Çok bunaldim arkadaşlar ya..

Çok Sıkıcı geliyor hersey bana sanki herkes cok mutlu bi ben mutsuz. Güvenim de yok kimseye. Hiç bişey yapmak ta gelmiyo içimden. Zaman gecmiyo ya. Ne yapabilirim.

Sahip olduklarınıza odaklanın, olamadıklarınıza değil. :)
Başka bir açıdan bakın burada sizden çok daha mutsuz insanlar vardır, mesela ben. Mesela forumdaki birçok çözümsüz derdi olan insan.
Çalışmıyorsanız kurslar iyi gelir. Hem birkaç arkadaş edinirsiniz, keşke kahve içmeye çıkabileceğim birkaç arkadaşım olsa bu şehirde.

Allah razı olsun canım bazen çok güveniyorum kendime bazen de diyorum ben fazlaligim bu hayatta eşim de diyo ki oğlum annesi olduğun için seni çok istiyo büyüyünce sana saygısı kalmıycak bıktım bu yüzden herkesten eşimin bu sözleri zaten beni bitirdi artık.

Kendisi annesine saygi gostemiyor mu ki cocugun sana saygisi kalmayacak diyor? O cocugu siz yetistiriyorsunuz. Emin olun anne cocugunu nasil atamazsa cocuk da annesini atamaz kolay kolay. Ne derse desin esiniz siz aldirmayin. Kendinize guvenmeniz en guzel sey ve sizin kendinize guveniniz var :)

Eşinle aran nasıl düzeldi mi bir seyler, yoksa bu durumunun sebebi hala eşin mi?

Almanların weltschmerz diye bir tabiri varmış, bir dizide öğrenmiştim ben de. Dünya acısı gibi bir anlamı var. Yaşamak istediğimiz hayatla gerçek hayat farklı olunca deriz ya, ben kimim niye yaşıyorum diye. O boşluk hissini tarif eden kelime bulmuş adamlar.

Hayatınızı anlamlı hale getirmeye çalışın. Eşiniz davranışları ve sözleriyle özgüveninizi kırıyor sanırım, biraz diş gösterin.

Evet yaşamak istediğim hayat farklıydı bu hayat bambaşka inşallah anlamlı hale gelir

Sen neden mutsuzun? Çalışmak istiyorum çocuk var is olmazsa kurs belki olabilir nerde yaşıyorsun?

Sinirli anında konuşuyo öyle abuk subuk sonra da pişman oluyo ben bosancam deyince. Soguttu beni herseyden.

Millet yıllarca görüşüyo evleniyor adam yıllar sonra karısını aldatıyo nasıl güvencem peki ya da dost diye birine guveniyosun daha sonra seni yariyolda birakiyo nasıl güvencez insanlara

Elbette olmaz diye bir şey yok. .
Ama her an şüphe ile mutsuz olmak niye?
Yarı yolda bırakanları bırakıp yolumuza devam ederiz . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…