Çok büyük ayıp mı ettik?

Sız ve dıger uyelerın whatsap gırıyor durum ve foto guncelliyor bu yuzden ıyı sandık demenız beni düşündüryor . Oysa haldende anlamanız gerekır yasamışşınız. Bu dusunce bana cok yanlış geldı uzerınde durma sebebım bu.

Kızın olduğu grupta konuşmak gibi bi düşüncesizlik yaptık ooff gelsin evine de gideyim hemen yanına.Hani normal hayata döndü biraz diye düşündüm internet telefon derken.Sağol yorumun için...

Acısı dinmiş,wahtsapp girmiş olabilir,onu kıran acı gününde bir şekilde bir araya gelip yanında olmamanız ama eğlencesine bir araya gelebiliyo olmanız.bence ilk önceliğiniz hazır bir araya gelmişken taziyeye gitmeniz olmalıydı,buluşma planınızda ilk sırada meleğin yanında olmak olmalıydı.sonrasında alır meleği birlikte vakit geçirirdiniz ortada kırılacak bir sebeb de olmazdı,sanki böyle onu önemsememişsiniz gibi olmuş..Bence arkadaşınızın kırıldığı nokta bu,o da bu şekilde düşünmüş olabilir.Ama sizde iyi niyetinizle bir şeyleler yapmaya çalışmışınız ama yanlış olmuş gibi geldi bana,hassas bir durum çok ince düşünmek gerek,heleki aranızda uzun yıllar süren samimi bir dostluk varsa.

Benim arkadaslarim da bana bassagligina gelmeyip eglence ayarlayabiliyorlarsa ben de cok kirilirdim.
Cok ayip etmissiniz..

Gitmeyi düşündük ama şu an bilmediğimiz bir ilçenin köyünde kendisi cenaze için ve o yol çok kötüymüş Melek kendi bile o yolda araba kullanamıyor , araba var ama aramızda da o yolda araba kullanabilecek tecrübeli şöfor yoktu.Yoksa çalıştığı şehre gelsin yanına gideceğiz diye konuştuk da bu olay patladı işte...Teşekkürler yorumun için...

Bence ayip etmissn.
Bende gucenirdim bunu yapsalardi.
Ayrica whatsappa geliyor profil resmini degistiriyor demekki iyiidir demek dogru degil. Herkes acisini baska yasar.
Kimi gunlerce aglar kimi aglayamaz.
Attim aglayamayan dahami az uzulmus oluyor?
Hayir, halbuki onun durumu dahada vahim oluyor.
Insan icine ata ata icini curutuyor, cigeri yniyor.

Ben olsam gercekten kirilirdim.
Helede( senelerdir birbirinizi gormemis olmamin verdigi kaynaktan dolayi) belkide whatsapp grubunda emoticonlu gulucukler sakalasmalar olduysa aranizda.

'Sonucta babaanne yasini almis ve topraga vermisler."

Boyle dusunmek yanlis bence.
Bende abim bildigim kuzenimi topraga verdim gencecik yastayken;23 yasindayken. Ama diyemeyiz asla benim acim onunkinden daha buyuk, benimki genc onunki yasli. Ne onemi var ha yasli ha genc? Ölum ayni ölum.

Kesinlikle büyük ayıp etmişsiniz.
O arkaşınıza sorup gelmediğini öğrendiğinizde, hemen başka bir yerden konuşmaya devam etmeliydiniz.
Bizim kültürümüzde yanımızdaki insan üzgünken, siz mutluluğunuzu göze sokar gibi anlatmamalısınız.
Sizin durumunda ise, bu kadar büyük acı yaşayan birinin yanında, sanki hiçbir şey olmamış gibi görüşme planları yapmak, acısına ve kaybına saygısızlık olarak adledilebilir.
Arkadaşınızın gönlünü almaya çalışın derim, düşüncesizlik yapmışsınız 4 kişi birden.

Yoooo degil. 90 yasinda dedemi topraga verdim, kuzenimde cektigim acinin onda birini anca cektim. Biri 90 yasinda her seyi yasamis. Biri gencecik bir can. Canimdan ote bildigim.
Bence her olum ayri.

