Çok büyük bir derdim oldu :((

Oncelikle geçmiş olsun her kadının başına gelebilecek birşey bu sakin moralini bozma sadece bu savaştan galip çıktığın günü düşün bunu yaparken de kendine bir liste yap bu illetten kurtulunca yapacaklarınla ilgili umarım en kısa sürede atlatırsın zor ama imkansız değil İstanbul'da doktorları bilmem ama ordaki en iyi üniversitenin Hastanesi'ne gidip tedavi ol çünkü devlet bütün imkanları sağlıyor

Merhaba cok gecmis olsun.
Annem meme kanseri idi.
İzmirde Prof. Dr. Murat Kapkaç'a ameliyatini oldu mukemmel bir doktotlrdur kendisi arastirin derim.
Annemin sonra baska sorunlari oldu ama meme kanseri konusunda hicbir sey yasamadi metastas gibi bir sorunu olmadi.
Yani meme kanseri tedavi edilebilir bir hastalik ve iyi tedavi edilirse tekrarlama olasiligi yok 30 sene 40 sene once ameliyat olup bir daha bunu unutan cok kisi tanidik bu surecte.
Lutfen moralinizi yuksek tutmaya calisin hayata sıkı sıkı tutunun en onemlsii bu cok gecmis olsun rabbim sifa versin.

Çok geçmiş olsun, yorucu bir süreç sizi bekliyor ama sadece kısa bir dönem diye düşünün. Sonra herşey geçecek ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz.

Annem ve teyzem meme kanseri idi ve şuan ikisi de çok iyiler. Onların doktorları Ankara’da idi. Ama özel sigortanız var ise memorial Şişli’deki Sertaç Demirel ( genel cerrahi) iyi diyorlar. Bir değerlendirebilirsiniz. Doktor işini iyice araştırın ve tedavinize öyle başlayın derim. Çünkü doğru doktor çok önemli.

Rabbim sana şifa versin, umarım tez zaman da atlatırsın sağlığına kavuşursun. benimde kız kardeşim 2-3 yıl kanserle savaştı şimdi çok iyi bir de prenses bir bebeği var. biz inanırsak yapamayacağımz hiç bir şey yok, biz kadınlar çok güçlüyüz. eminim ki sende üstesinden geleceksin

Geçmiş olur inşallah,Allah şifa versin.Bu hastalık oldukça yaygın son zamanlarda.Çevremde de var bir çok kişide.Ama tıp da ilerledi tedavisi de mümkün.Hastane,doktor fark etmez yapılan tedavi aynı diye söylenmisti bize bir yakınımıza kanser teşhisi konunca.Yeter ki moralinizi yüksek tutun,iyileşeceğinize inanın

Allah acil şifalar versin

Bir üzüntü falan mı yaşadınız genelde öyle geliyor bu illet ama yeneceksiniz hayırlısıyla

arkadaşımın ablası 28 yaşında yakalandı ama ailesi onun için çok üzülse de, kendisi o kadar eğlenceli o kadar hayat doluydu ki hastalığı da yendi, evdeki mutsuzluğu da :) Yüce Rabbim size sağlık versin. hastalığınız çok şükür daha fazla ilerlemeden fark edilmiş eminim atlatacaksınız. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun demeye geldim, inşallah kısa zamanda sıkıntılarınızdan kurtulursunuz

Hiç moralinizi bozmayın, moral çok önemli. En yakın zamanda atlatırsınız inşallah benim de teyzem ve amcamın kızı atlattı bu hastalığı kemoterapi ameliyat oldular şimdi ikisi de çok iyi çok şükür. Sakın üzülmeyin, iyi bi doktor araştırıp tedavinizi olun, çok geçmiş olsun

Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnsallah tez vakitte sağlığınıza kavusursunuz.

Rabbim hayırlı şifa nasip etsin, Cerrahpaşa da Süheyla Serdengeçti, çok iyi bir doktordur, hala orada mı bilmiyorum

Geçmiş olsun. Eşimin amcasının eşi yakın zamanda meme kanserini atlattı. 2 kez ameliyat oldu. Hangi doktor bilmiyorum ama İstanbulda oldu diye biliyorum

Çok geçmiş olsun. Bana 2020 de over kanseri teşhisi konduktan sonra sürekli sosyal medyada kanser teşhisi alan kimseleri takip ettim. Meme kanserine daha sık rastlandığı için ağırlıkla meme kanseri olanlarla karşılaştım ve hep olumlu haberlerine tanık oldum. Sizin de olumlu haberlerinizi buradan paylaşacağınız günleri bekliyorum. Kemoterapi süreci kolay değil belki ama sanılandan daha iyi inanın. Başladıktan sonra gerisi geliyor. Tekrar geçmiş olsun…

Icinizi ferah tutmaya çalışın tabi kolay değil ama imtihan dünyasındayız aklımıza gelmeyen başımıza geliyor ama ınsallah hemen güzel sonuçlar alıp hiç yaşanmamış gibi devam edersiniz hayatınıza.. dualarım sizinle.

Merhabalar
Öncelikle çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim.ben mastektomi ameliyatı yeni oldum.1,5 ay önce.iyileşme sürecim devam ediyor.2 gündür işe yeni başladım.annem meme Ca idi.memesi ve kol altı lenflerinin büyük kısmı alındı.kemoterapi ve radyoterapi aldı.Sağlığına kavuştu.protez meme yapıldı sonrasında.
Gelip geçti.sizinkide geldi ve geçecek.zor bir süreç tabiki kolay değil.ama iyi bir doktor,sağlıklı beslenme ve en önemlisi moralinizi yüksek tutmanız.bir bakmışsınızki hepsi geride kalmış.ben Hatay dayım.doktor için size uzak bir yer o konuda yardımcı olamam malesef.
Annemde bu hastalığı meme Ca ve ses teli Ca olarak 2 ayrı türünde yaşadık.20 sene geçti üstünden ve maşallahı var.tıp çok daha fazla ilerledi o zamanlara göre.Dualarım sizinle olacak.Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerinizi almamızı nasip etsin.bir bakmışsınız sizde hastalığı yenmişsiniz.pozitif düşünün süreçte pozitif akar gider.sizi üzen herşeyden herkesten mümkün olduğu kadar izole olun.hayatta herşey bizim için
Görüşmek üzere

Öncelikle çok çok geçmiş olsun çok zor bir durum. Rabbim en yakin zamanda sifa nasip eylesin. Kayinvalidem capa da ameliyat oldu. Onkoloji bölümünde Dr.DIDEM TASTEKIN ilgilendi ameliyattan sonra. Su anda sigortalı olduğu için gop yeni yüzyıl üniversitesi hastanesinde kemoterapi tedavisi görüyor. (CAPA dan sonra Didem Hanim kendisi bizi öğleden sonra bu hastanede çalıştığı için oraya yönlendirdi) Eğer tedavi alacaksanız tercihiniz bu hastane olmali. Cok cok iyiler. Ve Didem Hanim iyi bir doktor...

Rabbim Şafi ismiyle şifalandirsin semi ve tün hastalari insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…