Şuan ihtiyacınız yok. Kimse size çalışın diye zorlayacak değil, ancak sizin şartlarınız ile başkasının şartları bir değilken bir başkasına, evi geçindirmek erkeğin görevi kadın mecbur değil algısı yaratılamaz. Kimi insan ihtiyacı yokkende çalışır, şahsen herhangi bir maddi açıdan ihtiyacım yok. Eşim yaklaşık 3 4 katımı kazanıyor. Benim çalışma sebebim, maddi özgürlüğüm, ileride sağlığım için sigortam, en önemlisi çocuğuma verebileceğim en güzel imkanları verebilmek için. Hayata bir kere geliyorken yaşayabilmek için, geçinmek için değil. Geçinmek yaşamak değil çünkü. Özgürce bu haftasonu gidip AVM'de yada bir mağazada gerekirse 5 bin 10 binlik alışveriş yapabilirim. Acaba ay sonuna param kalacak mı düşüncesine girmeden özgürce harcayabilirim. Aynı zamanda bende çalışan bir annenin çocuğuyum. Ve benim annem sabah git akşam gel değildi. Şehir şehir ülke ülke seyahat eden bir kadındı. Yeri geldi 6 7 ay yurt dışında kaldı. Hangi anne ister bebeğini çocuğunu bırakıp gitmek. Ancak Allah'a çok şükür ki şuan bana sunduğu imkanlar sayesinde bende kendi çocuğuma güzel imkanlar sunacağım. Ve ayriyeten eklemek istiyorum, eş akrabalarını gezmek, arkadaşlarla sohbet, kurslardan bahsetmişsiniz ve çalışma hayatı olursa devam ettiremeyeceğinizi düşünmüşsünüz. Neden devam ettiremeyesiniz ki? Şuan hali hazırda hem çalışıyorum, hem üniversite okuyorum, hemde arkadaşlarıma, eşime, ailesine kendi aileme vakit ayırabiliyorum. Kendinizi kısıtlamayın, bir başkasına da kısıtlayıcı bir öğütte bulunmayın rica ediyorum