Cok Buyuk bir cikmazdayim Lutfen Yardim...

Eşine mi alacakti evii cok arsiz kocaniz coktaa yuz vermissiniz. Aldiysa aldi ona ne ne hakla diyebilir gorusmeyeceksin

Hayır ama ben bisey demedigim için sinirleniyor sinirlenince gözü hiçbişey görmez senin ilgilendirmez dediğimde kıyamet kopuyor ailemin en son davranışı da baya etkili oldu bu konuda
Bence aileniz eşinizin durumunu bildiği için saklamış.Sizin ne demenizi bekliyor?Kendi ailesine karşı da bu şekilde mi davranıyor?

Inşallah bende sizin gibi davranabilirim karşımdakiler anlar beni babam da çok sert eşim de tek düşündüğüm kizi

Inşallah ben de sizin yaptığınızı yapabilirim eşime konuyu açmaya bile korkuyorum o derece babam bir yandan veryansın ediyor telefonda annem bir yandan eşime ne zaman konuyu açsam kavga kıyamet kızım arada çok yıpraniyor hergun dua ediyorum Allahım ne olur yardım et bir yol göster diyee başıma ağrılar giriyor ne zormuş Allahim

Çok iyi anlayabiliyorum sizi, iki taraf arasında kalmak, anlayış görememek ve tüm bu süreçlerden çocuğunuzun da olumsuz yönde etkileniyor olması sizi yıpratmış. Ancak siz yine de iki tarafla da ilişkilerinizi iyi tutmaya çalışın. Yıkıcı ve suçlayıcı konuşmalar yerine yapıcı konuşmalar yapmaya çalışın. Umarım eşiniz ve anne babanızdan beklediğiniz anlayışı görebilirsiniz ve inşallah sıkıntılarınızı tez zamanda atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun.

e ne güzel işte eşinizin ailesi de örnek alsın da oğularına bişeyler yapsın
babanızın parası eşinizi mi gerdi
evlenmeden önce aileniz eşinize söz mü verdi ev alacam araba alacam ona ne ki adam kime isterse ona alır

Eşim iyi olunca cok iyidir ama kötü olunca gozü hiç birşey görmez delirir bazen
[/QUOTE]

Kötünün iyisi olmaz. Babanın kendine ya da oğluna aldığı bi şeyi sorun yapan adamdan şüphe ederim ben. Ona da kendi ailesi alsın çok istiyorsa. Eşin de hiç gurur yok malesef.

Mrb ben 34 yaşında 8 senelik evliyim 4 yaşında bir ćocuğun var çalisiyorum Konuşacak bana yol gösterecek kimsem yok maalesef o yüzden buraya yazıyorum. Eşimle aşamadigimiz problemlerimiz var. Eşim ailemi hiç sevmemiş hep mesafeli olmuş ve hep açıklarını bulup sürekli yüzüme vurmuştur.Ama artık dayanicak gücüm kalmadı. Bundan 6 sene önce babam emekli maaşıyla kardeşime ev satın aldı bu bizim evliliğimiz en büyük problemlerinden sürekli kavga sebebimiz oldu sürekli bu yüzden hakaretine maaruz kaldım ailen herseyi kardesine yapiyor seni önemsemiyor diye sürekli en ufak şeyde mesele yaptı.Bu durumu atlatmistikki geçtiğimiz ramazan bayramı yine bir olay patladı babam kendine araba almış ve bunu benden ve eşimden saklamışlar annem kardeşim kardeşimin eşi bizden sakladılar. Babam şehir dışına çıktığında neyle gitti diye sorduğumda annem yalan soyledi bilmiyorum falan diye gecistirdi. Biz bir olay sonucunda sonradan babamin bize soylesiyle ogrendik Tabi benim zoruma gitti ailemin benden saklamasi EŞim bu durumu sindiremedi 1 aydır sürekli kavga halindeyiz. Ya ben ya ailen diye secim yapacaksin diyor. Aileme her turlu hakareti ediyor. Ailenle konuşmayacaksin gitmeyeceksin diyor. Ben kendimi gectim kizimi dusunuyorum kizim icin en iyi nasil olur diye dusunuyorum. Eşim iyi olunca cok iyidir ama kötü olunca gozü hiç birşey görmez delirir bazen boşanmayi cok dusunuyorum ama kizim olmasi beni durduruyor Çocugum nasil etkilenir nasil bir yaşamimiz olur kafamda tonlarca soru işareti ne yapmaliyim yardimci okurmusunuz
[/QUOTE
ortada haksızlık olduğu belli, eşinizin bunu kabullenememesi de çok doğal ve haklı bence. Siz de bu haksızlığın farkına varın ve elinizden geleni yapın. Ama unutmayın ki bu dünya mal mülk için çok kısa. Her şey geçici. Eşiniz de sizin elinizden geleni yaptığınızı görürse size kızmaz diye düşünüyorum. Elinizden geleni yapıp eşinize destek olun ve onun da size destek olmasını isteyin. Aileler adil olmayabilir ama unutmayın ki siz de bir ailesiniz eşiniz ve çocuğunuzla.

