Cok bozuldum ama cok!

Cok yapici bir yorum tesekkür ederim. Bu olayla birlikte onla gelecegimize olumsuz bakiyorum ilerde benim acimdan daha büyük sorunlar olur. Bir de söyle bir konusma gecti inanilmaz rahatsiz oldum. Konunun basini hatirlamiyorum hatirlarsam yazarim. Cocugunu kastederek onun önünde daha cok yillar var sen kac yasina geldin dedi.Bir nevi beni kiskandirmaya calisti yani.Ben de ben sanki cocuklugu gencligi yasamadan mi bu yasa geldim o günleri ben de yasadim dedim.

Cok ayip
Cocuguna aldigi sey de oyuncak hani
Duyan goren de cocuguna yali almis sanir
Iyi de gerekirse alır. Insanlar mal mülk edinirken bile hep ileride çoluğum çocuğum rahat etsin diye ediniyor bir bilgisayar neymiş. Burada sorun, hanımefendi bu durumu yaşamak istemeyebilir. Bence çok normal.

Sen de olma senlikte degıl cocuklu adamla birlikte olmak.
Sayet başaran yıgıtlerden olsaydın, hediyeyle ısın olmazdı
hayır şimdi düşünüyorum.konu sahibi bu adamla evlense çocuğu olsa bu sefer iki çocuğu kıyaslayacak.yapı olarak kıskançlık var gibi geldi cevaplarına bakınca.bence uzak dursun adamdan

Çocuğuna bakmaya zorunlu özeniyor ve ya lazım diye almış olabilir sana bakmak zorunda değil ama fazla sıradan bir şey olmuş

O da beni. Cocugumun olmadigini bastan biliyordu ve onu anlayamayacagimida. Cocuklularin hayati hayatsa bizimki de ayni derecede

Otur diyince evde oturan, dışarı çıktığında hesap ödeyen, rastgele random hediyeye razı bir kadın var yanında. Niye ayrılsın ki? Adamın keyfi yerinde ziyan olan taraf sensin. Herkes kendinden sorumlu. Bu adam seni düşünmek zorunda değil. Sen kendini düşünmek zorundasın.

hayır şimdi düşünüyorum.konu sahibi bu adamla evlense çocuğu olsa bu sefer iki çocuğu kıyaslayacak.yapı olarak kıskançlık var gibi geldi cevaplarına bakınca.bence uzak dursun adamdan
Aynen oyle, cocuklu adamla olmak evlenmek gercekten de her yıgıdın harcı degıl. Benim degıl mesela. Yapamam. Kendimi biliyorum
Keske konu sahıbı de adamla olmayı basari sanmaktan vazgecıp ayrılsa ve yoluna baksa.

Anneyle yasiyor. Ben cocugum olmadigi icin anlayamam belki. Cocuklu bir insanla mutlu olamazmisim gibi düsünmeye basladim. Bu olay onla gelecegimizi sorgulatmaya basladi
Evet çocuklu biriyle mutlu olamazsınız.
Haklı olarak çocuğu onun bu hayattaki en değerlisi olacak.
Mesela ben de bu durumu kaldıramayacağım icin çocuğu olan biriyle hic beraberlik yaşamadım.
Yaşam alanlarına saygı duydum.

çocukla mutlaka soru sahibi de kıyaslamıyordur ama hayatına aldığı kişiye de özen göstermesi lazım. normal bir zamanda kitap almış olsa anlaşılabilir bir şey hatta insan mutlu olur beklemediği anda gelen kitaptan. ama özel gün için aşırı özensiz.
çocuğu hep ön planda olacak bence. ikinizin çocuğu olsa zorunuza gitmezdi. kendimi sizin yerinize koyarak düşünmeye çalıştım, evet bende bozulurdum. hatta yakardım o kitabı herhalde ama en baştan da buna katlanamayacağım için çocuklu biriyle beraber olmazdım.

Iyide insaniz yani her türlü duygularimiz oluyor robotmuyuz. Sonucta cocuk benim cocugum degil. Cocuklu bir insanla olmak herkesin harci degil belkide.

Bu dogru iste. Kendiniz cocuksuzsunuz anlamamaniz cok dogal. Kendinize uygun birini bulun bence. Simdiden boyle düşünüyorsaniz ilerde cok surtusme yaşarsınız.

Benim de ilk defa basima geliyor. Belli bir yastan sonra cocuklularda denk geliyor ama evet hataydi kabul ediyorum

Aynen oyle, cocuklu adamla olmak evlenmek gercekten de her yıgıdın harcı degıl. Benim degıl mesela. Yapamam. Kendimi biliyorum
Keske konu sahıbı de adamla olmayı basari sanmaktan vazgecıp ayrılsa ve yoluna baksa.
Büyük konuşmayim ama kendimi tanıyorum. Bende çocuklu adamla yapamam. Kendi çocuğum olması fikrine bile bu kadar uzakken başka bir çocuk, çocuğun sorumluluklari bana çok ağır gelir. Bu çok önemli bir kriter. Konu sahibi boşuna 2yil heba etmiş, bu gidişle bir ömür heba edecek

Cok özen gösterilmis olsam zaten sorun olmazdi sanirim. Cocuksuz birinin cocuklu biriyle olmasi inanilmaz zor bence.

Öyle demeyin ömrümü heba etmek istemiyorum(

Her yıgıdın harcı degıl demıs zaten.
Onun da degıl. Keske farkedıp kendi yoluna baksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…