- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
Size sonuna kadar hak verdim.
Fakat deneyimlerinden biliyorum ki, sizden ozurdileyip gonlunuzu alsa da,aynı mevzulardan tekrar sorun yaşarsınız
Bunun adı aileciilik değil bence düşüncesizlik...
Ah canım çok çektim bu durumdan sevgiliyken,sekiz yıllık evliyim halen çekiyorum
Mesela bugün sevgili eşim,annesini ve bir kaç akrabasını şehir dışına götürdü.
Bense iki çocukla evdeyim
Tepkini baştan koymazsan boyle oluyor
İyi niyetin fazlası zarar onu anladım
Yine de gemileri yakmayin hemen tabi
İnşallah içinizi rahatlatacak bir sonuca ulaşırsınız
Yorumlarınızı beğenirim
Böylesi akli başında bir insana bu yapilmaz
Olmamış yaptığı ya.
Yorumları okumadım ama inşallah iki tarafı ve kendini de mutlu edecek bir çözüm bulabilir.
Yemeği ailesiyle yiyip koşaraktan size gelse mesela :)
Yalnız şimdi cevapları okuyunca takıldım
Bir daha görüşemeyiz moduna
Uçağın 1 ocak sabahı mı
Yani 1 ocak tatil neden görüşmeyesiniz ki
Bu plan sonradan çıkmasa da 1 ocak da da birlikte olmalıydınız şimdi de öyle olmalı bence
simdi okudum sevgilinizi hata yapip yapip ozur diliyor sonra gene basa donuyorsunuz sen en iyisi boşan... gercektem birini ne kadar kotulersen ona o kadar baglaniyorlar ... ailen cok iyi seni geri aldilar.. cok iyiler cok cok iyiler dersen o gider o kadarda iyi degil der ...elestirmek yerine övün belli sure sonra o kendi yanlislarini gorecek denendi ...
İnşallah yanıltır canım. İnşallah. Tüm kalbimle diliyorum. Aile ilgisine muhtac insanlar genelde yaniltmiyor ama.
Bu olaylar bir ayda gelişen şeyler değil tabiiki... 10 sene icinde neler yaşadı ablam...
Neyse konunu sabote etmek istemem ve bir yil başı kutlamasindan yola cikip nostradamusluk yapmak istemiyorum.
Ama bu alay sana yeni bir bakış acısı kazandirsin ve detaylara odaklanmana vesile olsun.
Babam bana özel kirmizi et aldi cümlesinden sonra bende canlar ötdü
Malesef hayat böyleAstoria . Sevgilin ya da eşinin bir ailesi de var ve bazen onlar senin planladığın şeyin yanına başka bir plan koyabiliyorlar.
Evlilikte bunu özellikle daha çok tecrübe ediyor insanlar ve şaşırıyorlar ancak iki tarafın da gönlünü aldıktan sonra problem etme.
Ama bence şunu yapabilirsin, senelerdir ailesiyle kutlamış sonuçta, onlara başta uğrayıp birkaç saat, tüm geceyi seninle geçirebilir. Bu daha makul geldi bana.
Siz sevgilisiyseniz, onlar da annesi babasi.
Evlatlariyla yeni yila girmek istemeleri cok normal.
Bence bıraz sımarıklık yapıyorsun. Ülke dışına gıdıyorsan nolmus ? Bı tek gorusecegınız gün yıl bası mı ? Daha önce veya daha sonrasında yenıden bı araya gelıp telafı edebılırsıniz. Ayrıca ılk sana gelecekmiş aılesıne de heveslenmıs olabılır cok normal.
4 senedir ailesiyle birlikte yeni yıla giriyorsa demek ki ailesinin düzeni bu şekilde ailecek kutluyorlar.Her senedir, biz de 4 senedir birlikteyiz 4 senedir giriyorlar bir sene de benimle giriverse ailesi ölmez. Ki ben hiç kutlamasın da demiyorum ailesi madem hindi falan almış yemek yesin öyle gelsin bana. Aylar öncesinden plan yaptık ailesi de bu planı biliyordu. 2 günde bozmak bana saygısızlık olmuyor mu yani ailesi diye her zaman haklı olamazlar. Bile isteye yapılmış saygıızlık var ortada.
aslında yazınızda herşey ortaya çıkıyor..tek taraflı istiyorsunuz.4 senedir bir kere bile yılbaşı geçirmediyseniz..bence bu ilişkiyi iyice düşünmelisiniz..sevgilinizin ilk sırasında kim ,ne ve kimler ,neler var ..sizin sıranız kaçıncı sıra diyeİlla kocam olunca mı yeni yıl kutlamam gerek onu da anlamadım. 4 senelik ilişkim var bir senesinde bile başbaşa kutlamışlığımız yok her sene ailesiyle kutladı. Çok şey istediğimi düşünmüyorum -ki o gün görüşemezsek en az 1 ay daha görüşme şansımız yok. Sevgilisi olarak "şöyle bir kapıdan uğrama"dan fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum. Aylar önceden planlı bir durumu babasının bile isteye 2 günde bozmasına izin veremem.
