- 26 Aralık 2021
- 37
- 41
- 8
- Konu Sahibi hopelessanddesperate
-
Benim teyzemde amaliyat oldu. Meme kanderi koluna kadar vurmuştu. 1 2 yıl çekti amaliyat oldu ve şuan çok sağlıklıHerkese iyi akşamlar,
Bir anda gelişen öyle büyük bir derdim oldu ki, öyle çaresiz öyle umutsuz kaldım ki....
Ailemde tek bir kişide bile meme kanseri yoktu. Ben de yaş gereği 40’ın altında olduğum için konduramadım ama bir anda geldi işte. Yeni öğrendim meme kanseri olduğumu biyopsi sonucunu aldım. Hem çok üzgün hem çok şaşkınım, ne yapacağımı bilemez ve kabullenememe halindeyim
Evre 3 oldugum için önce kemoterapi sonra ameliyat dediler, ama doktor hastanede konusunda da hiçbir fikrim yok, İstanbul’da yasıyorum, fikir doktor hastane önerisi herşeye açığım.
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.
Rabbim sifani versin inşallah canım
Benim teyzemde amaliyat oldu. Meme kanderi koluna kadar vurmuştu. 1 2 yıl çekti amaliyat oldu ve şuan çok sağlıklıDaha iyi endişeni anlıyorum ama emin ol sende öyle herşeyden daha sağlıklı olacaksın. Bu hastalık motive ister sakın morelini bozma. Allah şifa ismiyle sen ve tüm hastalara şifa versin
Allah şifa versin. Güçlü ol yeneceksin buna inan. Instagram da demet ışıl yilmaz diye birini takip ediyorsun o da yendi meme kanserini 33 yasinda. Hikayesine bak mutlaka
Allah şifa versin bir an önce iyileşirsiniz inşallah
İnsanoğluyuz canım şu anda her şeyi en uç noktada düşünmen hissetmen çok normal.aglamak istiyorsan ağla bağır çağır.sonra ayağa kalk.sen bunu Allah'ın izniyle başaracaksın inşallahÇok teşekkür ederim, sanırım daha çok yeni diye altından kalkamayacağımı düşünüyorum
Bakacağım mutlaka.
Tıp çok ilerledi artık eminin tedaviniz olumluca sonuçlanıcaktır. Siz sadece moralinizi yüksek tutmaya bakın. Geçmiş olsun inşallah Rabbim şifa versin.
Rabbim açıl şifa versin amin
Çok normal şuan böyle hissetmeniz ama inanın sadece siz isterseniz başarırsınızÇok teşekkür ederim, inşallahh.
Evet eşim, ailem de şu an öyle diyor, bir doktorla görüştüm o da öyle dedi, ama şu an herşey bir kulağımdan girip çıkıyor sanki rüyada gibiyim, sanki ben değilim.
İnsanoğluyuz canım şu anda her şeyi en uç noktada düşünmen hissetmen çok normal.aglamak istiyorsan ağla bağır çağır.sonra ayağa kalk.sen bunu Allah'ın izniyle başaracaksın inşallah
Çok çok geçmiş olsun duam sizinleHerkese iyi akşamlar,
Bir anda gelişen öyle büyük bir derdim oldu ki, öyle çaresiz öyle umutsuz kaldım ki....
Ailemde tek bir kişide bile meme kanseri yoktu. Ben de yaş gereği 40’ın altında olduğum için konduramadım ama bir anda geldi işte. Yeni öğrendim meme kanseri olduğumu biyopsi sonucunu aldım. Hem çok üzgün hem çok şaşkınım, ne yapacağımı bilemez ve kabullenememe halindeyim
Evre 3 oldugum için önce kemoterapi sonra ameliyat dediler, ama doktor hastanede konusunda da hiçbir fikrim yok, İstanbul’da yasıyorum, fikir doktor hastane önerisi herşeye açığım.
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.
Rabbim Şafi ismiyle sifa versin ,O isterse her şey kolaylıkla halledilir ,hastalık ne ki ..moralinizi yüksek tutun bol dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?