Cok bunaldim konu evde ara ara kalan misafir

Sürekli ifşa olmamak için diyorsunuz ama ifşa olsanız da yerin dibine gireceğiniz bi konunuz yok ki

Maddi yonden sikinti olmuyor annem ve babam maddi yönden yardim ediyor. Babam su yüzden istemiyor sirf bencilliginden malesef babamla bu durum defalarca konusuldu hic bir sonuc alinamadi malesef.bunu ona hic yakistiramiyorum Anneannemin maasi var annemde ordan yardimci oluyor
Annem yillarca dedeme babaanneme bakti. Onun annesine sira gelince boyle oldu melesef. Mesele aslinda para degil para her seyi cözmüyor. Sunuda belirteyim anneannem huzun sure bu sekilde bende kaldi ilk defa annem bu sene ilk defa maasindan yardin etti bize daha once kesinlikle boyle bir talebin olmadi kesinlikle ne ben ne esim anneannemin maasini kesinlikle istemedik esim yasli insanin parasi alinmaz ayıptır dedi. Bende ayni sekilde istemedim.
Teyzem de kaliyor cogunluk teyzem komple anneannemin maasini aliyor. Daha cok ayrinti varda. Anlatilmaz yasanir.
Evim 3+1 ama mesala 1 tane tuvaleti var 1 tane balkonu var oturmamin sebebi cok merkezi yerde olmasi

Valla iş annende bitiyor gibi.
Konuşulmayacak icraate geçilecek.
Babannne ve dedene bakan annenin hakkıdır bu.
Hepsini bir kenara bırakalım.
Anneannenin maaşı varsa ayrı ev açın 1+1 hem annnenizin hem sizin eliniz üstünde olur.
Ara ara evinize misafir edersiniz.
Sürekli oradan oraya gezerkende zor. Düzeni yok kadının. Yazık yani.

Gül kokulu ananeciğim 96 yaşında 2 sene önce terketti bizi. Babam tek kötü manalı laf etmedi ananeme. Etse annem tükürürdü suratina.ben 29 yaşına gelip evlenene kadar yanında yaşadım ,ama doyamadım gül kokusuna. hala burnumun direği sızlıyor aklıma geldikçe. Keske yatalak olsaydi 3 4 sene daha ,hatta 1 sene daha yaşasaydı evimin neşesi bereketi olsaydı razıydım.. Esim ağzını açamazdı.

Anneme gelince 9 saat uzaktayız ve hasta olduğundan gelemiyor. Hasta olsam 1 tabak çorba verenim ,çocuğumu emanet edecek kimsem yok.
Lütfen sağlıklarında büyüklerinizin kıymetini bilin.

Ara aradan kasıt geldiginde kaç gün sizde kaliyor

Ya yeter ama pisman ettimiz konu actigima o evde tek basima yasamiyorum ben bunaldim ya yeter dertlesmek icin actim diyorum. Su saat oldu uyumadim ben bunaldim yoruldum pozitif yorumlara ihtiyacim var benim
Bir kere sizin duymak istediklerinizi yazma gibi zorunluluğumuz yok. Benim fikrim neyse onu yazdım.
herşey bir tarafa zorlukları vs vardır ona bişey demiyorum ama sizin misafir diye bahsetmeniz bir kere çok abes

Aralardaki koca koca harflerden sonra bir sey goremedim ama
Anneanneniz annenizde kalamiyorsa anneniz anneanne sizdeyken size gelmesin
Tekerleme gibi oldu.
Madem ailevi problem var,sizin evde de olsun ayni problem anneniz gelmesin. Belki daha iyi gecer surec

Hikaye etmekte şikayet etmektir. Dertleşme dediğiniz şey şikayet etmiyorum deme bahanesidir. Konuya gelirsek sizi anlıyorum. Bunalmışsınız yorulmuşsunuz evde 3. Kişiler sizi rahatsız ediyor. Konuyu sorumluluk edinmek istemiyorsunuz. Siz istemezseniz inanın eşiniz hiç istemez. Cancıl yönden üst düzeyde değilse sizi bunaldınız diye tabiki teselli etmeyecektir. (Çünkü kan bağı yok). Eşiniz istemediğinizi hissediyordur yani enerjileriniz birlikte yükseliyor ve gerginlik buradan yükseliyor. Emin olun ne kadar gizlesenizde anne de hissedecektir.

Sorumluluğunu yüklenemeyeceğiniz şeylerin altına girmeyin. Girmek zorunda bırakılmıyorsunuz. Siz istemedikçe kimse o evde oturacak değil. Kabul ediyorsanızda aldığınız sorumluluğu üstleneceksiniz şikayet edip bunaldım sıkıldım demeyeceksiniz. Hiç kimse kaldığı yerde sığıntıymış gibi hissetmek istemez. Böyle hissetmelerinden çekinin ve kendinizi sakinleştirin.

