• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok bunaldim, ne yapmaliyim?

-Aysel-

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
14
3
16
Benim okadar cok sorunlarim varki esimle hangisinden baslasam bilmiyorum. Oncelikle esim asiri sorumsuz, ilgi yok, kumar aliskanligi var, icki aliskanligi var, calismiyor. Ben calisiyorum ona bakiyorum. Odenecekler umurunda bile degil artik cok yoruldum yetistiremiyorum hicbir seyi.

15 yildir evliyim, cok kez evi terk ettim ama hep yalvardi duzelecegini soyledi ama hic duzelmedi, her seferde beni kandirdi. Hayatim hep yanliz, caresiz. Benden ayrilmak istemiyor ama duzelmiyor da.

15 yildir evliyim, cok kez evi terk ettim ama hep yalvardi duzelecegini soyledi ama hic duzelmedi, her seferde beni kandirdi. Hayatim hep yanliz, caresiz. Benden ayrilmak istemiyor ama duzelmiyor da.
senin gibisini bulmuş neden ayrılmak ıstesın kı?
zaten o degıl, sen ayrılacaksın ondan.

Tabi ayrılmak istemez. Alışmış ekmek elden su gölden yaşamaya. Para kazanıp getiren var nasıl olsa.
Hazır işiniz varken çocuklarınızla yeni bir hayata başlayın. Onlara daha sağlıklı bir ortam yaratın.

Canim Allah yardimcin olsun ailen filan yokmu destek olacak maddi yönden zaten çalışıyorsun da manevi yönden yaninda olacak kimse bence ayrıl niye çekeceksin ki en azından ona vereceğin çocuklarının rizki onlara daha iyi bakarsin büyük mü çocukların

Allah yardimciniz olsun.
Oysaki evlenirken nasil saf temiz hayallerimiz oluyor.
Sicak bi yuva, birbirine senelee sonra hala asik, hala gozunun icine bakmalara doyamayan bi adet kari koca, evde civil civil kosan cocuklar.
Hayat bazen umdugunu vermiyor maalesef.
Ama umdugumu vermedi diye batmisken "dahda batiyim ben dur" demek olmazki.
Hadi kendi mutsuzlugunuzu gectim.
Sorumlusu oldugunuz 2 yavrunuz var sizin.
Sizin hayalleriniz cok guzeldi evlilik hakkinda kucukken, ama olmadi. Peki bide cocuklarinizi dusunun? Onlarin durumu daha kotu; anne babalarindan gordugu o evlilik cervecesini hic bi zaman guzel bisy olarak goremiyorlar boyle bi babayla. Bu demek oluyorki hic hyalini bile kurmak istemiyorlar o bahsettgim yuvanin. Cunku evlilik kotu bisy diye buyuyorlar. Cocuklarnizin hayallerini aliyosunz ellerinden. Keske yapmasaniz bunu.

Senden ayrılsa kimin parasını yiyecek ayrılmak istemez tabi.. en kısa zamanda kurtul çocuklarının nasibine içki kumar el koyuyor.. bunun günahına ortak olma daha fazla bence..

Ya böyle konular ne kadar cok bu siralar..adam her halti yiyor,kadinlar cok caresizim napsam ki diyor..bosan diyoruz..bilmem ki diyor..

Sizin konu da ayri bi abes..adam yapismis size..fukara s.mügü gibi..napsam diyorsunuz..cevabi belli zaten..2 az 4 cocuk olsun..

Ne yapmanız gerekiyor ?

Tabi ki boşanmalısınız ...

Bunu sizde biliyorsunuz , çok pardon da...şu sümüklü erkeklere birde bakıyorsunuz .

Kimse kimseye yapmaz kendimize yaptığımız kötülük kadar...

Ne yapmanız gerekiyor ?

Tabi ki boşanmalısınız ...

Bunu sizde biliyorsunuz , çok pardon da...şu sümüklü erkeklere birde bakıyorsunuz .

Kimse kimseye yapmaz kendimize yaptığımız kötülük kadar...

Ben Hollandada yasiyorum, ailem temelli donus yapti turkiyeye. Burada kimsem kalmadi. Yillardir mucadele ettim yuvami yikmamak icin, o kumar oynadi ben calistim kapattim, yetistiremedigim yerde altinlarimi bileziklerimi sattim. Her seferinde bir umut degisirmi diye bekledim. Calismayi hic sevmedi, butun yuku benim omuzlarima atti. Dayak atti sustum, kumar oynadi odedim, icki kullandi sesimi cikarmadim. Evde bir dilim ekmek olmasa bile umruna takmadi. Yillarim okadar kotu gectiki, cevremde herkes gun yaparken, eglencelere giderken, bayramlarini kutlarken ben hep hayat mucadelesiyle ugrastim, sorumluluklarla ugrastim, artik hic arkadasim yok, insanlarla kontagim yok, bayram nedir bilmedim, gunlerim sabahlara kadar esimi beklemekle gecti, cocuklarima annelik bile yapamadim her gun aksam saat 7 de geliyorum eve bakiyorum ki biri bir koltukta digeri obur koltukta uyumus, ac susuz, esim ise birakip kahveye gitmis. Buranin sartlari okadar kotu ki, gidip hemen ev kiralayip cekip gidemiyorsun en az 4 sene beklemen gerekiyor ki devlet ev versin, cok zor durumdaysan kadin siginma evine gonderiyorlar, oralarada gittim yasanacak gibi degil geri dondum. Cok caresizim artik gucum kalmadi!

Ben Hollandada yasiyorum, ailem temelli donus yapti turkiyeye. Burada kimsem kalmadi. Yillardir mucadele ettim yuvami yikmamak icin, o kumar oynadi ben calistim kapattim, yetistiremedigim yerde altinlarimi bileziklerimi sattim. Her seferinde bir umut degisirmi diye bekledim. Calismayi hic sevmedi, butun yuku benim omuzlarima atti. Dayak atti sustum, kumar oynadi odedim, icki kullandi sesimi cikarmadim. Evde bir dilim ekmek olmasa bile umruna takmadi. Yillarim okadar kotu gectiki, cevremde herkes gun yaparken, eglencelere giderken, bayramlarini kutlarken ben hep hayat mucadelesiyle ugrastim, sorumluluklarla ugrastim, artik hic arkadasim yok, insanlarla kontagim yok, bayram nedir bilmedim, gunlerim sabahlara kadar esimi beklemekle gecti, cocuklarima annelik bile yapamadim her gun aksam saat 7 de geliyorum eve bakiyorum ki biri bir koltukta digeri obur koltukta uyumus, ac susuz, esim ise birakip kahveye gitmis. Buranin sartlari okadar kotu ki, gidip hemen ev kiralayip cekip gidemiyorsun en az 4 sene beklemen gerekiyor ki devlet ev versin, cok zor durumdaysan kadin siginma evine gonderiyorlar, oralarada gittim yasanacak gibi degil geri dondum. Cok caresizim artik gucum kalmadi!

sizde aileniz gibi kesin donus yapin turkiyeye.
neden cekiyorsunuz bu adami,cocuklarinizin hakkini rizkini kumarda ickide harcamasina ses cikarmiyorsunuz?
o adam duzelmez bunu boyle bilin.

İçim yandı offf , Hollanda gibi bir yerde imkanlar olmalı , çaresi vardır illaki , beynim durdu ...

Back
X