Çok bezdim..

zamanlizamansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
263
56
53
Önceki konumu okuyanlar bilir boşanmış 7 yaşında çocuğu olan biri ile evlilik düşünüyordum. Şuanda bitme aşamasında uzadıkça uzuyor bitemedi bir türlü ben bıraksam evlenince böyle olmuycak deyip içimi çeşitli yollarla ferahlatmaya çalışıyor. 10 gündür işleri yoğunmuş yarim saat vakit ayırıp kahvaltı yaptık evet yarım saat 😕 ya bende çok alışkanlık var durumu biliyorum beni mutsuz ettiğini vb vb bitiremedim bir türlü 🤦‍♀️ Bana bir fikir verin kendimide bunaltıyorum. Hak ettiğimin değerimin bu olmadığını biliyorum ama bitiremiyorum bir türlü. Bir de çevremde kimse bilmiyor fikir danışamıyorum anlatamıyorum.

Ne guzel universitedesin bir de. Kendine baska mesgaleler bulsana. Ne isin var seni mutsuz eden bir insanla. Evlenip bosanmasi onemli degil ama cocuk cok buyuk sorumluluk. Gencecik yasinin keyfini cikar. Ogrenci gruplarina katil, arkadaslarinla planlar yap, derslerine yogunlas. Yapacak cok sey var.

Kendinize bunu yapmayın daha genceciksiniz. Biran önce bağlarınızı koparın gerekirse bütün size ulaşabileceği telefon vs. Değiştirin. Çünkü evlendiğinizde adam değişmiyor aksine daha da kötüye gidebilir.

Hayır bekarım ve üniversite öğrensiyim
Şu cevabınıza karşılık yazıyorum. Kabullenecek misiniz geçmişini? Eşimin 2. Nişanlısıyım ben bile pişmanım dediğim şey ‘adam olsaydı o kadın ayrılmazdı bundan başına kaldı işte’ diyerek ömür geçiriyorum. Bence acele etmeyin önünüze bir sürü insanlar çıkacaktır.

Şu cevabınıza karşılık yazıyorum. Kabullenecek misiniz geçmişini? Eşimin 2. Nişanlısıyım ben bile pişmanım dediğim şey ‘adam olsaydı o kadın ayrılmazdı bundan başına kaldı işte’ diyerek ömür geçiriyorum. Bence acele etmeyin önünüze bir sürü insanlar çıkacaktır.
Nişanlılık olabilir ya bence uyuşamayabilir insanlar ama evlenip boşanmak ayrı😕

Nişanlılık olabilir ya bence uyuşamayabilir insanlar ama evlenip boşanmak ayrı😕
Bende bunu diyorum daha farklı ortada bir çocuk var ve siz daha çok çok gençsiniz kabul edecek misiniz? Bence engelleyin her yerden hem sizi üzüp mutsuz da ediyor birlikte olmanızın anlamı yok. Koskoca günü içinde size yarım saat ayıran adam evlenince ne yapacak? Ben söyleyeyim eve geldiğinde direk uyuyacak ya da evine geç gelecek.

Hayır bekarım ve üniversite öğrensiyim
Allah seni. Bitir canım . İlerde evlilik bu . Dönüş yok. Boşanmak için evlenmiyor kimse. Sende hep boşanmak istiycen sonra hep neden bulucan duzelcek diye . Daha başında bitirmek istiyorum ama bitmiyor diyorsun. Çok basit. Ayriliyorum senden de. Telefonlarını açma mesaja cevap verme . Kendi yoluna bak. Zaten geri kalan konuda cevap yazmaya gerek yok. Çocuğu var kendisi zaten yaşamış yasicagini bu senin ilk evliliğin cicim biçim hicbirsey gormiycenm bunları düşünmüşsundur. Hatta direk ailene anlat . Onlar seni uzaklastirsin. Böylelikle bitirmek için nedenin kalmaz. Eger birşeyler yaşadım diye kendin bitiremiyorsan. Hayatın sonu değil emin ol. Evlenirsen işte o zaman sonu olur .

Allah seni. Bitir canım . İlerde evlilik bu . Dönüş yok. Boşanmak için evlenmiyor kimse. Sende hep boşanmak istiycen sonra hep neden bulucan duzelcek diye . Daha başında bitirmek istiyorum ama bitmiyor diyorsun. Çok basit. Ayriliyorum senden de. Telefonlarını açma mesaja cevap verme . Kendi yoluna bak. Zaten geri kalan konuda cevap yazmaya gerek yok. Çocuğu var kendisi zaten yaşamış yasicagini bu senin ilk evliliğin cicim biçim hicbirsey gormiycenm bunları düşünmüşsundur. Hatta direk ailene anlat . Onlar seni uzaklastirsin. Böylelikle bitirmek için nedenin kalmaz. Eger birşeyler yaşadım diye kendin bitiremiyorsan. Hayatın sonu değil emin ol. Evlenirsen işte o zaman sonu olur .
Aileme diyemem ki benim yüksek lisans yapmamı bekliyorlar evlenmek istiyorum desem hele böyle bir işe başına yıkılır dünya

İlişkiyi bitirirken yüzyüze konuşmanın gereği yok mesaj at veya telefonda söyle ağlar yalvarır falan illa buluşalım diye ozaman yüzüne de söyler yollarsın
Çocuklu adamla evlilik bence senin yaşındaki biri için deli saçması

En son mesela kitap fuarına gidicektik beraber gidelim dedik ben ailemin evinden erken geldim haber bekliyorum mesaj geliyor oğlum evde ailem Yok :)) genellikle böyle önceden plan yap Sonra puff

Back
X