- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
Siz derdinizi yarım yamalak anlatırsanız sağlıklı yorumlar almamanız doğal. sürekli ifşa olmamak için demişsiniz yahu bizim niçin nickimiz var profil resmimiz çiçek böcek.Tanin Mamak için dimi ? Bu şartlarda sizi kim taniya bilir koskoca Türkiye'de annanesi torununda kalan tek siz değilsiniz herhalde..neden mecburiyet babanızmi istemiyor sağlıgi yerinde demişsiniz neden kendi evi yok. Evimde kalmıyor ev satıldı da parası yendi ortadami kaldı kadın ne oldu ? Bu şekilde insan bilmediği şeylere empati yapamaz karşıdaki insana,şeffaf olun ...
Sürekli ifşa olmamak için diyorsunuz ama ifşa olsanız da yerin dibine gireceğiniz bi konunuz yok ki
Konuyu tam olarak anlatmadığınız için doğru yorumlar almıyorsunuz. Mesela benim anneannemin annemin evinde kalamamasına sebep olacak ailevi bir sebep olamaz, sıra bana gelemez bile o yüzden ben anlayamıyorum mesela o ailevi sebebi. Babanız sorun çıkarıyordur en fazla. Eşim bunaldı dediğiniz de maddi sebeplerden eşiniz işsizken yetişemiyordur fazladan kişinin masrafına, bu da normal. Bunlarsa ifşa olma dediğiniz ifşa olacağınız bir durum yok, hayatın olağan akışında yaşanabilecek sorunlar bunlar.
Maddi yonden sikinti olmuyor annem ve babam maddi yönden yardim ediyor. Babam su yüzden istemiyor sirf bencilliginden malesef babamla bu durum defalarca konusuldu hic bir sonuc alinamadi malesef.bunu ona hic yakistiramiyorum Anneannemin maasi var annemde ordan yardimci oluyor1- Baban istemiyor,
2- anne evinde hasta var ve anneannenin hijyen problemi var o nedenle annende kalamaz.
3-Anneanne kimde kalıyorsa varsa maaşı, o alıyor.
Benim aklıma bunlar geldi. Açıklayıcı yazın.
Kimse kafasına göre varsayımda bulunup size empati duyamaz.
Evde huzursuzluk baş gösteriyorsa çözüm bulmak zorundasınız.
Valla iş annende bitiyor gibi.Maddi yonden sikinti olmuyor annem ve babam maddi yönden yardim ediyor. Babam su yüzden istemiyor sirf bencilliginden malesef babamla bu durum defalarca konusuldu hic bir sonuc alinamadi malesef.bunu ona hic yakistiramiyorum Anneannemin maasi var annemde ordan yardimci oluyor
Annem yillarca dedeme babaanneme bakti. Onun annesine sira gelince boyle oldu melesef. Mesele aslinda para degil para her seyi cözmüyor. Sunuda belirteyim anneannem huzun sure bu sekilde bende kaldi ilk defa annem bu sene ilk defa maasindan yardin etti bize daha once kesinlikle boyle bir talebin olmadi kesinlikle ne ben ne esim anneannemin maasini kesinlikle istemedik esim yasli insanin parasi alinmaz ayıptır dedi. Bende ayni sekilde istemedim.
Teyzem de kaliyor cogunluk teyzem komple anneannemin maasini aliyor. Daha cok ayrinti varda. Anlatilmaz yasanir.
Evim 3+1 ama mesala 1 tane tuvaleti var 1 tane balkonu var oturmamin sebebi cok merkezi yerde olmasi
Bir kere sizin duymak istediklerinizi yazma gibi zorunluluğumuz yok. Benim fikrim neyse onu yazdım.Ya yeter ama pisman ettimiz konu actigima o evde tek basima yasamiyorum ben bunaldim ya yeter dertlesmek icin actim diyorum. Su saat oldu uyumadim ben bunaldim yoruldum pozitif yorumlara ihtiyacim var benim
Geldi is yerinden kufur etti sikildim bunadim calismiycam her seyi birakip gidicem dedi. Delircem ya
Guncelleme: arkadasiyla tartismia geldi bana catti bende elin adami icin beni kirdin dedim. Gonlumu almaya calisti ama cok kirildim
Not önemli bunuda okuyun fikirleriniz benim icin önemli daha once actigim bir konu ile ALAKALI
Siddet olayi 1 kere oldu sonra cok korktu zaten bosancam senden dedim ailelemle konuscam dedim. Agladi falan sarildi bana gercekten pisman oldu yani (burdakinler hemen darp roboru al dediler gider alirdim davada acardim ama bunlari yapmasi zor degil ama pismam oldugunu anladim) ertesi gun cicek falan getirdi.(uyduruk cicek degil baya guzel yani suslu püslü )
Esim genel olarak cok vicdanıdır . Cocuguna duskun bana duskun kendi yemez bana yedirir tabakta 3 tatli kalmissa 2 sini bana 1 kendi yer hep oyledir. Bazende hepsini bana yedirir. Zor bir hayat gecirmis allah var ben el bebek gul bebek buyudum ama oyle buyumemis hem okumus hem calismis ana baba pek umursamamis kv kp cok yasli zaten benim rahmetli dedemle babaannenle yasit
Icimi dokmeye ihtiyacim var biraz morale
Baska bir hayat ihtimali varmiydi benim icin
Baska bir yol
Baska bir mutluluk
Cok bunaldim
Depresyona girmekten
Esimin ic sikintilarindan
Surekli beni suclamasindan
Surekli benim yuregimi kaldiracak sozler soylemesinden
Ben kötü bir insamiyim ki bunlara layik görüldüm
Cok bunaldim allahim yardım et
Baska bir hayat baska bir mutluluk ihtimali varmiydi
Kucuklugunden beri manipülasyona marus kaldim onu yapma sunu yapma simdi en efak seyde bagiriyorum. Tamül seviyem azaldi. Kafama duvarlara vurasim var. Cok kötüyüm.
