Çok büyük bi sorunum var paylasmak istedim

o söyleyelm diyo ben zarar verirler diye istemiyorum ama budaa sizin düşüncenz saygı duyarm

arkadaşım kızma ama 7 ay sonra buraya yeni bi topik açacaksın gibi gözüküyo
aramızda kültür farkı var anlaşamıyoruz ailem de beni reddedi....yanlış mı

canım bir an önce evlen bir yuvan olduğunu mutlu olduğunu görürseler sevinirler çok şanslıymışsın ki çoçuk sana sahip çıkmış bazen böyle kızlar gidiyo erkekler almıyor falan inşallah mutlu huzurlu bir evliliğiniz olur ailende affeder..

Aile rızası olmadan yapılan evliliklerde birçok sorun olduğu bir gerçek.. Hatta burada bu konuyla ilgili birçoookk konu okudum.. "ailemin izni olmadan evlendim, kaçarak evlendim şu an mutlu değiliz, boşanmayı düşünüyorum" tarzı konular ..

Önce ailenin rızası al sonra evlen !!

Son düzenleme:

7 ay sonramı?? geç kalınmış bir rıza olmazmı?? aile izin vermezse nereye gidecek

yok biz gercekten birbirimizi seviyorz yaptgımıznn yanlş oldugununda farkındayız tek istegm ailemin yannda olup o şeklde evlenmem

Erkek arkadaşım memur olduğu için ve ismi bilindiği için telefon numarasını bulmaları kolay oldu demişsin. E bu şekilde isteseler adresinide bulurlar. Zor bir şey değilki. 7 aydır ailenin seni bulmak gibi bir çabası olmamış sanırım. Hiç aileni arayıp konuşmayı denedinmi?

Bende bunu sorcaktım.. 7 ay boyunca hiç ailenle iletişim kurmayı, uzlaşmayı denediniz mi ??

evet anladım birbirinizi sevdiğinizi bence evlen canım bekle bekle nereye kadar sen zaten kararını vermişsin gitmişsin bu adamla rıza almamışsınki neyi bekliyorsun sen zaten evli sayılırsın bu saatten sonra yapacağın tek şey ailene mutlu bir evlilik yaptım beni affedin demek evlenmeden bir adamın yanında kalman bence normal değil en azından tutucu bir ailen varsa çevredekiler derki bak bu adam evlenmiş kendine eş yapmış derler..

yahu bu işte bir terslik yok mu bana mı öyle geliyor?
sen kaçarken ne amaçla kaçtın arkadaşım? evlenmek için mi görüşmek için mi?
o işyerindeki kız arkadaşı nasıl bir insan kı seni 7 aydır evinde misafi ediyor hukukunuz ne kızla ne mecburiyeti var seni misafir etmeye?
hem kaçtım diyorsun hem sevdiğin adamı hala "erkek arkadaşım" olarak nitelendiriyorsun, ben olsam aşkım sevgilimden başka bir laf çıkmazdı ağzımdan ki burda da bir gariplik var?
kaçmak demek zaten aileni ezip geçmek demek, 7 ay neyin rızasını bekliyorsunuz siz?
kaçıp da aileyi razı etmek bana kalırsa birine hakaret edıp yutmasını beklemekten başka bişey değil.
kaçmışsın madem onun bunu evinde kalana kadar "erkek arkadasın" adam olup evlensin senle, bu nasıl bir gurursuzluk bunu da anlamıyorum.
madem birşeyleri yanlış yaptınız o zaman düzeltin, hala sığıntı gibi orda burda kalmandansa dön evine erkek arkadaşın alsın ailesini çiçeiğini çikolatasını edebiyle istesin seni!
7 aydır beklediğiniz başka şeyler mi var yaşın mı tutmuyo çocuğa mı güvenmiyorsun nedir çözemedim.
allah akıl fikir versin.

Rızanın geç kalınmışlığı olmaz ! 1 yıl sonrada 10 yıl sonrada olsa aile rızası olmalıdır ..!

size katılıyorum..ama bu durum gerçekten zor 7 ay olmuş evlenmekten baska çaresi yok gibi gözüküyor aile onay versede vermesede..keşke baştan konuşulsaydı ama olmuş bir cahillik ..ailenin 7 aydır ne yaptığıda önemli 7 aydır bu kız yok nerdedir kimledir.. çok zor ..

aynen katılıyorum....

hayır erkek arkadaşıyla görüşemediği için evde kaçmış şu an sevgilisiyle beraber yaşıyorlarmışevlenecklermiş ne yapayım ailemi ikna edeyim diye danışıyor

Çok teşekkürler. Sabah mahmurluğuyla ben sanki kaçmış sonra geri gelmiş gibi anladım. Hala erkek arkadaşıyla berabermiş yani.. Tekrar teşekkürler...

Evet ailenin 7 aydır ne yaptığıda önemli bir mevzu.. Benim demek istediğim zararın neresinden dönülse kardır.. Önce elinden geleni yapmalı insan.. Kapıdan gir bacadan çık ailenle bi uzlaşmaya çalış bakalım önce, bir elinden geleni yap, bir rızasını almaya çalış.. Ben elimden geleni yaptım diyebil önce...

Ama 7 ay boyunca ne yapıtılarını bilmiyoruz ailenin... Onu söylese arkadaş ona göre düşüncez...

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...daylari-buyrun-sohbete-6501.html#post18564416
saol cnm biraz olsun içimi rahatlattn ne yapıcagımı düşünüp duruyodum günlerdir bnde öle düşünüyorum ama annem işte söylenip duruyo

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...daylari-buyrun-sohbete-6494.html#post18562067

Geçmiş mesajlarına şöyle bir baktımda. Ya geçmiş mesajlarında bir gariplik var yada açmış olduğun bu konuda bir gariplik var. Konu mesajlarını okuduktan sonra geçmiş mesajlarına baktığımda bende herşeyin normal ailelerin haberi var düğün hazırlıkları başlamış gibi bir izlenim oluştu. Enteresan.

Son düzenleme:

İlginnççç... :44::44:

konu kilitlendi, zeynacımm?? önceki msj larla bu konu arasındaki zıtlık nedir ki??

Gariplik gariplik üstüne.

Diğer arkadaşımızın attığı konulardaki mesajlar, garip.
7 ay önce evden kaçmışsın 7 ay ailenle iletişime geçmemişsin, garip.
7 aydır bir kız arkadaşının yanında kaldığını söylüyorsun, garip.
Ailen arayıp erkek arkadaşını tehdit ediyor ama seni bulmak için bir çaba göstermiyorlar, garip.
Araya bir büyük sokup ailenle aranı düzeltmek yerine hala hatalarda bulunuyorsun ve zamanı aleyhine kullanıyorsun, garip...

Yok ben bilemedim ne diyeceğimi....

Not : üstelik en azından resmi nikah kıyıp aileni biraz olsun yumuşatmak varken (düğün-dernek sonra yapılır) öylece bekliyorsunuz bu da ayrı garip....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…