Bence bozulcak bir durum yok.
Sonucta ilk size ugrayacak sonra ailesinin de gonlunu yapacak.
Bence haksızsınız. Sonuçta onlar da ailesi ve hep beraber kutlamak istemeleri normal. Ki size gelmemezlik de etmiyor. İki tarafla arayı bulmaya çalışması güzel bence.
Sizinde gönlunuzu alıyor ailesininde. Bence bozulmayin abartmayin. Geçireceğinz bikac saatin tadıni çıkarın
Canım seneye hep beraber hindi yersiniz malum gelin kontenjanından aileye dahil olunca. Şimdi bozulma o zaman daha çok bozulursunuz ilk yılbaşımız ailenle mi kutlayacağız diyeHerkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.
31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.
Olay böyle ilerlediyse haklısın canımSon dakika bunu çıkarmasına bozuldum ailesinin daha çok. Yoksa tabii ki ailesiyle kutlasın, benim için sorun değil. Başta gelmeyeceğim falan dedi hatta "E o kadar hazırlık yapıyorum" deyince, "Hıı sana da uğrarım o zaman" gibi yapmasına bozuldum daha çok.
Oy şimdi de yeni yıl kutlama kavgaları çıktı yandık :) önce orda yesin hindisini sonra yanına gelsin bana böylesi daha mantıklı geldi.
Bozulmakta gayet haklisiniz bence. Belki yilbasini birlikte gecirmek aile gelenekleridir ama buda eninde sonunda bozulacak birsey. Once orada vakit gecirip daha uzun zamani size ayirmaliydi
Onlarla başlasın sizinle bitirsin seneyi böyle bir teklifle gitseniz
Ailesi de hep beraber olmak istiyor olabilir, onlarda haklı.
Ama sanki önce evde yemeğini yiyip sonra sana gelse daha iyi olurdu :)
Ben olsam bozulmazdim heralde sonuçta sana da hiç gelmiyor değil :) istersen müstakbel kayınvalide ve kayınpederi de senin organizasyona çağır ikisi bir arada çıksın
Bence ikiniz de haklısınız. O da arada kalıyor, siz de birlikte girmek istiyorsunuz.
Canım seneye hep beraber hindi yersiniz malum gelin kontenjanından aileye dahil olunca. Şimdi bozulma o zaman daha çok bozulursunuz ilk yılbaşımız ailenle mi kutlayacağız diye
Yahu kocaman adamların ailesi "ayyy yılbaşını bizle kutlayacaksin bana ne bana ne ben anlamam" yapıyor ya gülme tutuyor beni :) hey allahım ya... sevgilisi bir süre ortalarda olmayacak, paşamiz ailesiyle hindi kesmeyi seçiyor. Siz de afiyet olsun diyin eğlenmenize bakın. Belki dışarı çıkınca (Avrupa'ya mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama) medeni erkekleri görünce soğursunuz sevgilinizden belli olmazHerkese merhaba, elimden geldiğince kısa özet geçeceğim.
31 Aralık'ta evimde minik bir davet veriyorum, hem yeni seneyi iyi dileklerle karşılamak hem de 1 hafta sonra yurt dışına gittiğim için küçük bir veda kutlaması gibi. (Döneceğim Türkiye'ye ama yine de vedalaşıyoruz ehehe) Birkaç yakın arkadaşım, kız kardeşim, erkek arkadaşım falan olacaktık. Her hazırlığımı yaptım, evi falan ayarladım. Şurada kaldı 2 gün, erkek arkadaşım beni arayıp çok uzun kalamayacağını, babasının hindi falan aldığını, ailecek kutlama yapmaya çok "heveslendiklerini" falan söyledi. Tamam olabilir ama ailesi benim de hazırlık yaptığımı ve gideceğimi biliyor. Erkek arkadaşım "İlk sana gelirim sonra oraya geçerim" diyor. Babası yeni yılı oğluşuyla kutlamak istiyormuş. Ben de 1 hafta sonra ülke dışına çıkıyorum, onun da finalleri falanı filanı derken 1 aya yakın görüşemeyeceğiz eğer yeni yılda görüşemezsek. Bozulmakta haksız mıyım şimdi? Cidden moralim bozuk, cümleleri de tam toparlayamadım. Eksik bıraktığım ya da anlayamadığınız bir yer olursa sorun lütfen. Şimdiden teşekkür ederim cevaplayacaklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?