Sizin sorununuzun anneanne olduğuna eminmisiniz ? Bence değil konularınıza baktım hep mutsuzum depresyondayım demissiniz eşinizle sorunlariniz var şiddet görmüşsünuz .. annene sorunlarınızın üstüne tuz biber olmuş ..bence onada kendinize de yapmayın bunu oda huzursuz oluyordur sizin bu mussuz halinizden. bazen iyilik yapmak isterken istemeden kötülük yapıyor olabiriz...bakicak teyze varmış minimum şekilde davet edin annaneyi evinize..Takintilarim cok arti ozellikle evde esyalarimim yeri degisimce cok sinirleniyorum. En ufak bir seyi koydugum yerde bulamazsam sinir kirizi geciriyorum. Esime anneme karsi ofke solu oluyorum. Surekli makyaj esyalarimi birileri parcaliyacakmis gibi geliyor. Bu cocuklugumdan kaynaklı bir sey babam cocuklugumda oyuncaklarimi kirardi. Suan babam cok iyi ozellikle esim issizken (covit 19 nedeniyle) esim issiz kaldi maddi anlamda cok yardimci oldu.
Keşke Anneannem sağlıklı olsa da yanımda kalsa. Biz bekarken onunla yatmak için yarışırdık resmen. Şu yazılanları okuyunca çok çok üzüldüm. Madem istemiyorsunuz annenize söyleyin uygun dille söylesin.Anneannem bizde kaliyor hic sikayetim yok ama annemde anneannem bizde oldugu icin uzun sure bende vakit geciriyor bu sefer benim butun evin duzeni degisiyor. Cocugum var esim ramazanda ucretsiz izne cikacak bir ara 4 ay işsizdi iyice bunaldim artik takintilarim arti evde ara ara ufak capli sinir kirizleri geciriyorum esimle aramda sorunlar olmaya basladi. Ev isi yapasim gelmiyor evimin bütün düzeni degisti. Cocugum desem durmuyor tamam annem bana cogu konuda cok yardimci oluyor yakin oturdugu icin bazi ailevi nedenlerden dolayi anneannem bizde kalmak zorunda
NOT sikayet degil dertlesmek amaciyla konuyu actim
Keşke Anneannem sağlıklı olsa da yanımda kalsa. Biz bekarken onunla yatmak için yarışırdık resmen. Şu yazılanları okuyunca çok çok üzüldüm. Madem istemiyorsunuz annenize söyleyin uygun dille söylesin.
Ona rağmen yaranamamışlarAyni seyleri dusunuyordum ki seytan durttu eski konularina baktim. Kadin dayak yemis, oturduklari evi ailesi almis, ictigi su adamin gozuna batiyormus, ailesi Her zaman maddi destek sagliyormus. Anladim ki her sey kocis icin. Allah akil fikir versin diyebildim sadece.
Kusura bakma sana o laflar anlık rahatlama sağlarBak simdi benim rahatlatin iste istedigim boyle sözler duymak bunlari duymak icin actim konuyu sagol niyetim sikayet degil dertlesmek cok sagol
Eminim sen doğduğunada çok sevinmiştir anneannen büyük bir sevgiyle bakmıştır sana ama sen şuan onu istemiyorsun anneannden misafir olarak bahsedilmez yazık kadına bunu bilse çok üzülür allah sabır versin kadına.Anneannem bizde kaliyor hic sikayetim yok ama annemde anneannem bizde oldugu icin uzun sure bende vakit geciriyor bu sefer benim butun evin duzeni degisiyor. Cocugum var esim ramazanda ucretsiz izne cikacak bir ara 4 ay işsizdi iyice bunaldim artik takintilarim arti evde ara ara ufak capli sinir kirizleri geciriyorum esimle aramda sorunlar olmaya basladi. Ev isi yapasim gelmiyor evimin bütün düzeni degisti. Cocugum desem durmuyor tamam annem bana cogu konuda cok yardimci oluyor yakin oturdugu icin bazi ailevi nedenlerden dolayi anneannem bizde kalmak zorunda
NOT sikayet degil dertlesmek amaciyla konuyu actim
Bu küçük olmuş. Puntoyu biraz daha büyütün.Bak simdi benim rahatlatin iste istedigim boyle sözler duymak bunlari duymak icin actim konuyu sagol niyetim sikayet degil dertlesmek cok sagol
Bu şey gibi oldu biraz “ çıkışlar giriştendir”hanim efemdi anneannem degil anneannem
cocuğu neden parka çıkaramıyorsunuz tenha vakitlerde çocuğu çıkarın siz de hava alın...Cok acamiyorum ifsa olmamak icin bakima muhtac degil devamli kalmiyacak zaten ama covit dem dolayi esim issiz cocugu eskisi gibi parka cikaramiyoruz ev timarhaneye döndu. Biraz morel verici cumlere ihtiyacim var
Mudasyonlu virus cocuklarda kalp raharsizligiba sesbeb olabiliyormuscocuğu neden parka çıkaramıyorsunuz tenha vakitlerde çocuğu çıkarın siz de hava alın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?