Çok bunalimdayim

Bahar567788668888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
8
-3
1
36
5 yıl önce çok sevdiğim biri vardı ben hayatindayken eski bı sevgilisiyle ilişkisi hala devam ediyormustu öğrendiğimde başımdan kaynar su döküldü ayrıldım unutamadım çok acılar yasattilar kızla bir olup hırs yaptım uzun zaman sonra barışmak istedi affettim zorla bekaretimi bozdu ayrıldık istem dışı olmuştu ilişkide değil bozdu ben geri ittim yıllar sonra hayatıma biri girdi bir kez daha güvendim evlilik hayalimiz vardı tam manasıyla biseyler yaşadım ve kanama olmadıona anlatmamistim bir iki imada bulundu ama ilişkiye devam etti sonra hayatımdan haber dahi vermeden çıkıp gitti uzaklara öylece kalakaldım çok umutsuzum ben bu konularda çok tutucuyken neler geldi geçti başımdan hayatima nasıl devam edeceğim bilmiyorum hakkınızı helal edin

Hâlâ düşüncemde kararlıyım ama diyelim ki konu gerçek. Bekaret dünyada ki en önemli şey değil. Bunun için bunalıma girmeniz gerekmiyor. Sadece evleneceğiniz kişiye bunu söyleminizi öneririm. Sadece kadınlar değil bazı erkeklerde dini olarak kendini sakınıyor. Dikkat ediyor . Böyle bir adama denk gelebilirsiniz ki bu konu da dikkatli olan kişilerin karşısındaki kişiden de dikkatli olmasını beklemesini yadırgamıyorum.

Ama dediğim gibi bekaret gidince kötü kadın olmuyorsunuz. Kendinizin değerini bilin . Siz kendi değerinizi bilmezseniz kimse sizin değerinizi bilmez

Zorla birlikte olmak nasıl oluyor ?
Bunun adı tecavüz farkında mısınız?

Ve ben niyeyse tecavüz olduğunu düşünmüyorum, her şey gayet iyi hoş bir şekilde yaşanıyor. Çok afedersiniz soyunup dökülünüyor yatiliyor, iş birleşmeye gelince eee ben istemedim de zorla oldu ..

Zorla olacak duruma gelene kadar aklınız nerede?
Ama yok zaten zorla falan değil, siz zorla oldu diyeceksiniz ki biz de ahh vah tüh diye üzülelim..

Bak görüyor musun kız hiç istememiş de zorla olmuş.. hay Allah ...

Çünkü bile isteye yaşadık deseniz püü ahlaksız deriz ya.. Zorla olsun ki mağdur olun .

Hey Allahım ... .Hey Allahım...

Kendinize çizdiğiniz imaj bu yani
Buna inanmak istiyorsunuz.
Karşınıza çıkan insanlara da öyle yansitacaksiniz.

dürüst olup evet bir şeyler yaşadım, pişman da oldum, kahretsin inandım sevdim nefsime yenildim deseniz daha iyi değil mi?

Niye tecavüz ?

Hadi tamam gerçekten zorla oldu suç duyurusunda bulundunuz mu? Size bu kötülüğü yapan şeref yoksunu adamdan şikayetçi oldunuz mu ?

Daha ikinci sevgilinize gelemedim bile , ilkinde kaldım ben ...

Aynı noktada sinandiginda ki Rabbim başına öyle birşey asla vermesin seninle yine burada konuşuyor olalım delikanlı delikanlı güzel güzel özenle seçip yazmışsın cümlelerini ama..yaşayan bilir ne cektigini

Esimle evlendigimde bende bakire değildim, benimde kanamam olmadi. Ne ben ne esim, ikimizde bu durumu takmadik, hic mevzu olmadi aramizda. Kadinlarin yüzde 50sinde gelmiyor o kan, ya da sonralari beliriyor. Niye bu kadar takıyorsunuz ki? Bekaret için terkeden erkeği takmayın hatta, bi cacık olmaz ondan.

