Çok beceriksizim :,( boşanma sebebebim olacak

canım sen beceriksiz değilsin. ben senin yaptığının onda birini dahi yapmıyorum mesela. eşin de büyük sıkıntı var. herşeyde simetri araması mesela. bunu diyeceğim için kusura bakma eşin sağlam obsesif. psikiyatr a gidip ilaç almaya başlaması lazım. gözün korkmasın tedavisi kolay. bu şekilde hayat senin için geçmez tedaviye gitmesi şart. sen de cinselliğe yaklaşma madem. o sana diyo ya yok tencereler eğri yapmam diye sen de bıktım tedavi olmadıkça uzak dur diyebilmelisin. ilaçsız bunun çözümü yok haberin olsun

Sizde problem yok ki, problem eşinizde.

Evlenmeden önce eşimin piskolojik olarak obsesif kompulsif (takıntı ve kaygı) rahatsızlığının olduğunu biliyordum.Ama ne nedir nasıl yaşanır nasıl başa çıkılır aynı evi paylaştıktan sonra öğrendim.Yaşadığınız problemlerin aynısını eşimde yaşadım.Hatta Bir tık fazlasını...
Sizin gibi kendimi sorguladım kabahati kendimde aradım...

O tip insanlar yanındaki insanları da kendisine benzetmeye ve baskılamaya çalışırlar.Siz onun nizamında biri olmaya çalıştıkça o daha çok şey isteyecek, daha çok titizlik daha çok düzen...Siz herşeyin en mükemmelni yapsanız dahi o yine beğenmeyecek.Çünkü onun yaşadığı piskolojik ve kendine engel olamadığı bir durum.AKSİNE Siz onun istediği gibi düzenli, titiz biri olmaya çalıştıkça ona iyilik etmemiş olacaksınız.

O yüzden öncelikle eşinizi suçlamadan onu bir psikiyatriden destek almaya ikna edin.İlaçlarını kullanmaya başladıkça düzelecek en önemlisi siz rahat nefes alacaksınız.

Bİz bu şekilde aştık çok şükür.Darısı başınıza.Zira öyle insanlar yanındakilerini de hasta edebiliyorlar..

Nasıl ikna ettiniz eşinizi benimki Ölsem gitmem diyo

Bende çok uzak tuttum kendimi aylarca yaklaşmadiğim oldu ama bir kere bile yaklaşmadi bana yanı hiç yaklaşmadan hiç olmayacak

İşte o korkutmak için değil böyle restde çektim aldı telfnu babani ara gelsin alsın seni dedi yanı gözü çok kara ve acayip inatçı gururlu değişik bi adam ve biliyorum ki asla tükürdüğünü yalamaz kaybetmekten hiç korkmaz

Aferin kendini suçla ki kocan da nasıl olsa suçlayacak birini bulmuş iyice tepelesin seni.Sakın kocana suç bulma melek o çünkü.
Kim dedi kocama kabahat bulmadiğimi biliyorum hasta olduğunu ama başka çarem yokki herkes ağzında altın kaşıkla doğmuyo benimde ne bir işim var nede beş kuruş param..ailem desen sahip çıkmaz iki evladım var onlardan ayrı kalmayı göze alamam.. Ben çok dedim benim gibisini mumla arasan bulamazsın diye ama onun egosu okadar tavanki hiç umursamaz azcik eli yüzü düzgün diye zannediyorki herkes onunla geçine bilir ama bilmiyorki okyanustaki renkli göz alıcı ama zehirli balıklardan farkı yok evet karşıdan bakan adam saniyo ama ne yazıkki hayatına girenleri hep zehirliyor

Eşinde OKB var bence, takıntılı bi tip
Ayrıca cinsel sorunları da olabilir
Uzmana görünmesi şart

Temizlik düzen devede kulak kalır bence
Sen boşanmayı düşünmüyorsan onun hiç düşünmemesi lazımdı
Temizlik bahane

Benim kardeşimin eşide böyle.koltuklar dağılacak diye yere oturturdu.Dolapları defalarca düzler mükemmel olsada.kendi yapmadıkça kimseye inanmaz.

İlişkiye girmez kolay kolay ve saatlerce yıkanırmış sonrasında.kapıyı asla açmaz lambaya dokunmaz.üst kat kendi evleri aşağıda annesiyle otururlar.ikiside çalışıyor öğretmenler ama asla kardeşimin işini beğenmez.mesela bebek olunca beşiğe yatırmadı evlerinde kaldı beşik.

Evlenmeden evvel ilaç kullanıyormuş hiç farketmediler nişanlıyken.doktora gitmiyor.kardeşim reçetesini bulmuş ilacını aldı kullanmadı.annesi çayına katıyormuş.
Eskiden de böyle yaparlarmış zaten kardeşim evlenince öğrendi maalesef.

İnanılmaz kibirlidir paçadan akar o derece.hiç kimseyi sevmez çocuğu dışında.1 lirası gidecek diye ölür.kardeşiminkinden ister.

