Cok bunaldim

bunun disinda iyi insanlarsa sevinin iste,
kim dort dortluk ki,
oyle tek bir seyde soguyacaksaniz, kalbinizin isindigi kimse olmaz ki.

Mesela annenizden de soguyabilirsiniz su durumda, o da kizinin kayinailesi hakkinda bu sekilde konusmamali ama konusuyor.

Kimin ne taktığına karışamazsınız. Onlar onu uygun görmüşler ve onu takmışlar. Ayıpmış ona yakışanmış bunlar sizin düşünceleriniz.
Beklentisiz hayat mutlu hayat
Böyle yazarak bana takacağın altından yırtacağını sanıyorsan avucunu yalarsın kardeşşşş... Yangın, yarım altın takıcak altta kalamazsın en az yarım istiyorum.

Böyle yazarak bana takacağın altından yırtacağını sanıyorsan avucunu yalarsın kardeşşşş... Yangın, yarım altın takıcak altta kalamazsın en az yarım istiyorum.
Sizi tanımıyorum hanımıefendi sşlfkdgjlşklkfig

Hani huzur kalpteydi değilmiş hani . Bence 150 gayet normal bugün çeyrek dediginiz şey kaç para haberiniz var mı umarım vardır zengin olsun farketmez kimse kimseye altın takmak zorunda değil. Kayısı konusu zaten gereksiz konu adamlar getirmiş 1 kova siz böleydiniz annenizede.

Bence görgü meselesi verilmeliydi olan 1 kg kayısı kaçı kaç para ama insan düşünülmek ister yabancıda değil çeyrek takmalıydı benim ailede gördüğüm bu şekilde (konu sahibide böyle bi ortamda büyümüş olabilir)

Çeyrek altın fiyatından haberiniz var mı? Sizin canınız ciğeriniz abiniz, onun için en iyisini isteyebilirsiniz. Bir de eşinizin ailesinin gözünden bakalım; sırf sizin abiniz diye bir insana 600 küsur lira vermek istememiş olabilirler. Hoşunuza gitmemiş olabilir ama onların da içlerinden gelenden daha fazlasını yapma sorumlulukları yok. Umursamamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…