Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

onu bende söyledim..bir aile 7 ay boş durmaz.. kız ne olarak gözüküyor kayıpmı ne aile ne olarak biliyor arkadasının telini bulmuşsa adresi nasıl bulamaz 7 ay boyunca aileyle hiçmi görüşülmemiş ne yenmiş ne içilmiş .. tezatlıklar yada anlatılmayanlar var bu konuda..

tam yorum yazcaktım okuyum dedim şok oldum bu ne demek şimdi

ya işte herseyimiz tamamda bizimkiler bilmiyo şu an onlara söyliycez fakat nasl söyliycegmizi bilmiyoruz o yuzden nasıl söyleyebilirz diye yardm istiyodum

Yahu bazı arkadaşlar ne kadar kırıcı yorumlar yapmışsınız erkek arkadaşı ile ilgili kendisiyle ilgili. Zaten bi cahillik olmuş yardım istiyor yazılanlara bak! Başına gelmeyince insan ne kadar rahat yorumlar yapıyor.
Onlarda evlenmeyi bilirlerdi hemen ama demekki yolunda olmayan bişeyler var belki maddiyat belki ailesinin rızasını istiyor kız ama okadar kolay olmuyor.. babam öldürecem diye tehtit ediyor diyor çikolata çicek alıp gitsin diyorsunuz. Tabi ki ailesinin rızası olmalı ama birden olacak şeyler değil ya. Kaldığı kişiyi sorgulamakta bize düşmez erkek arkadaşına erkek arkadaşım demesi aşkım bitanem demeside..

Arkadaşım sen bir an önce kız kardeşinle görüş annenden başlayarak yumuşatmaya başla babanında durumunu annenden öğrenmeye çalış. uğraşların çaba vermezse eğer ozaman evlen artık kaçmışsın çünkü evlenmezsen yanlış şeyler düşünülebilir.. Allah yardımcın olsun

ya işte herseyimiz tamamda bizimkiler bilmiyo şu an onlara söyliycez fakat nasl söyliycegmizi bilmiyoruz o yuzden nasıl söyleyebilirz diye yardm istiyodum

iyi de annem şöyle böyle diyo demişsin?!! nasıl bilmiyolar?! anne eşyalara kadar yorum yapıyor işte

Hmmmm... Şimdi iş değişti , biliiiyüüüğğn mü? Kızım sen kaçtın mı? Kaçmadın mı? Kaçan var mı yok mu? Kaçan kim kovalayan kim? Yoksa sen aklını mı kaçırdın? Ne bu ya? Bir öyle bir böyle. Ben kaçtığını düşünüyorum ama bence annen biliyor değil mi? Annenle konuşuyorsun. Eksik anlatmadığın şeyler var?

Son düzenleme:

İyi de orada annenden bahsetmişsin. bir de erkek arkadaşın Elazıg'dan İstanbul'a gelmiş. Ama sen orada Elazıg'a gelin gidecegim demişsin.

Şu işi bir dogru dürüst anlatıver arkadaşım...

kızlar ya ben anlatamıyorm ya siz anlamıyosunuz kayıp olarak görünüyorm tabiki ama reşit oldugum için emniyet fazla ilgilenmiyoo

Katılıyorumm

Evet arkadaşların dediği gibi 7 ay boyunca ailen seni nerede naptı biliyor. ailemin haberi yok diyorsun neyden yok kaçtığından mı evleneceğinizden mi?

İyi de orada annenden bahsetmişsin. bir de erkek arkadaşın Elazıg'dan İstanbul'a gelmiş. Ama sen orada Elazıg'a gelin gidecegim demişsin.

Şu işi bir dogru dürüst anlatıver arkadaşım...

sevgilim memur bu yıl benm için istanbula gelmişti ben yanına geldm tayini çkıcak elazga gdicez evlennce

Arkadaş sevgilisinin yanıda mı kalıyor yoksa bir kız arkadşının yanında mı ... ? Kafam karıştı.. :44:

Konuyu anlatırken erkek arkadaşımın yanında demiş ama yorumlarda bazı arkadaşlar kız arkadaşının yanında kalıdğını yazmışlarr.. :44: :44:

Herşeyimiz tamamda demişsin ama annenden ve evlilik hazırlığından bahsetmişsin. Yazdığın eski mesajlarda annenle fikir alışverişinde olduğun belli. Yazdığın mesajlarda annen eşya konusunda yorumlarda bulunmuş. Reşit ol olma kaçırılma gibi bir durumla ailen şikayette bulunur isim verirlerse ne olursa olsun polis bir kere sevgilini gelir evinden alır sorgular. Bence anlatılan olayda bir gariplik var. Bişeyleri eksik veya yanlış anlatıyorsun.
Eski mesajlarla bu yazdığı mesajı ve konu mesajını karşılaştırdığınız zaman sizlerde benim düşündüğüm gibi düşünmüyormusunuz arkadaşlar?

erkek arkadaısnın aılesının haberı var mı bu durumlardan?
bı an evvel evlenmenız lazım bence sızın
aılen sen evlenmedıkce daha da hırslanır yahu ne demek
sen evden kacmıssın nerdesın kımlesın ne yapmaktasın
cok buyuk ıslere gırısmıssın ama devamını getırmemıssın
evlenın el opmeye gelırsınız bır skeılde yoluna gırer
gırmese dahı sen evden kacarken bunları goze almıstın sanırım
evlendıkten sonrası kolay bence

ilk gün sevgilimn yannda kaldım snra arkadasımmın yanına geçtim

Peki 7 ay boyunca ailenle bir uzlaşma yada görüşme çabası olmadı mı aranızda..??

Bu 7 aylık süreçten bahsetsen birazcıkk, ona göre yorum yapıp yardım etmeye çalışsakk ??

4 yıldr birlikte oldgumuzu biliyo ailesi fakat bu durumdan haberi yok biz bu ay ailesne söyliycez ailemle görüşmeleri için o şekl düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…