Cok bunaldim

O kadar çok hani kullanmışsın ki konuya odaklanamadım.

İçinden geleni hediye etmişler

Beklentiye girmeyin boşverin

Hani yani hanilere çok odaklandım konuyu kaçırdım

Kayınvalide- Kayınpederden bi şey görmeyen yapmadılar diyor, az gören az yaptı diyor, çok gören gösteriş yapıyor diyor. Ben olsam sadece düğüne geldikleri için memnun olur, her seferinde bana getirdikleri kayısıyı “anne bu size” der gönül yaparım. İlla annemle kv,kp dedikodusu yapıp, ailemi onlara karşı doldurmama gerek yok. Sen unutursun kocandan dolayı, ailen unutmaz. Sonra da ailem eşimin ailesiyle görüşmüyor diye konu açarsınız.

Hayatta insanlardan bu kadar çok beklentiye girerek yasarsaniz, gerçekten mutlu olabilmeniz biraz zor. İnsanlara verilen değer altın veya para ile ölçülemez. Muhtemelen düğün pandemi döneminde yapıldı, kayınpederiniz de 50 yaşın üzerinde olmalı -ki düğüne katılması bile riskli iken düğüne katilmislar az veya çok bir takı da vermisler. Annenizin ve sizin yapacağınız şey Allah razı olsun diyip teşekkür etmek bakin bu kadar kolay. Hayatta dert edinecek gerçek sebepler varken bunlara takılarak canınız sıkmak oldukça gereksiz.

Çeyrek beklemeniz de çok uç.
Neden gelinin abisine çeyrek taksım, çeyrek bu fiyattayken.
Ben en yakın arkadaşlarım, kuzenlerim hariç artık kimseye takmam
Çok beklentiniz var kusura bakmayın.

Kpederin evlenecek çocuğu yoksa çeyrek takmaması normal. Sizin yaptığınıza karışmıyprsa en büyük lütuf budur. Beklenti yorar insanı. Bir de Anneniz onlara ne yapıyor? Hediyelere mi boğuyor? Gelince çok iyi mi ağırlıyor?

O kadar çok hani yani kullanmışsınız ki anlamak için 3 4 defa okumak zorunda kaldım. Ayrıca kp'nizin ne kadar maaş aldığınızdan kime ne? size ne? Adamla beraber mi kazandınız parayı? İster çeyrek takar, ister para takar. Ne kadar ayıp şeyler bunlar. Bu işler gönül işidir, gönlünden ne koparsa onu verirsin.
Bence annenizin tavrı da çok yanlış, size kv , kp dedikodusu neden yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…