ettikten sonra "bu x ablanın temizliği değil, başkası gelmiş" demiş. valla ben kadın halimle benim abla nereyi nasıl yaptı anlayamıyorum.
çekilir dert değil
özgüveniniz zedelenmiş, size de yazık. çocuklu ev hiçbir zaman tam anlamıyla düzenli olamaz zaten. eşinizle konuşup ikna etmelisiniz, bir psikoloğa görünmeli, bu kendi kendine yenilebilecek bir takıntı değil.

Sizin düzeltilecek bir durumunuz yok gibi.
Eşinizin kafasında düzen ve takıntı sıkıntısı olduğunu kabul etmesi lazım ki yardım alsın bir psikologtan.

Allah kolaylık versin.

Herkese çok teşekkür ederim Kocami ikna edemedim yinede yorumlariniz iyi geldi bana çok teşekkür ederim hepinize

Çok üzüldüm! Allah yardımcın olsun,eşin kesinlikle tedavi olmalı.
Dışardan okuman da takdir ediyorum ayrıca

Gerçekten çok iyi...

Bende ilişki den önce duş almadan yapamam tabii eşimde (usumemek için saçımı islatmiyorum)

6 ayda 2 kez mi sizinki de abartı bence insan kendi rahatsız olur
Ben 20 ila 30 günde bir giderim

6 ayda 2 kez mi sizinki de abartı bence insan kendi rahatsız olur
Ben 20 ila 30 günde bir giderim

belki hanfendinin tüyleri geç çıkıyordur. misal benim koltuk altı 3 ayda bir ancak olur.. sir ağdanın azalttığı söyleniyor belki ondandır. bikini bölgesi için bişey diyemicem :)

belki hanfendinin tüyleri geç çıkıyordur. misal benim koltuk altı 3 ayda bir ancak olur.. sir ağdanın azalttığı söyleniyor belki ondandır. bikini bölgesi için bişey diyemicem :)

Bayan bikini bolgesini kastetmis zaten bende sirle aldiriyorum ama 3 ay bikini bolgesine fazla bence
Tabii herkes kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…