Mrb ben 34 yaşında 8 senelik evliyim 4 yaşında bir ćocuğun var çalisiyorum Konuşacak bana yol gösterecek kimsem yok maalesef o yüzden buraya yazıyorum. Eşimle aşamadigimiz problemlerimiz var. Eşim ailemi hiç sevmemiş hep mesafeli olmuş ve hep açıklarını bulup sürekli yüzüme vurmuştur.Ama artık dayanicak gücüm kalmadı. Bundan 6 sene önce babam emekli maaşıyla kardeşime ev satın aldı bu bizim evliliğimiz en büyük problemlerinden sürekli kavga sebebimiz oldu sürekli bu yüzden hakaretine maaruz kaldım ailen herseyi kardesine yapiyor seni önemsemiyor diye sürekli en ufak şeyde mesele yaptı.Bu durumu atlatmistikki geçtiğimiz ramazan bayramı yine bir olay patladı babam kendine araba almış ve bunu benden ve eşimden saklamışlar annem kardeşim kardeşimin eşi bizden sakladılar. Babam şehir dışına çıktığında neyle gitti diye sorduğumda annem yalan soyledi bilmiyorum falan diye gecistirdi. Biz bir olay sonucunda sonradan babamin bize soylesiyle ogrendik Tabi benim zoruma gitti ailemin benden saklamasi EŞim bu durumu sindiremedi 1 aydır sürekli kavga halindeyiz. Ya ben ya ailen diye secim yapacaksin diyor. Aileme her turlu hakareti ediyor. Ailenle konuşmayacaksin gitmeyeceksin diyor. Ben kendimi gectim kizimi dusunuyorum kizim icin en iyi nasil olur diye dusunuyorum. Eşim iyi olunca cok iyidir ama kötü olunca gozü hiç birşey görmez delirir bazen boşanmayi cok dusunuyorum ama kizim olmasi beni durduruyor Çocugum nasil etkilenir nasil bir yaşamimiz olur kafamda tonlarca soru işareti ne yapmaliyim yardimci okurmusunuz
Merhaba iyi akşamlar siz çalışıyor musunuz? Ayrıca eşiniz neden sizin ailenizden maddi destek bekliyor? Bu durum tuhaf değil mi sizce de?

Ailenin senden mal kaçırıyor seni yok sayıyor sen halaa ailem de ailem diyorsun bana değişik geldi seni dışlamaları seni üzmedi mi bu durumda hangi eş olsa kızar bence sen eşini boşama aileni boşa

Merhaba iyi akşamlar siz çalışıyor musunuz? Ayrıca eşiniz neden sizin ailenizden maddi destek bekliyor? Bu durum tuhaf değil mi sizce de?
Çalisiyorum çok şükür isim iyi öğretmenim eşim de öğretmen evet bir sıkıntı olduğunun farkındayım eşimde evliliğimin ilk yıllarından beri kardeßime karşı olumsuz hava vardı ev olayı olunca kardeşime düşman kesildi ailemin kardeşime yardımları hep eşim tarafından bana problem olarak yansıdı bi türlü eşime anlatamadım súrekli ailemin herhangi bir açığını kovalayıp yüzüme çarpar ayrılmayı boşanmayi cok düşündüm beni durduran tek şey kizim

Üzdü
Ailenin senden mal kaçırıyor seni yok sayıyor sen halaa ailem de ailem diyorsun bana değişik geldi seni dışlamaları seni üzmedi mi bu durumda hangi eş olsa kızar bence sen eşini boşama aileni boşa
Üzdü üzmez olur mu hiç soyledim anneme babama ama işte annem babam sonuçta bana emek verip okuyup büyütmüşler bu bile yetme, mi

Eşinizin ailesi neler yapti sizin icin destekleri varsa ne guzel esiniz belki ondan boyle yapiyordur. Ama yinede hos degil karsilikli menfaat evliligi mi sizinkisi. Bu kadar cok kavga cikarmasi ayip bence

Eşinizin ailesi neler yapti sizin icin destekleri varsa ne guzel esiniz belki ondan boyle yapiyordur. Ama yinede hos degil karsilikli menfaat evliligi mi sizinkisi. Bu kadar cok kavga cikarmasi ayip bence
Evet eşimin ailesi saolsunlar çok yardımları oldu bize onun ailesi bütün kardeşlere eşit davranıyorlar benim ailem kardesime daha çok yaptıkları için problem çıkıyor eşim diyor onlar da eşit davransınlar diyor bu yüzden problemlerimiz çıkıyor hep

Back
X