Kendilerini sadece “benim bir kukum var” diye tanımlayan prenseslere sesleniyorum. Evleneceğiniz erkeğe tek verebileceğiniz şey kukunuz ve “seks verme”değilse kendinizi izole etmeyin,degrade etmeyin,çalışın,1000 lira olsada kendi paranızı kazanın.
Zira gerçek prensesler de çalışıyorlar. Misal İngiliz kraliyet ailesinin kadınları ve gelinleri,bir yıllık iş misyonları var,katılmaları gereken etkinlikler,projeler,ziyaretler var.
Hem görev hem para kazandırıyorlar kraliyete.
Tabi şıkır şıkır giyinip gittikleri için aynı şey mi diyebilirsiniz. Keyfi dahi olsa saraya kendilerini kapatıp milyarlarım var diye yatmıyorlar.
Türkiye’de bekar ailesi ile yaşayan gencecik kızlar bile aileden para isteyemiyorlar ,test kitabı almak için bile evde para vermiyorlar diye konu açıyorlar.
Sizin çok güvendiğiniz kocanız bir gün sizi sokağa attığı zaman baba evine gidip nasıl para istersiniz bu sağlıklı ve yetişkin bir kadının zoruna gider.
Düşünsene 40 yaşındasın,iş tecrüben yok,2 tane çocukla zar zor baba evine dönmüşsün zaten canları burnunda bir de orkid parası istiyorsun.
Yani her şey bugün demek değil.
Yukarıda aklı başında kadınların tümü bunu çok güzel ifade etmiş.
Çoğunluğun bu konuda hemfikir olması beni ziyadesiyle mutlu etti. Sayımız az değilmiş.
Eşşek gibi çalışan hanımlar hepinizin alnınızdan öpüyorum emekliliğinizde inşallah bu sahil benim o sahil senin gezeriz emekli maaşlarımızla kimseye muhtaç olmadan.