- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ama bana dönemez
Hatta ic geciriyo...engelleyemezsin.
sokakta kimlerin nerelerine bakıyo allah bilir. peheeeey.
Tedavi olmam gerektiğinin bilincindeyim zaten tek sorun bunu kabul etmeMem ve eşimin bunları sorun ettiğim de çözüm bulmak yerine onaylaması sosyal medyayı kapatması şuan da aynısını yaptı kırıldım Dedi kapattıYa benim merak ettigim.bu davranislarinin normal olmadigini biliyor olmana ragmen bunu cozmek icin birşey yapmayıp tam tersine kendini "tedbir aliyorum"diyerek avutman..
Gidip tedavi olmak varken neden bu israr?
psikiyatri veyahut psikolog paklar.son zamanlarda eşimle sürekli kavga ediyorum instagram Twitter kapalıydı tekrar şifresini bulmuş kullanıyor Şifrelerini istiyorum bütün takipçilerin erkek olmasını istiyorum bayan varsa sildiriyorum arkadaş ta olsa siliyor paylaşımlarına karışıyorum tepki alınca küsüyorum sonra diyorum acaba abartıyorum mu kendi haline mi bıraksam sonuçta bişey yapacak olsa her türlü yapar sahte hesap açar ne bileyim güven sarsacak bir şey de olmadı negatif enerji oluyor aramIzda bu sebeplerden ötürü bimiyorum normal mi abartmı bu davranışlar
Canım benim ki bakmazengelleyemezsin.
sokakta kimlerin nerelerine bakıyo allah bilir. peheeeey.
Ama sosyal medyasi varmis birde cocuklarin anneleri eee bunun sokagi var penceresi kapisi var ohoooooCanım benim ki bakmaz
E evde onu yapmak kolay da senin su tavrindan bikip sokakta nasil neyi kapatacak?Tedavi olmam gerektiğinin bilincindeyim zaten tek sorun bunu kabul etmeMem ve eşimin bunları sorun ettiğim de çözüm bulmak yerine onaylaması sosyal medyayı kapatması şuan da aynısını yaptı kırıldım Dedi kapattı
Geç onu sen geçCanım benim ki bakmaz
Canım benim ki bakmaz
Eklemiyor ki ben eklemesin diye kullandırtmıyorum iş arkadaşı vardı bir adet o da silindi bitti erkek hepsi yazdım konumdadasosyal medyada ekliyomuş ama. neden bakmasın. bakmayan erkek olur mu ya
5 yıldır katlanıyor bir açığını görmedim yapsa bu zamana kadar yapardıE evde onu yapmak kolay da senin su tavrindan bikip sokakta nasil neyi kapatacak?
Etki-tepki olayını biliyorsun eminim..
Yakinda birsey duyarsan sasirma
:))))))Ama sosyal medyasi varmis birde cocuklarin anneleri eee bunun sokagi var penceresi kapisi var ohooooo
Eklemiyor ki ben eklemesin diye kullandırtmıyorum iş arkadaşı vardı bir adet o da silindi bitti erkek hepsi yazdım konumdada
Az kaldi sabret5 yıldır katlanıyor bir açığını görmedim yapsa bu zamana kadar yapardı
Yapsa..simdi şöyle aldatilmanin sozluk anlami aldatiliyor olmaktir.Yani amac zaten senin bilmiyor olman.Biliyor olsan aldatilmis olmazsin.5 yıldır katlanıyor bir açığını görmedim yapsa bu zamana kadar yapardı
Madem bu kadar güveniyorsunuz eşinize neden boynuna bir tasma takmadığınız kalmış acaba ? İnsan ancak önceden açığını, falsosunu gördüğü kişiyi böyle sıkboğaz eder5 yıldır katlanıyor bir açığını görmedim yapsa bu zamana kadar yapardı
Ne kadan acelecisin dur daha uzatacaktikMadem bu kadar güveniyorsunuz eşinize neden boynuna bir tasma takmadığınız kalmış acaba ? İnsan ancak önceden açığını, falsosunu gördüğü kişiyi böyle sıkboğaz eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?