Cinsel saldırılarda kadın beyanı esastır o yüzden beyanınızdan yola çıkarak bir şey sormak istiyorum size tecavüz eden bu sapık hakkında herhangi bir şikayette bulundunuz mu? Yani sizi öncesinde aldatmış bir insanla neden barıştınız? Belli ki karaktersiz bir mahlukmuş böyle bir insan hırs yapılır mı?

Amiiin canım benim amin ..
Rabbim vermesin asla evet bana öyle dert... Evli çoluk çocuk sahibi kadınım , şu yaşta tecavüze uğramak falan tövbe tövbe..
Olacak iş değil.

Eee peki sonra?
Şikayet diyorum? Şikayetçi oldunuz mu.
Sizi aldatan sevgiliniz ile barıştınız. Çok Hırs yaptiniz..
hırstan gözünüz kör oldu, o sırada da zorla sahip olmalar falan ..

Sonrasını merak ediyorum. Çünkü Allah vermesin dedik hani çok kötü bir durum . İnsan kolay atlatamaz bunu...
Siz bir tedavi falan gördünüz mü?

Şikayetçi olmaya kalktınız da tehdit falan mı etti ?

O kadar da tutucu degilmissiniz demek ki.

Niyetiniz iyi de olsa bu söylemleriniz çok tehlikeli. Cinsel ilişkide rıza en baştan sona kadar olmalı. Konu sahibi yatağa girmiş, soyunmuş da olsa fikrini değiştirmiş olabilir, veya ilişki sırasında vazgeçmiş olabilir. Baştaki cinsel ilişkiye verilen rıza ortadan kalkarsa bu durum tecavüz oluşturur.

Kaldı ki ilişki sırasında istenmeyen bir hareketin zorla yapılması bile insan ruhunda derin yaralar açar.

Aha bu sefer pek erken geldi beddua

Biriyle cinsel ilişkiye girmeniz sorun değil önemli olan sizin kendi isteğinizle olması. Sizi bu yüzden terk ediyorsa biri zaten bu ilişkinin devam etmemiş olmamasına sevinin. Ama kötü olan sizin kendi rızanızla olmayan şey tecavüzdür bunun farkındasınız değil mi?

Çok teşekkür ederim

Dedikleriniz elbette ki çok doğru.. ama bu konu için öyle düşünemiyorum..
Normalde elbette ki kadının sınırları neyse onu gözetmek zorunda erkek kişisi. Aksi zorbalık, tecavüz .

Ama bazı insanlar her şeyi yapıp sadece birliktelik kısmında dur diyor ya, ileride sırf kocasına karşı masum bakire kız olmak için , işte o bana komik geliyor... Hadi canım masummus , diyorum.

Ya da yine böyle bir takım insanlar baktılar bekaret gitti elden eee masum olmak da lazım ; hehh zorla oldu diyeyim... yine masum olurum , diyor.
Ve ne kadar cahiller ki, masum olma pahasına uydurdukları şey çok ağır bir yük....

konu sahibine de demek istiyorum ki, eğer masum olmak için bir şeye saklaniyorsa saklanmasin ..
Saklandigi şey çünkü tecavüz ve tecavüz iyi bir şey değil..

Bir yerde tecavüz varsa bir dakika dur ! Bir açıkla bakalım. O şerefsiz adamdan şikayetçi oldun mu?

Cevap yok

Kendini toparlama süreci, şikayet süreci.
Yeni ilişkiye adapte olmak.
Kendisini toparlamiş kadın tepkileri,
Hiç birisi yok ki..

Ben sordum cevap vermiyor. Size teşekkür etmiş.. bir de siz sorun belki cevaplar.
Ona bu zorbalığı yaşatan adam ile sonra ne olmuş ?
Yardımcı olalım konu sahibine.
Şikayetçi olsun, hiçbir şey için geç değil.
Bakın o şerefsiz yüzünden bugün yeni sevgilisinden de oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…