O allahın emri zatenBen de kesinlikle böyle düşünüyorum. Dalga geçer gibi son anda ayıp artık. Ben de kesinlikle gelmesini istemiyorum. Hatalıyım, özür dilerim, babama söyledim yemek yiyip sana geleceğim yazmış da ben dedikten sonra bunu yapsa ne yapmasa ne? Şimdi ailede adım "Astoria miniş oğluşumuzu dolduruyor bizden uzaklaştırıyor"a çıktı kesin.
Evlilik v.s dusunuyorsun iliskini gozden gecir.
Yurtdisina gidiyorsun.
Senin yerinde olsam ayrilirdim.
Ya da ben cok fevriyim
5 günlüğüne gidiyorum uzun kalmayacağım :) Şu an ben de çok sinirli ve üzgünüm, geri dönüşü olmayan ağır laflar sarf etmemek için telefonlarını açmıyorum, mesajlarına dönmüyorum. "Babamla konuştum, hatalıyım, onlarla yemek yiyip sonra sana geleceğim yeni yıla beraber gireriz" falan yazmış dalga geçer gibi. Zaten bunu yapsaydı olay olmayacaktı.
Yok değil ama biz aylar önceden anlaşmıştık. Çünkü onun da finalleri var 4 ocakta mı 5 ocakta mı ne başlıyor. 1 ocakta ders çalışmaya başlarım yeni yılı seninle geçiririm finaller projeler bitince de tekrar görüşürüz diyorduk. Ama son gün her şey alt üst oldu.
Aman bosver. Cimcime ogullarina sarmas dolas olup yilbasi kutlasinlar. Her sene kutlayan insanlar degillerse bu alinganliga haklari yok. Ya da kiymeti ogluslari kendine bir randevu defteri alip kime neyin sozunu verdigini arada kontrol etsin asto bebisim. Kafana takmaBen de kesinlikle böyle düşünüyorum. Dalga geçer gibi son anda ayıp artık. Ben de kesinlikle gelmesini istemiyorum. Hatalıyım, özür dilerim, babama söyledim yemek yiyip sana geleceğim yazmış da ben dedikten sonra bunu yapsa ne yapmasa ne? Şimdi ailede adım "Astoria miniş oğluşumuzu dolduruyor bizden uzaklaştırıyor"a çıktı kesin.
Tabi ki sevgilisi oluncada değer gormeli insan aksi halde zaten iliski olmaz olmamalı. kastım o değil demek istediğim üslup ağır şikayet etttiği konuda haklılık payı olabilir ama bi kac yoruma rastladım salak vb gibi benzetmeler hoş değil demek istedim eminim beni anlarsınız.kusura bakmayın karışıyorum ama yanlış anladınız baya siz. çok gereksiz duyar kastınız. konu sahibi ailesiyle olmasına laf etmiyor, son dk haber vermesine ve lutuf gibi hadi geleyim demesine bozulmuş haklı olarak. ne alaka ailesi senden kıymeklı bıkbık. eee kız da sevgilisi imzayı atınca mı değere binecek ufff
Ailesini atsin, biraksin, goz ardi etsin gibi bi beklentimiz yok ama anlatamıyoruz derdimizi..Aynen kesinlikle. Evin fatura ödemeleriyle, arabanın sigorta kasko işleriyle (araba babasının üstüne düşünün), ev alışverişiyle bizzat kendisi ilgilenir. Benim evimle bile ilgileniyor tamir tesisat işi olunca gelir yapmaya çalışır, ustalık iş varsa ustaların başında durur. Uzaktan çok sorumluluk sahibi duruyor ama sıkıntı evlendikten sonra yeni bir ailesi olduğunun bilincinde olup olmayacağı.
Yaa ne kadar naziksiniz çok teşekkür ederim. Sizin eşiniz de çok kırıcı davranmış, umarım hatasını anlar. Yeni yılınız kutlu olsun. :)
Bunu yapsa buraya konu açmazdım bile inanın.
