Cok bozuldum ama cok!

Tesekkür ederim. Kiyaslasam kiyamet kopcakmis demek ki burda:)) Ne demek istedigimi anlamissiniz. Ben ona özenerek aliyorum demek ki ayni özeni o bana göstermiyor diye düsündüm

Evet yüregim yetmiyor. Hicte yadirgamiyorum.

Anne olmadığınız için anlamanızı beklemiyorum ama evlat, hayatındaki herkesten değerli bir çok anne/baba için.
26 yıllık eşimle severek, anlaşarak evlendim ama oğlum bir yana tüm dünya diğer yana.
Şu anda öncelik/sevgi sıralamam
1.oğlum ve beş yaşındaki yeğenim
2.kardeşim ve eşim
3.annem ve babam
Herhangi bir gerekçeyle seçim yapmam gerekirse oğlum ve yeğenim her zaman,
her durumda öncelikli benim için.

Ebru Şallı'ydı sanırım kocam çocuklarımdan bile önde gelir dlyen.
Sonra o çok kıymetli kocasından boşanıp iki oğluyla yeni bir hayat kurdu kendine.
Sonuçta evlat insanın kendi kanından, canından koca/sevgili ise son tahlilde el oğlu.

Deme be hocam , ebru sallinin oglu vefat etmis bugun , bende cok kizmistim o sozune , senelerce her rastladigim medyada soylenirdim kadino gorunce , kaybetti evladini

Ama cocuklar evlenince karisinin ya da kocasinin agziyla ailesini istemiyor bazen. Öyle örnekler taniyorm. Burda da acilan konularda annen baban da olsa ailen önce gelmeli deniliyor. Besle büyüt evlenince her sey degisiyor her zaman degil ama cocuklar gidince esin yaninda kaliyor yine. Bu tabiki cocuklarimizi sevmeyecegimiz anlamina gelmiyor karsiliksiz sevgi dedikleri bu olsa gerek ama ben de kendimce hakliyim.

Deme be hocam , ebru sallinin oglu vefat etmis bugun , bende cok kizmistim o sozune , senelerce her rastladigim medyada soylenirdim kadino gorunce , kaybetti evladini
Allah sabırlar versin, o yavrucağı da cennetine alsın, çok üzüldüm hastaydı oğlu,
demek iyileşemedi.
Yüreği nasıl yanıyordur kadının...

Evladın sana karşı da gelse, eşinin ağzına bakıp sana mesafe de koysa yine de silemiyorsun.
Kızıyorsun ama sevmeye devam ediyorsun.
Aklı başına gelir diye ümitle beklemeye devam ediyorsun.
Evet dünyadaki tek karşılıksız sevgi evlat sevgisi.
Eş ilişkisi karşılıklıdır, karşılığını göremezseniz sevginizi, ilginizi, zamanınızı vermek istemezsiniz eşinize/partnerinize.
Bakın bir hediyeden yola çıkıp sevginizi, ilişkinizi sorguluyorsunuz.
Size tavsiyem çocuksuz biriyle birlikte olmanız...

Tamam ben bir sey demiyorum ki ama bana da partneri olarak deger vermek ve el üstünde tutmak zorunda. Benim iliski ya da evlilikte beklentim bu. Daha aziyla yetinmicem.

Tamam ben bir sey demiyorum ki ama bana da partneri olarak deger vermek ve el üstünde tutmak zorunda. Benim iliski ya da evlilikte beklentim bu. Daha aziyla yetinmicem.
Şansınızı deneyin, umarım üzülüp, yıpranmazsınız bu ilişkide.
Bununla birlikte meseleye çok gerçekçi bakamadığınızı düşünüyorum.
Mümkün olursa üç beş sene sonra fikriniz değişecek mi bilmek isterim.

