Cok bunaldim

Çok ayıp ama bu düşünceler
Size ne insanların maaşından, maaşı varsa gideride vardır, çeyrek olmuş 700 lira kim takacak artık. Üstelik gelinin abisi adamın nesi oluyor nezaket bile bence düşünüp gelmesi. Kayısı konusuna gelince düğün günü annenizin eline bir kova kayısı mı vereydi o telaşın arasında, size verilenden annenize de verseniz olmaz mı biraz. İnsanların bir düğüne icabet etmesi çok önemlidir, taktığına bakılmaz usul budur, oraya gelmiş olması sizi ve ailenizi saydığını gösterir, yoksa zarfı sizinle yollayıp mutluluklar diyebilirdi, bu sıcakta kaç yaşında insanlar düğününüze gelmiş, ayıptır bu kadar acımasız olmayın

Hani habıre esının aılesınden bıseyler mı bekleyeceksiniz aılece.

Taki deger gostergesı degıldır.
Ceyrek kac para olmus, suan emınım bır cok ınsan cok sevdıgı deger verdıgı kısıye dahi Ceyrek takamayacak durumda.
Pandemı var.

Haladan borc almak zorunda mı kayınpederın.
Pazarda kayısı satılıyor gıdıp alabilirsınız.

Ne kadar beklenti içinde olan bir anne kız
Çeyrek fiyatından haberiniz var mı sizin? Eve giren parayı hesap edip bu kadar takmaları lazımdı diye düşünmek hiç hoş değil.
Anneniz de düğün günü kayısı peşine düşmüş, size getirilenden ikram edersiniz ona da olur biter.

Zaten konunun % 90 ı "hani"
Kalanı kv, kp, altın, çeyrek, kayısı :)
Hani bekleyecektin bır omur boyu, hani olmayacaktın baskalarinin....
Konuyu okurken otomatikman bu sarkı calmaya basladı kafamın ıcınde..

Koca kova kayısı, bolusun aranızda konu sahıbı.

Hani bekleyecektin bır omur boyu, hani olmayacaktın baskalarinin....
Konuyu okurken otomatikman bu sarkı calmaya basladı kafamın ıcınde..

Koca kova kayısı, bolusun aranızda konu sahıbı.
Konu sahibinin konuları genelde böyle.
İşte bunlar hep dertsizlikten hani :)))

Konu sahibinin konuları genelde böyle.
İşte bunlar hep dertsizlikten hani :)))
Oysa soyle cıkıp dısarı.... hatta cikmadan İnternetten baksa, altın fiyatını gorse... hayatın suan alice harikalar diyarı olmadıgını anlasa.
Hamd edecek haline ama.
Iste bunlar hep can sıkıntısı.

Canım eski konularına baktım da sen çok yaşamazsınsaçma sapan şeyleri kafana takıyorsun..biz kurban kestik görümceme verdik,şimdi kesmeyecez acaba verir mi?
Kayınperim pek aramıyor neden
Görünce geldi sus pustu sorun mu var?
Canım çok sıkılıyor galiba.çalışsan iyi olur

Bazen merak

Sizden sonra bende bakayım dedim. Bakmasaydim keşke

Sevgili konu sahibi, böyle yaşamak zor olmuyor mu?

Hani hani nerdesin hani
Çok uzaktasın beni duymazsın
Unuttun belkide hatırlamazsın
Hani derdin ya sen bitanemsin
Bitanen burada sen neredesin

Ebru gündeş dinlesek en azından ruhumuzu doyururduk. Sizin hani’leri okuduk gözümüzü yorduk

Gerçekten ama gerçekten yok böyle bir şey eski konulara baktım da, bu kadar zorla güzellik olmaz diyorum, kurban gelmeden görücem bze pay verecek mi diye düşünmek ne demek?

Yaaaa ben ona razıyım. Kp kardeşi kp daha kibar diye konu açmış.

gencecik kızlarımız boşluktan ne hale geldi... Bunlar hep kitapsiz kalmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…