Ayrica benim acim onunkinden cok buyuk demedim yorumumda dikkatli oku istersen.

ayip olmus.. keske toplanip kizin yanina bassagligina gitseydiniz..

acıkcası ben ayıp ettıgınızı dusunmedım
unıversıteden berı arkadasmıssınız bırbırınızın cenazelerıne hep katılıyormuydunuz ?
benımde arkadasımın annanesı vefat ettıgınde 1 hafta sonrası 3 arkadasıda ayarlayıp kendısını dısarı kahvaltıya cıkardım havası degıssın ortamdan uzaklassın bıraz dıye
cok tesekkur etmıstı buna...

arkadasınız fazla hassasmıs cok fazla ustune gıtmeyın konuyla ılgılı acıklama yapıp ozur dılemıssınız gerı ararsa arar aramazsa kendı bılır
hepınız toplanıp kızın yanına bassaglıgına gıttıkden sonra dısarı cıksaydınız kız buna yıne kırılırdı o hassasıyet var cunku bellı

Bence ayıp etmişsiniz.
Yani böyle bir durumda kızı arayıp "şurada buluşacağız sen de gel kafan dağılır" demek yerine madem hepiniz müsaitsiniz toplanıp onu ziyarete gidebilirdiniz.
Bence en mantıklısı bu olurdu.

bence ayıp etmemışsınız, kendısı abartmıs..

Iyi yapmissiniz iyi degil diye dusunmussunuz ama o suan cok hassas alttan alin yardimci olmaya calisin o profil resimlerini vs yenileme de normale donmeye calisiyor ama hala destek bekliyor ben babam oldugunde oyleydim garip bir psikolji hayat duruyor normal davransinlar istiyorsunuz normal davraninca etraftakiler size uzuluyorsunuz beni anlamiyorlar diye gel gitler cok fazla kotu birsey yapmamaniza ragmen desteklerinizi esirgemeyin

Maalesef çok olmasa da gülücük falan koyduk ya çok da konuşmadık aslında yazdm ilk konu başında ama

Valla kazık kadar 4 koca insanız basiretimiz bağlandı demek ki...

Toplanabilecek zamani bulabiliyorken başsağlığına gitmeliydiniz bende kirilirdim

ayip olmus.. keske toplanip kizin yanina bassagligina gitseydiniz..

[
QUOTE="unfortunate_angel, post: 43502547, member: 172225"]Çok ayıp olmuş.
Her ne olursa olsun vefat eden bir insan ve arkadaşınızın canı ciğeri.
Hem cenazeye hem cenaze sahibine saygı duymak lazım.[/QUOTE]

Onu düşündük kızlar da ilçenin köyünde yol çok kötü usta şöfor olmayan kullanamıyor o yolda.O arkadaşın arabası var o bile gidemiyor gelip alıyorlar.Aramızda da o kadar usta şöfor yoktu.Yaşadığı şehre gelsin baş sağlığına gidicez zaten.Bi de davet ettik diye de kırıldı, kötü niyetimiz de yoktu ama olcağı varmış demek ki napalım.Sağolun yorumlar için...

bence ayıp değil
annesi babası olsa allah korusun taziyeye gitmeyip buluşsanız ayıp olurdu

Yooook o kadarı kime yapılsa bi daha yüzüne bakmaz zaten :).Ya bi de benim de yazın anneannem yoğun bakımda kaldı 10 gün ki beni anneannem büyüttü diyebilirim aramızdaki bağ farklıdır, ne gruba trip attım gülmeyin diye ne plan yapana kızdım.Söylemedim bile kendi acımdan aklıma bile gelmedi zaten.O da whatsapta aktif olunca işte olan oldu yaa zamanlaması kötü.Teşekkürler yorum için

Evet öyle yapacağız bakalım evine dönsün de...Biraz var doğru tepsit nasıl anlatayım kendisile ilgilenilsin ister ..teşekkürler :)

aslında sorun yok da,
sizin watsup esajları dakika başı telefonuna gelip durduysa, arkadaşınız da gereksiz yere kinlenmiş olabilir.
keşke başka bir yerden haberleşseymişsiniz.

Ben de ilk öyle dedim en büyük hatamız o diye ama aha sonra acaba başka gruba yazsak bu sefer ben acımı yaşarken arkamdan plan yaptınız der miydi..Teşekkürler..

bence ayıp etmemışsınız, kendısı abartmıs..

yoo. babaamnnesi öldü diye siz buluşmayacakmısınız. saçmalamış melek. kaprisli sanırım

Yani ben olsam ne whatsap takip ederim ne profil resmi üstüne de yazmazdm kızlar plan yapmanız beni kırdı diye.Kendi acımdan görmem çünkü umrumda da olmazdı.Herkes farklı tabiki...Teşekkürler yorumlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…