Yok değil ama biz aylar önceden anlaşmıştık. Çünkü onun da finalleri var 4 ocakta mı 5 ocakta mı ne başlıyor. 1 ocakta ders çalışmaya başlarım yeni yılı seninle geçiririm finaller projeler bitince de tekrar görüşürüz diyorduk. Ama son gün her şey alt üst oldu.
O da bir taktik tabi ama inanın böyle taktikler beni çok yoruyor güzel güzel anlaşmak varken numara çekmek ya da saygısızlıkları sineye çekmek istemiyorum.
Kafama yazdım bu dediklerinizi. Dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Çok ama çok teşekkür ederim. :)
Canım benim ben zaten ailesiyle kutlamak istemesine asla laf etmiyorum, ben ailemi ne zamandır görmüyorum mesela benim de ailem var ağaç kovuğundan çıkmadım ki. Ama şöyle bir şey var, erkek arkadaşım gönül almıyor. Aylar önceden yaptığımız bir plan ailesi de biliyor. Son 2 gün kala ben hindi aldım sana da kırmızı et aldım ben yeni yıla çocuklarımla gireceğim gibi bir şey olabilir mi? Sana da bir uğrarım o zaman demek bana saygısızlık. Dediğini yapsa ben laf etmem ki ailesiyle yemek yesin sonra bana gelsin. Bana şöyle bir uğrayıp en son ailesine geçmekten bahsediyor.
Tabi ki sevgilisi oluncada değer gormeli insan aksi halde zaten iliski olmaz olmamalı. kastım o değil demek istediğim üslup ağır şikayet etttiği konuda haklılık payı olabilir ama bi kac yoruma rastladım salak vb gibi benzetmeler hoş değil demek istedim eminim beni anlarsınız.
Ablasının bu işte parmağı olabilir mi ?
Bu sefer de telimi açmadın diye bahane edip gelmeyecek bence
ya ast bu da çok saçma değil mi?
sanırsın finale değil bilim adamlarıyla bir odaya kapanıp yeni hayati bir buluşa hazırlanacak.
finaller projeler bitene kadar görüşmeyelimin mantığı nedir?
Aman bosver. Cimcime ogullarina sarmas dolas olup yilbasi kutlasinlar. Her sene kutlayan insanlar degillerse bu alinganliga haklari yok. Ya da kiymeti ogluslari kendine bir randevu defteri alip kime neyin sozunu verdigini arada kontrol etsin asto bebisim. Kafana takma
Söz konusu yılbaşı olduğunda hep son dakikada aile baskısı baskın gelir. Bence kendi kendinize kutlayın. Uğrarsa uğrar uğramazsa da dert etmeyin. Genelde böyle olur. Çok ısrar ederseniz ailenin gözüne batarsınız. Benzer durumu yaşamayan yoktur. Bu kafaya takılacak bir şey değil. Çok düşünmemek lazım. Dünyanın sonu değil. Şu da var, siz de onun doğum gününde ailenizi ziyarete gidersiniz misal. Olur biter.Herkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.
31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.
Not: Son dakika haber verdi ve "Babam hindi almış yieeaa şimdi beni de yanlarında istiyorlar ben gelemeyeceğim" dedi. "E benim yaptığım hazırlık ne olacak" deyince, "Hıı doğru sana uğrarım önce o zaman sonra bizimkilere giderim" dedi. Sırf yeni yıl değil, yurtdışına gidiyorum, ne olur ne olmaz ölüm var kalım var. İnsan bir vedalaşmak istemez mi en azından, bozulduğum bu oldu daha çok. Zaten her sene ailesiyle kutluyor, bir gününü de bana ayırabilir. Neymiş babası çok bozulurmuş, yaşlılarmış onlar bik bik.
Sizi çok iyi anladım gerçekten ben burada okurken bile sinir oldum erkek arkadaşınıza, ya size söz vermesin ya da verdiği sözü tutsun,Başbaşa kutlama yapıyor olsak derdim aslında da birkaç arkadaşımı daha çağırdım, kardeşim de var. Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. İnatla ailesiyle kutlayacak tabiii diye anlayan bir güruh var ama bana verdiği sözü tutmamasını ve son dakika ekmesini hesaba katan yok. Madem öyle hiç söz vermeyecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?