Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmıyorum. Hiç bi sosyal aktivitem yok. Doğru düzgün arkadaşım da yok. Çabuk iletişim kuran biriyim ama kimseye güvenim kalmadı.Calisiyor musunuz? Hobileriniz sosyal aktiviteleriniz var mi? Onlara yonelseniz? Bunlari hissetmenize neden olan olay nedir?
Kursa falan katilsaniz? Kimseye guvenmeyin ama arkadas bulabilirsiniz belki.Çalışmıyorum. Hiç bi sosyal aktivitem yok. Doğru düzgün arkadaşım da yok. Çabuk iletişim kuran biriyim ama kimseye güvenim kalmadı.
Zaman cabuk geçsin diyemi¿?¿Çok Sıkıcı geliyor hersey bana sanki herkes cok mutlu bi ben mutsuz. Güvenim de yok kimseye. Hiç bişey yapmak ta gelmiyo içimden. Zaman gecmiyo ya. Ne yapabilirim.
Zamanım dolu dolu gecsin diye!Zaman cabuk geçsin diyemi¿?¿
Sen neden böylesin?al bendende okadar..yer yarılsada yok olsam modumdayım buaralar
Evet buluyorum o konuda sıkıntım yok ama çabuk sıkılıyorum herkesten ya da kafama göre biri yok bu yüzden oğlum var kursa gitmem mümkün değil şu an. İş te bakıyorum olursa rahatlar im umarım. Kendimi ise yaramaz hissediyorumKursa falan katilsaniz? Kimseye guvenmeyin ama arkadas bulabilirsiniz belki.
Oğlum iki yaşında çalışabilirim kv bakcak oğluma inşallah. Açıktan okuyodum dondurdum.Yanlış hatırlamıyorsam beben çok küçüktü.
Çalışman zor şu anda tabii.
Açık öğretimi bir araştırsan,hem ders çalışırken oyalanmış olursun hem de üniversite mezunu olursun.
Evet ailem dediğim insanları da anlamıyorum ki eşim var oğlum var yanımda ama eşimi es gibi de göremiyorum anlamıyoruz birbirimizi sıkıldım böyle yaşamaktan da.Kimse cok mutlu degil herkesin kendince kucuk ya da buyuk dertleri var.
Onemli olan sagliginiz yerindemi,aileniz yaninizdami bunlar tamamsa cokta mutsuz olmaya gerek yok
Canim bi dr.a gitsen fazla bunalmissin ya da tatile felan ciksan kafan dagilir.Evet ailem dediğim insanları da anlamıyorum ki eşim var oğlum var yanımda ama eşimi es gibi de göremiyorum anlamıyoruz birbirimizi sıkıldım böyle yaşamaktan da.
Hayir ise yaramaz falan degilsiniz. O evin kadinisizin evi cekip ceviriyorsunuz. Cocugunuz var eminim ki onunla ilgileniyorsunuz. Kalkin dus alin makyaj yapin sacinizi yapin kendinize guven gelsin. Evinizin seklini degistirin farklilik olsun. Is de bakiyormussunuz umarim iyi bir isiniz de olur. En azindan calisma sansiniz var bunu dusunun :)Evet buluyorum o konuda sıkıntım yok ama çabuk sıkılıyorum herkesten ya da kafama göre biri yok bu yüzden oğlum var kursa gitmem mümkün değil şu an. İş te bakıyorum olursa rahatlar im umarım. Kendimi ise yaramaz hissediyorum
Çok monoton geliyo hayat ülkenin durumu. İnsanların samimiyetsizligi gibi canım sıkılıyo bu yuzdenNeden böyle ehvamlara kapıldın ?
Detaylandırırsan belki tavsiyeler daha yararlı olabilir.