- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
Çok Sıkıcı geliyor hersey bana sanki herkes cok mutlu bi ben mutsuz. Güvenim de yok kimseye. Hiç bişey yapmak ta gelmiyo içimden. Zaman gecmiyo ya. Ne yapabilirim.
Allah razı olsun canım bazen çok güveniyorum kendime bazen de diyorum ben fazlaligim bu hayatta eşim de diyo ki oğlum annesi olduğun için seni çok istiyo büyüyünce sana saygısı kalmıycak bıktım bu yüzden herkesten eşimin bu sözleri zaten beni bitirdi artık.Hayir ise yaramaz falan degilsiniz. O evin kadinisizin evi cekip ceviriyorsunuz. Cocugunuz var eminim ki onunla ilgileniyorsunuz. Kalkin dus alin makyaj yapin sacinizi yapin kendinize guven gelsin. Evinizin seklini degistirin farklilik olsun. Is de bakiyormussunuz umarim iyi bir isiniz de olur. En azindan calisma sansiniz var bunu dusunun :)
Kendisi annesine saygi gostemiyor mu ki cocugun sana saygisi kalmayacak diyor? O cocugu siz yetistiriyorsunuz. Emin olun anne cocugunu nasil atamazsa cocuk da annesini atamaz kolay kolay. Ne derse desin esiniz siz aldirmayin. Kendinize guvenmeniz en guzel sey ve sizin kendinize guveniniz var :)Allah razı olsun canım bazen çok güveniyorum kendime bazen de diyorum ben fazlaligim bu hayatta eşim de diyo ki oğlum annesi olduğun için seni çok istiyo büyüyünce sana saygısı kalmıycak bıktım bu yüzden herkesten eşimin bu sözleri zaten beni bitirdi artık.
Yok canım aynı tas ayni hamam belirsizlik belki beni böyle yapiyoEşinle aran nasıl düzeldi mi bir seyler, yoksa bu durumunun sebebi hala eşin mi?
Evet yaşamak istediğim hayat farklıydı bu hayat bambaşka inşallah anlamlı hale gelirAlmanların weltschmerz diye bir tabiri varmış, bir dizide öğrenmiştim ben de. Dünya acısı gibi bir anlamı var. Yaşamak istediğimiz hayatla gerçek hayat farklı olunca deriz ya, ben kimim niye yaşıyorum diye. O boşluk hissini tarif eden kelime bulmuş adamlar.
Hayatınızı anlamlı hale getirmeye çalışın. Eşiniz davranışları ve sözleriyle özgüveninizi kırıyor sanırım, biraz diş gösterin.
Güven kaybı var aşırı bi şekilde kimseye güvenim kalmadiAcaba sorun nedir ki ?
Sen neden mutsuzun? Çalışmak istiyorum çocuk var is olmazsa kurs belki olabilir nerde yaşıyorsun?Sahip olduklarınıza odaklanın, olamadıklarınıza değil. :)
Başka bir açıdan bakın burada sizden çok daha mutsuz insanlar vardır, mesela ben. Mesela forumdaki birçok çözümsüz derdi olan insan.
Çalışmıyorsanız kurslar iyi gelir. Hem birkaç arkadaş edinirsiniz, keşke kahve içmeye çıkabileceğim birkaç arkadaşım olsa bu şehirde.
Sinirli anında konuşuyo öyle abuk subuk sonra da pişman oluyo ben bosancam deyince. Soguttu beni herseyden.Kendisi annesine saygi gostemiyor mu ki cocugun sana saygisi kalmayacak diyor? O cocugu siz yetistiriyorsunuz. Emin olun anne cocugunu nasil atamazsa cocuk da annesini atamaz kolay kolay. Ne derse desin esiniz siz aldirmayin. Kendinize guvenmeniz en guzel sey ve sizin kendinize guveniniz var :)
Güven kaybı var aşırı bi şekilde kimseye güvenim kalmadi
Almıyorum. Canım kendi başıma atlatmaya çalışıyorum.Psikolojik destek alıyor musunuz?
Almıyorum. Canım kendi başıma atlatmaya çalışıyorum.
Bence oluruz değer veren kocalarimiz olsa bizde mutlu oluruz ama bu belirsizlik beni öldürüyorBazen diyorum evlilikte mutlu olsak esler bizi mutlu etse gercekten mutlu olur muyuz
Sen herkese guveniyo musun canım?Güvensizliğin bir temeli vardır . .
Destek almanı öneririm canım. .
Sen herkese guveniyo musun canım?
Millet yıllarca görüşüyo evleniyor adam yıllar sonra karısını aldatıyo nasıl güvencem peki ya da dost diye birine guveniyosun daha sonra seni yariyolda birakiyo nasıl güvencez insanlaraHerkese güvenmem ama eşime güvenim sonsuz
Millet yıllarca görüşüyo evleniyor adam yıllar sonra karısını aldatıyo nasıl güvencem peki ya da dost diye birine guveniyosun daha sonra seni yariyolda birakiyo nasıl güvencez insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?