Tesekkür ederim. Kiyaslasam kiyamet kopcakmis demek ki burda:)) Ne demek istedigimi anlamissiniz. Ben ona özenerek aliyorum demek ki ayni özeni o bana göstermiyor diye düsündüm
Evet o özeni gostermemis ve elinize kıyas için de kistas vermiş ..doğru düşünüyorsunuz bence ilişkinin kaç yıllık olduğu değil ne kaşar ciddi bakıldığı ve bakış açısının eşitliği önemli. ..sizin baktığınız ciddiyetle bakmıyorsa ki bazı uyarıları bazı tuyolari erken fazda degerlendirmek lazim;bir kere daha düşünün ilişkinizi. ..bitirmek için sebep değil ama dikkat edilmesi gereken alanlar var demek ki ..sevgiler size Aydın dan ☺

Hayatınızdaki adama helal olsun oh sefası olsun çocuğun adam gibi adam .zihniyete gel pahalı ve ucuz, evlât 'a alınan hediye sevgiliye alınan hediye siz kimsiniz de evlât ile kendinizi kıyaslıyorsunuz.karısı mi hayır kardeşimi hayır .yarın kim olacağı belli olmayan bir sevgili ya da eks sevgili... adam gibi adammış hem bir sevgiliden gelen pahalı hediyenin cani cehenneme kabul dahi etmem ne öle ..kitap candır can alınan en iyi hediye zevkiniz olmayabilir ama adama gel ne güzel düşünmüş dersiniz... belli ki sizde o yok ..

Ne konuda gercekci bakamiyorum sizce? acikca yazarsaniz sevinirim. Kendimi de elestirip hatalarimi düzeltmek isterim.

O kadar düsünceli baba olsa cocugu icin esiyle beraber kalirdi. Kendisi ayrilmis. Bu arada bu kin bu nefret ne? Üc noktalar falan koyunca daha mi anlasiliyor oluyor dedikleriniz?

Cok tesekkür ederim, cok tatlisiniz. Zaten biz kadinlar iki tatli söze taviz sen de benim icin tabiki cok degerlisin iki tatli söz etse bu kadar uzamicak zaten mevzu. Benim icin söyle bitirmek icin bir sebep bu mevzu aramizda hep olcak ve benim gelecegimi bu sekilde huzursuzluklarla karartmak istemiyorum.

O kadar düsünceli baba olsa cocugu icin esiyle beraber kalirdi. Kendisi ayrilmis. Bu arada bu kin bu nefret ne? Üc noktalar falan koyunca daha mi anlasiliyor oluyor dedikleriniz?
Üç noktaların anlamını size izah edecek değilim iyi baba ile iyi eşi karışıyorsunuz karıştıyorsunuz iyi eş olamayabilir ayrılmış da olabilir ama babalık başka bir şey kin ne için biliyor musunuz buraya kadinlar yazıyor babası olacak adam yavruma bir çöp dahi almıyor tek başıma hem anne hem baba oluyorum diye. biz o adamlara betdua ediyoruz. .söz konusu kadinlar olunca ayrıcalık yok .bu arada sakın evleneyim o adamla deme .Üzülürsünüz üzersiniz şimdiden bu cüretkar tavırlarınız kaos başka birşey degil.

Bakin siz cok yanlis bakiyorsunuz konulara
Esiyle bosanmasinin cocuguyla hicbir ilgisi yok
Tam tersi cocugunu dusunen adam mutsuz bir yuvaya cocugu mecbur birakmaktansa bosanir zaten
Adamin babaligini ya da baskasinin anneligini bu sekilde degerlendiremezsiniz
Benzer bir evlilik yapmis bir abla tavsiyesi olarak alin yorumumu , siz cocuklu bir adamla iliskiye hazir degilsiniz , ayrilin bu adamdan ve onunuze bakin
Sizin iliskilere dair gercekten bir fikriniz yok , bunu hakaret amacli söylemiyorum, bu adam size deger vermiyor ama siz bunu kabullenmektense olayi cocuga indirgiyorsunuz , tamamen yanlis bir bakis acisi

Sana ben aldı
Çocuğuna ne aldı ?
Aslında çocuğuna ne aldığının pek bir önemi yok.
Siz bence size karşı nasıl bununla ilgilenin.
Ayrıca kimse kimsenin çocuğu kadar değerli olamaz.
Bunu da unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…