Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

malesef keşkelerin anlamı yok şimdi o an mantıklı düşünemedigim için duygularımla hareket ettgm için bu durumdayım ama çok pişmanım

sanırım sevgılın senı istemeye gelmedı kacmak boyle kolay bıseymı aılene sırtını donmek.senı ısterler aılen vermez tekrar ısterler tekrar vermezler.en son care olarak egerkı cok sevıyorsan kacarsın oda yanlıs yanı.sende ısteme olmamıs sanırım.aklını basına al derım ve bıran once aılenle gorus.

ewet aslında söylediğin mantıklı olabilir umarım kazasız belasız çıkarım bu işin içinden tüm yorum yapan arkadaslara tşk ederm

bunun için derdime paylaştm bnde pişman oldugum için yaptgımın cahillik oldugunun bilincindeyim ama o an mantıklı karar veremiyosun ailemle görüşmek için ne yapabilcegim hakkında yorum istemiştm ynede saol .

bunun için derdime paylaştm bnde pişman oldugum için yaptgımın cahillik oldugunun bilincindeyim ama o an mantıklı karar veremiyosun ailemle görüşmek için ne yapabilcegim hakkında yorum istemiştm ynede saol .

nickdaşım, gerçekten zor bi durum ve kötü sonuçlar doğurmadan toparlanması lazım, ailen gerçekten ölümle tehdit ediyosa ciddi girişimler yapmak zorundasın, emniyete de bi başvur derim ben. olan olmuş eğer araya girenler olursa telli duvaklı ailenle bi düğün geçirirsin inşallah. emniyette çalışıyorum bi şeye ihtiyacın olursa haberleşelim

7 ay sonra da burada yeni bi konu açarsın artık canım ben İstanbulluyum eşim doğu lu kültür farkımız var

Arkadaşım sırf ailenin baskısından dolayı dışarı çıkamadıgın için ev terkedilir mi?

Hadi oldu bir hata geri niye dönmedin? Ayrıca erkek arkadaşınla görüşemediğin için kaçtıgını biliyorlar mı? Erkek arkadaşını tehdit ettiklerine göre demek ki haberleri var.

Ama nasıl ögrendiler? Sen telefonda dahi mi görüşmüyorsun ailenle?

inşallah söylediigin gbi olur canım öyle çkmaz bi yoldayım ki ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım güzel dileklerin için tekrar tşk ederm.

konu sahibi kızacak ama ben zaten bu kızlarımızı anlayamıyorum neyine güvendinde kaçtın.. bide evlenemedin ne olacak o zaman neyse susayım ben..

kız kardeşim söylemiş cnm konuştugumu o bakımdan biliyolar yoksa öle tam olarak bildikleri yok o zaman dedigim gbi bilinçsiz davrandgım için bu durumdayım

konu sahibi kızacak ama ben zaten bu kızlarımızı anlayamıyorum neyine güvendinde kaçtın.. bide evlenemedin ne olacak o zaman neyse susayım ben..

evlenmeme gbi bi durum söz konusu degl bize kalsa çoktan evlenmiştk ama daha snra ailemin yanımda olmasını istedgm için bekliyoruz nasıl söyliycegimizi düşünüyoruz yaptıgımın yanlış oldgunu söylemiştm zaten

genel olarak konuştum kızlarımız çok çabuk güveniyor nedense sanırım cahillik..
senin adına sevindim farklı şeylerde olabilirdi neler duyuyoruz ..rabbim korusun..
annenle aran nasıl önce onla konuşsan ..

kız kardeşim söylemiş cnm konuştugumu o bakımdan biliyolar yoksa öle tam olarak bildikleri yok o zaman dedigim gbi bilinçsiz davrandgım için bu durumdayım

Peki 7 aydır ailen peşine neden düşmedi?

Bu işte bir gariplik var. Hem tam olarak bilmiyorlar hem de arkadaşını tehdit ediyorlar.

kesinlikle evlenmek için beklemeye devam et, ailenin rızasını alırsın zamanla öyle ya da böyle her yol denenir zor ama imkansız değil!!! içinde çok büyük bi boşluk kalır hayatın boyunca bununla yaşamanı istemem, zaten büyük bi hatayı telafi etmek için çırpınıyosun şu an bi hata daha ekleme sakın

Peki 7 aydır ailen peşine neden düşmedi?

Bu işte bir gariplik var. Hem tam olarak bilmiyorlar hem de arkadaşını tehdit ediyorlar.

kız kardeşim küçük 12 yasında o konuştugumu biliyodu bi erkekle konuştugumu söylemiş erkek arkadasımın ismini vermiş erkek arkadasım memur oldgu için rahatlıkla teline ulaştılar eger kızımız yanındaysa senn yasatmayız gbisinsen tehdit ettiler

sonucu ne olursa olsn

saol cnm ya çok ii motive ettin beni ne yapıp edip ailemle bi şekilde iletişime giricem

Yani ailen aslında senin 7 aydır nerede oldugunu bilmiyor öyle mi?

O halde yapacagın tek şey telefon açıp söylemek. Razı olurlarsa ne ala, ama olmazlarsa karar senin...

ewet bnde annemn babamın yüzüne nasl bakıcagımı düşünüyorm

Valla ailen seni evden çıkartmamakta haklıymış demek ki. İlk evden çıkışında kocaya kaçman mı gerekiyordu!

7 Ay dile kolay, adam arada yanına uğruyor, başkasının evinde yaşıyorsun filan ne biçim işler, tutup elinden ailene götüremiyor mu seni, afedersin ama beraber olmayı bilmişse aileni ikna etmeyi de bilecek erkeklik yatıp kalkmakta değil, kadını rezil etmemekte!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…