Ozaman önce anneleriniz kendi aralarında aile sorunlarını halledecekki sonra sizin sorunlarınız düzelsin.
Babanız heralde istemiyorki anneanneniz sizde kalıyor. Annenizin size bu yaptığı hiç doğru birşey değil.

Kucuklugunden beri manipülasyona marus kaldim onu yapma sunu yapma simdi en efak seyde bagiriyorum. Tamül seviyem azaldi. Kafama duvarlara vurasim var. Cok kötüyüm.

Sizin sorununuzun anneanne olduğuna eminmisiniz ? Bence değil konularınıza baktım hep mutsuzum depresyondayım demissiniz eşinizle sorunlariniz var şiddet görmüşsünuz .. annene sorunlarınızın üstüne tuz biber olmuş ..bence onada kendinize de yapmayın bunu oda huzursuz oluyordur sizin bu mussuz halinizden. bazen iyilik yapmak isterken istemeden kötülük yapıyor olabiriz...bakicak teyze varmış minimum şekilde davet edin annaneyi evinize..

Keşke Anneannem sağlıklı olsa da yanımda kalsa. Biz bekarken onunla yatmak için yarışırdık resmen. Şu yazılanları okuyunca çok çok üzüldüm. Madem istemiyorsunuz annenize söyleyin uygun dille söylesin.

Ayni seyleri dusunuyordum ki seytan durttu eski konularina baktim. Kadin dayak yemis, oturduklari evi ailesi almis, ictigi su adamin gozuna batiyormus, ailesi Her zaman maddi destek sagliyormus. Anladim ki her sey kocis icin. Allah akil fikir versin diyebildim sadece.

Ya ben anlamiyorum kvde ara sira gelip kaliyo deseniz herkes topa tutar annane sizde kaliyor bide ustune anneniz sizde hala daha bas taci et bilmemne ne alaka yani? Herkesin bir ailesi var kim ister surekli evinde baska birini ? İnsallah bu durumdan kurtulursunuz annanenizin yeri kendi cocuklarinin yani yani

Ona rağmen yaranamamışlar
Evladın da hayırlısını versin

Tabii anne de olsa anneanne de olsa onlar yokken es ve çocukla bir duzen vardi. O duzenin bozulmasi herkesi rahatsız eder. Olayi kalan kisinin anne/ anneanne ya da akraba/ yakin/ uzak vs olmasindan bagimsiz söylüyorum.
O evin düzeni es ve çocuklara göre kurulu. Es de evde olunca tabii normalin cok disina cikilmis oluyor. Sahsen ben de uzun sureli yatili misafire sicak bakamiyorum illa ki duzen degisiyor. Bunalıma girmeniz cok normal. Arada cocugu annenize birakin o evdeyken siz cikin bi hava alin nasilsa ikisi de yabanci degil, disaridan gelen misafir gibi dusunmeden ayip olur mu demeden gidebilirsiniz ne bileyim bi markete ya da yuruyuse.
Bazen insan kendine vakit ayirmak ister, esinizle ne gibi sorunlar oluyor mesela?

Bak simdi benim rahatlatin iste istedigim boyle sözler duymak bunlari duymak icin actim konuyu sagol niyetim sikayet degil dertlesmek cok sagol
Kusura bakma sana o laflar anlık rahatlama sağlar
Ne yani eşin tabi ki katlanacak mı diyelim
Yakışanı annende kalması tabi ki
Yani eşin işsiz kaldığında maddi destek oldular diye anne babanın sorumluluğunu siz yerine getirmek zorunda değilsiniz
Bence annen sana çok büyük haksızlık yapıyor o kocasıyla arasını bozmayacak diye sen hem kendi psikolojini hem eşinle arani bozuyorsun evinde huzursuzluk oluyor
Neymiş annenin evinde huzursuzluk olmasın aman
Neden onlar maddi destek olmuşlarmış
Lütfen biraz kendi olayına dışardan bir göz gibi bak
Bunları söylüyorum diye yaşlılara bakmayalım dediğimi zannetme yakışık olanı annende kalması senin annene yardıma gitmendir
Sadece bir defa cesaretini topka geç annenin karşısına konuş

Eminim sen doğduğunada çok sevinmiştir anneannen büyük bir sevgiyle bakmıştır sana ama sen şuan onu istemiyorsun anneannden misafir olarak bahsedilmez yazık kadına bunu bilse çok üzülür allah sabır versin kadına.

Bak simdi benim rahatlatin iste istedigim boyle sözler duymak bunlari duymak icin actim konuyu sagol niyetim sikayet degil dertlesmek cok sagol
Bu küçük olmuş. Puntoyu biraz daha büyütün.

Cok acamiyorum ifsa olmamak icin bakima muhtac degil devamli kalmiyacak zaten ama covit dem dolayi esim issiz cocugu eskisi gibi parka cikaramiyoruz ev timarhaneye döndu. Biraz morel verici cumlere ihtiyacim var
cocuğu neden parka çıkaramıyorsunuz tenha vakitlerde çocuğu çıkarın siz de hava alın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…