İi.
4 senedir ailesiyle birlikte yeni yıla giriyorsa demek ki ailesinin düzeni bu şekilde ailecek kutluyorlar.
iş sevgilinde biter bu durumda. siz de erkek arkadasınıza soyleyin yemegi orda yesin. sonra sizin yanınıza gelsin.
aslında yazınızda herşey ortaya çıkıyor..tek taraflı istiyorsunuz.4 senedir bir kere bile yılbaşı geçirmediyseniz..bence bu ilişkiyi iyice düşünmelisiniz..sevgilinizin ilk sırasında kim ,ne ve kimler ,neler var ..sizin sıranız kaçıncı sıra diye
Ya ben mi konuyu yanlış anladım şimdi yorumları görünce
Konu sahibinin kırıldığı nokta neden ailesiyle kutluyor değil ki sevgilisinin kendini 2.plana atmış olması.
Minnet duygusuyla sana da uğrarım demesi??
Astoria
konuyu ilk okuyunca öyle anlaşılıyor ama açıklamaladan sonra adam kendini düşünen,işine geldiği gibi davran biri olduğu ortaya çıkıyor benceYa ben mi konuyu yanlış anladım şimdi yorumları görünce
Konu sahibinin kırıldığı nokta neden ailesiyle kutluyor değil ki sevgilisinin kendini 2.plana atmış olması.
Minnet duygusuyla sana da uğrarım demesi??
Astoria
acı ama gerçek sizin yazdıklarınızda daha net ortaya çıkıyor..bence bir kaç test yapın..şimdiden böyle ile işiniz çok demektirDaha önce kutlayamamamız başka sebeplerden dolayıydı ve ailesiyle kutlama yapmasını hiç sorun etmedim zira ben de ailemle oldum o zamanlar. Ama bu sene daha özel hissetmek isterdim en azından. Dediğiniz gibi şu anda tek taraflı olabileceğini düşünüyorum ben de.
acı ama gerçek sizin yazdıklarınızda daha net ortaya çıkıyor..bence bir kaç test yapın..şimdiden böyle ile işiniz çok demektir
Aman ne hindiymiş ya hiç de sevmemBir de sanki hayatında kırmızı et yememiş baba kuzusuyum diyemiyor da
Ben de olsam çok bozulurdum hem sonradan direksiyon kırıyor hem gönül almayı bilmiyor. "Sana da uğrarım." dediğinde gözlerimi bir açardım mesajı alırdı.
Ama erkekler biz kadınlar kadar ince düşünemiyor. Ya kırıldığını izah edeceksin ya da umursamayacaksın kendi fark etsin ama o da zor.
Ben de olsam tam bu şartlar altında çok bozulurdum. Özellikle verdiği şöyle bir uğrarım tepkisi çok kırıcı bence. Ben de açıkçası bundan sonra sevgilinin davranışlarını gözlemlemen gerektiğini düşünüyorum. Terk edildiği ailesi tarafından minnacık ilgiye sana böyle davranacaksa, ileride işler iyice ciddiye bindiğinde ailesini senin önüne koymaya devam edebilir. Kesinlikle haklı buldum seni, senin planın daha önce yapılmış olmasa tamam diyeceğim, bir de bunun dışında "Ay hadi çok istedin bir uğrarım sana da." tarzında bir tepkiyi ben kaldıramazdım.
Ben size çok hak verdim , ben olsam ben de çok kırılırdım , ortada yapılmış bir plan var ve o planı bozan ayrıca bozduğu yetmiyormuş gibi sırf ayıp olmasın diye sana da uğrarım diyen bi erkek var ,
Ben olsam gelmesini istemezdim ve planım değişti gelmene gerek yok ben başka yere davetliyim derdim , bakalım o zaman ne tepki verecekti,
Bu sevgili milleti hakikaten hiyar
Babasina son anda vahiy mi gelmis hindi al yilbasi kutla diye? Normalde insan bilir babasinin huyunu ve sen hazirlik yapmadan once sana soylerdi zaten sevgilin canim. Her ailenin degismeyen yilbasi gelenekleri var sonucta. Son dakikaya kadar bekleyip de sonra hii sen de hazirli yaptin dimi demesi kabul edilemez. Haklisin
Planların bozulmasından hiç hoşlanmam. Bir plan yapıldıysa, taraflar söz vermiştir ve çok çok önemli ve acil bir durum yoksa o plan bozulmamalıdır. Planı bozmak sözden dönmektir.
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Şahsen öyle dedikten sonra hiç istemezdim ne uğramasını, ne gelmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?