- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Hayir bir de benim bu cocuk olayinda bazi seyleri üzülsemde hos görmem gerektigini söylüyor yani bir nevi kendimi feda etmemi. Sen cocugunu cok seviyorsan o zaman kendini neden feda edip esinle beraber kalmadin demek istiyorum. Haksizmiyim?Evet öyle görünüyor. Bu da hem sizi hemde sevgilinizi cok yorar ve yıpratır.
Ee öyle derse devam edemem ki öyle bir iliskiye. Ayrilirim herhalde.
Ne gibi mesela?Hayir bir de benim bu cocuk olayinda bazi seyleri üzülsemde hos görmem gerektigini söylüyor yani bir nevi kendimi feda etmemi. Sen cocugunu cok seviyorsan o zaman kendini neden feda edip esinle beraber kalmadin demek istiyorum. Haksizmiyim?
Konusursam biter zaten büyük ihtimalle ama en azindan önümü görmüs olurum.Git sor konu sahibesi. Ben düğün isterim gelinlik giymek istiyorum de. Bak bakalım ne dicek. Önüne 1 tabak yemek koymayan adam sence düğün yapacak mı? Yapsa bile hevessiz yapar. Durum bu bence.
İkinizin çocuğu bile olsa 2. Planda kalacak. Şimdiden bunu diyen adam herşeye hazırla kendini diyorHayir bir de benim bu cocuk olayinda bazi seyleri üzülsemde hos görmem gerektigini söylüyor yani bir nevi kendimi feda etmemi. Sen cocugunu cok seviyorsan o zaman kendini neden feda edip esinle beraber kalmadin demek istiyorum. Haksizmiyim?
Mesela ücümüz birlikte oldugumuz bir gün disari cikalim dedigimde cocuk istemiyor oluyor. Evde oturuyoruz. Bunu dile getirdigimde o sekilde söyledi. Sen cocuk üzülmesin diye her dedigini yapiyorsan esinle yasaman daha mantikli degil mi yani?Ne gibi mesela?
Burada adamın aradaki dengeyi sağlıyor olması lazım. O an dışarı çıkmayı çocuk istememiş olabilir çıkmazsınız ama daha sonra bunu telafi ediyor mu sizi sürekli çocuk nedeniyle reddediyorsa sorun teşkil edebilir.Ama biraz da anlayış göstermeniz gerekiyor sonuçta çocuk ve elbet bir gün büyüyecek ergin olduğunda bunlar yaşanmayacak. Siz çocuk haricinde size karşı nasıl onu da iyi analiz edin.Mesela ücümüz birlikte oldugumuz bir gün disari cikalim dedigimde cocuk istemiyor oluyor. Evde oturuyoruz. Bunu dile getirdigimde o sekilde söyledi. Sen cocuk üzülmesin diye her dedigini yapiyorsan esinle yasaman daha mantikli degil mi yani?
O da beni. Cocugumun olmadigini bastan biliyordu ve onu anlayamayacagimida. Cocuklularin hayati hayatsa bizimki de ayni derecedeAdamın evladıyla kendinizi nasıl kıyaslayabiliyorsunuz? Bence ayrılın. O çocuğa da adama da yazık edersiniz
Siz cocuklu bir adamla olmaya hazir degilsiniz , bu anlattiginiz olaylar cocuklu aileler icin gayet normaldirMesela ücümüz birlikte oldugumuz bir gün disari cikalim dedigimde cocuk istemiyor oluyor. Evde oturuyoruz. Bunu dile getirdigimde o sekilde söyledi. Sen cocuk üzülmesin diye her dedigini yapiyorsan esinle yasaman daha mantikli degil mi yani?
Madem onu anlamayacaktınız keşke başlamasaydınız. Adam önceliğini çocuk yapmış ve bunu bile bile başlamışsınızO da beni. Cocugumun olmadigini bastan biliyordu ve onu anlayamayacagimida. Cocuklularin hayati hayatsa bizimki de ayni derecede
Evet hazir degilim ilerdeki sorunlari görüyorum simdidenSiz cocuklu bir adamla olmaya hazir degilsiniz , bu anlattiginiz olaylar cocuklu aileler icin gayet normaldir
Adama yol verin ve cocuksuz birini bulun
Ben de cocuksuzum o da beni anlasin o zamanMadem onu anlamayacaktınız keşke başlamasaydınız. Adam önceliğini çocuk yapmış ve bunu bile bile başlamışsınız
Kendi icinden gelmis benim yanimda oldu konusma. Begendigim kitabi kendimde alirim sonucta kitap zevk meselesi. Bana karsi cimri oldugu hissiyati olustu. Hediyenin degeri olmaz demisti bana ve pahali hediyeye karsi oldugunu söylemisti.
Sizde genç, beklentileri olan bir hanimsiniz. Onun aradaki dengeyi kurması lazım. Yarın düğün balayı tatiller basbasa vakit geciremeyeceksiniz. Herzaman öncelik çocukta olacak. Oturun ben mutlu değilim bu şekilde devam edemem diyin. Kendinize denk biriyle olun. Bunun için vicdan yapacak birsey yok. Konunuzu yanlış aktarmissiniz biraz o kadar.Ben de cocuksuzum o da beni anlasin o zaman
Sen de olma senlikte degıl cocuklu adamla birlikte olmak.Iyide insaniz yani her türlü duygularimiz oluyor robotmuyuz. Sonucta cocuk benim cocugum degil. Cocuklu bir insanla olmak herkesin harci degil belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?