- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
- Konu Sahibi hopelessanddesperate
-
Meme kanseri ve prostat kanseri diğerleri gibi değil inşallah ameliyatla ve tedavi ile sağlığınıza kavuşacaksınız hiç korkmayın akrabamda vardı memenin alınması ve tedavi ile tamamen iyi oldular biri çok da yaşlı hatta ama çok iyi sadece kontrole gidiyor hiç biseye gerek kalmadı
Rabbim senin isyan etmediğini biliyordur inşallah canım.sen tövbeni de etmişsin hiç kötü bir şey düşünme.sen sakin ve rahat ol.tedavin için önce moral lazım.Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Öğrendiğimden beri ağlayıp ağlayıp duruyorum, ilk isyan bile ettim ne yalan söyleyeyim neden ben diyeSonra da tövbe tövbe dedim.
Çok geçmiş olsun insallah.. Nasıl anladınız peki belirti olarak?
Çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin inşallah. Moralinizi yüksek tutun, kayınvalidem de meme kanseri atlatmış bir kadın şimdi çok sağlıklı çok şükür. O da kemoterapi ve ameliyat ile sağlığına kavuşmuş. İnşallah en kısa sürede atlatır sağlığınıza kavuşursunuz siz de
Allah tan şifalar dilerim size. İnşallah yakın zamanda yendim -- atlattım diye konu açarsınız
hepsi gececek insallah biliyorum ki cok zor su an süreç sizin için ama olumlu örnek cok fazla elimizdeÇok teşekkür ederim
Aniden bir sertlik oluştu göğsümde çok sert bir kütle
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah.
Çapa cok yogun ama cok iyi ozelden de cok iyi bi dr yazabilirim annemin dr harika bir adam onceden capadaydi ozel hastane ile anlasti. Bize dedigi tek sey üzülme bu hastalik üzüntüyü seviyor. Hep bunu yenecem diye beynini ikna et ve sekerden uzak dur beslenmeni hemen degisHerkese iyi akşamlar,
Bir anda gelişen öyle büyük bir derdim oldu ki, öyle çaresiz öyle umutsuz kaldım ki....
Ailemde tek bir kişide bile meme kanseri yoktu. Ben de yaş gereği 40’ın altında olduğum için konduramadım ama bir anda geldi işte. Yeni öğrendim meme kanseri olduğumu biyopsi sonucunu aldım. Hem çok üzgün hem çok şaşkınım, ne yapacağımı bilemez ve kabullenememe halindeyim
Evre 3 oldugum için önce kemoterapi sonra ameliyat dediler, ama doktor hastanede konusunda da hiçbir fikrim yok, İstanbul’da yasıyorum, fikir doktor hastane önerisi herşeye açığım.
Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize.
tez zamanda şifa dilerim. abdullah iğici'yi öneririm. başarılı bir doktordur.
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar,
Bir anda gelişen öyle büyük bir derdim oldu ki, öyle çaresiz öyle umutsuz kaldım ki....
Ailemde tek bir kişide bile meme kanseri yoktu. Ben de yaş gereği 40’ın altında olduğum için konduramadım ama bir anda geldi işte. Yeni öğrendim meme kanseri olduğumu biyopsi sonucunu aldım. Hem çok üzgün hem çok şaşkınım, ne yapacağımı bilemez ve kabullenememe halindeyim
Evre 3 oldugum için önce kemoterapi sonra ameliyat dediler, ama doktor hastanede konusunda da hiçbir fikrim yok, İstanbul’da yasıyorum, fikir doktor hastane önerisi herşeye açığım.
Rabbim sifa versin tez vakitte insallah kardesimHerkese iyi akşamlar,
Çapa cok yogun ama cok iyi ozelden de cok iyi bi dr yazabilirim annemin dr harika bir adam onceden capadaydi ozel hastane ile anlasti. Bize dedigi tek sey üzülme bu hastalik üzüntüyü seviyor. Hep bunu yenecem diye beynini ikna et ve sekerden uzak dur beslenmeni hemen degis
Benim bi bilgim yok ama çok geçmiş olsun tez zamanda iyi olursunuz inşallahHerkese iyi akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?