- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
bakk orayı kaçırmışım. 4 yıl önce 150tl iyi paraydı aslında4 yıl geçmiş aradan 4 yılda düşünecek başka şeyiniz yok muydu?
Böyle yazarak bana takacağın altından yırtacağını sanıyorsan avucunu yalarsın kardeşşşş... Yangın, yarım altın takıcak altta kalamazsın en az yarım istiyorum.Kimin ne taktığına karışamazsınız. Onlar onu uygun görmüşler ve onu takmışlar. Ayıpmış ona yakışanmış bunlar sizin düşünceleriniz.
Beklentisiz hayat mutlu hayat
Alfa kaynana en sevdiğimmmBenim kendi kayınvalidem benim benim bihterinin düğününde bana çeyrek taktıbu kadar bozulmadım
Sizi tanımıyorum hanımıefendi sşlfkdgjlşklkfigBöyle yazarak bana takacağın altından yırtacağını sanıyorsan avucunu yalarsın kardeşşşş... Yangın, yarım altın takıcak altta kalamazsın en az yarım istiyorum.
aaa onun oğluşunu almışsın ne altını üzerine para vermen lazımdı el kızı seniBenim kendi kayınvalidem benim benim bihterinin düğününde bana çeyrek taktıbu kadar bozulmadım
O da doğru yaaaa onun oğluşunu almışsın ne altını üzerine para vermen lazımdı el kızı seni
Yok ya konu sahibi 4 yıl önce evlenmiş.bakk orayı kaçırmışım. 4 yıl önce 150tl iyi paraydı aslında
Yaaa dedim ki acaba bu hani bitek benim mi dikkatimi çektiBurada sorun hani?
İnsanlar gönlünden kopanı getirmiş.
Siz karı koca ne taktınız abinizle geline?
Merak ettim hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?