Doktora götürmekten başka çare yok.Allah yardımcınız olsun.

Canım direkt kendini suçlamış sın. Bukadar iş yapan iki çocuklu bir bayanın evi nekadar daginik olabilir. Belkiki eşin takıntılı. Sen ne yaparsan yap bir bahane bulacak tır. Araştırdım benin bu dağınıklık tan kurtulmam için çift terapisi gerekiyormuş de . al götür eşini doktorun karşısında ak koyun kara koyun çıkar meydana

Onuda denedim dedimki benim dağinikliğimin tedavisi için seninle görüşmek isiyor Dr hayır gelmek dedi

Sorun eşinizde herkes soylemis zaten, boyle bir adama 7 yildir tahammul ediyor olmaniz bile nirvanaya ulastiginizi gosterir.
Birakin her isini kendisi yapsin, dolap duzenlesin, utu yapsin, evi de temizlesin, sonra da siz elestirin bakalim ne hissedecek.
Bi de kendisi butun vucut tuylerini kokunden aliyor mu acaba cok merak ettim?

Ay ne sinirlendim yahuu ne gıcık herifler var ayol yemin ederm ne sinirlendm adam öyle bir piskolojik baskı yapmış ki bilinç altınıza bile kazımış dağınıklığm yüzündn boşancaz yazmşsnz hemn hemn çoğmz senn gibiyiz bebeğim aşırı titize hasta derşer be haftada bir dip temizlk hergndw günlk temizlk daha ne olsn ayol yemiyp içmiyp herif tatmn oldn diye temizlkmi yapcan ayol aslında varya suç sizn siz onu çökertn konuşnca ağzın kokuyor diyip kafanızı çevirn yanaştığnda terlmşsn diyn ne bileym ayakabn kokuyor diyin:) bişeyler yapn işte arkasndn lavaboya girin ve ona iğrenç olduğnu yansıtn emin oln kesin çözüm olmasada sizi biraz unutm kendi kendini kötü hissedecktr ona kendini çok kötü hisettirn lütfen bunu yapıın

Ben de cok merak ettim?

eşinin tedavi olması gerek canım ama senin de biraz yardımın kendi hayatını güzelleştirir. bazı insan eli dağınık olur, elinde değildir, temizdir ama eli dağınıktır örn : ben

sana liste yapayım:
1- evdeki kullanmadığın kavanoz, kitap kıyafet biblo. sis eşyası v.s. bunlardan kurtlu lfn
2- süs eşyalarını yok edersen temizliğin kolay biter
3- evin seninse güzel dolaplar güzel raflar, özellikle mutfağa bir kiler dolabisürgülü olanından
4- banyo dolabı
5- küçük şeyler - toka, çorap, ıvır zıvır, küçük kağıtlar, takılar, kozmetikerl çocukların oyuncakalrı, kırtasiye eşyaları için bol miktarda evinle uymlu renkelr de ve bir örnek sepetler kutular almalısın
6- makyaj malzemesi düzenleme kutusu al tedi de satılıyor
7- piyama havlu bornozlar için kapı arkalarına askı
8- kullanmadığı salata kaselerinden birini kapının yanına koy anahtar o anlaık dağınık v.s toplamak için
9-mutfak musluğunun yanına sıvı sabunluk kaplarından
10- mutfağa baharat takımı
11- mutfağa servis kaşıklarını diklemesine koyman için bir saksı gibi bir şey ağır olsun devrilmesin
12- lazer epilasyon
13- haftada 1 ya da 2 yarım gün kadın
14- tüm şampuan saç kremi bilmem ne evde bitmeden yenisini alma küvetinin yanında sadece 2-3 tane şey olsun
15- çok temizlik malzemesi alma her yer için ayfrı bir şeye gerek yok bir iki çamaşır deterjanı, bir çamaşır suyu bir iki cins bulaşk det tamamdır. kalan beyaz sabun sirke ve karbonatla hallet
bir de onları toplamakla uğraşma pislik yığıntı
16- çamaşır için gereken ekipmanın yeterli olsun yeterli askı yeterli kurutma yeri yeterli kirli sepeti yeterli detyerjan koymak için sepet v.s.
bunlar var mı bilmem ama epey toparlar seni. sepet, az eşya, haftada 1 ya da 2 yarım gün kadın ve lazer favorim

Son düzenleme:
Adam sizi öyle bir sindirmiş ki. Kendisi takıntılı sorunlarınız da bundan kaynaklanıyor ama size bende sorun yok sorunlu olan sensin diye empoze etmiş. Siz de kabullenmişsiniz bunu. Boşanma mevzusunu da dillendirmeye başlamış altında kesinlikle başka şeyler de vardır. Adam evlilikten sıkılmış bahane arıyor. Kocanız tedavi olmadan bi çözüm göremiyorum ben.İnşallah düzeltirsiniz bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…