Çok büyük bir derdim oldu :((

Çok geçmiş olsun Rabbim tez şifalar versin inşallah. Moralinizi yüksek tutun, kayınvalidem de meme kanseri atlatmış bir kadın şimdi çok sağlıklı çok şükür. O da kemoterapi ve ameliyat ile sağlığına kavuşmuş. İnşallah en kısa sürede atlatır sağlığınıza kavuşursunuz siz de

Evet önce uzun bir kemoterapi sonra ameliyst olacakmış dediğiniz gibi, insnın smeliyattan hiç korkmuyorum ama kemoterapi süreci çok korkutuyor

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Öğrendiğimden beri ağlayıp ağlayıp duruyorum, ilk isyan bile ettim ne yalan söyleyeyim neden ben diye Sonra da tövbe tövbe dedim.
Rabbim senin isyan etmediğini biliyordur inşallah canım.sen tövbeni de etmişsin hiç kötü bir şey düşünme.sen sakin ve rahat ol.tedavin için önce moral lazım.

Amin çok çok teşekkür ederim. Ben de aynı süreçten geçeceğim, bakalım uzun zorlu.

Çok teşekkür ederim

Aniden bir sertlik oluştu göğsümde çok sert bir kütle
hepsi gececek insallah biliyorum ki cok zor su an süreç sizin için ama olumlu örnek cok fazla elimizde kolaylıkla bitsin gitsin.. ameliyat olunca tamamen gececek sükür ki

Allah şifalar versin kardeşimde aynı şeyi yaşadık , konduramadığımız için biraz aksattık ve evre 3 biraz geçmişti , kardeşim bu süreçte benden daha güçlüydü hasta olan kendiydi ama o süreçte ben onu hiç bırakmadım ve çok etkilendim ama ona hep güç verdim bitane bebeğide olduğu için güzel mücadele etti Rabbim şifasını verdi şuan çok iyi inşAllah darısı size zor bi süreç kolay değil ama kolay olsaydı imtihan olmazdı ! o yüzden sabırla pes etmeden güçlü bi şekilde tedavini ol Allah ın izniyle geçicek ... sevgiler

Çapa cok yogun ama cok iyi ozelden de cok iyi bi dr yazabilirim annemin dr harika bir adam onceden capadaydi ozel hastane ile anlasti. Bize dedigi tek sey üzülme bu hastalik üzüntüyü seviyor. Hep bunu yenecem diye beynini ikna et ve sekerden uzak dur beslenmeni hemen degis

Öncelikle geçmiş olsun. Sakin olun anneminde meme kanseri oldugunu öğrendik temmuz ayında 3. Evre. Hemen ameliyat oldu simdi kemoterapilere basladi. Inanir misiniz en cok korktugum kemoterapilerdi ama annem o kadar rahat ki hayatina devam ediyor kilo kaybi, iştahsızlık hic olmadi. Cok rahatlatici ilaclar veriyorlar kesinlikle. 6 ay kemoterapi alacak 4. Ayi bitti bile çok şükür. Moralini hic bozmadi sehirlerarasi seyahat bile ediyor hala.
Moralinizi yüksek tutun gerçekten tedavisi en kolay kanser türü. ❤

Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun

Rabbim sifa versin tez vakitte insallah kardesim Komsum ve yengem Bezmialem Vakıf Gurebada meme kanseri tedavisi gördü ve masallah suan cok iyiler.Yengem 5 sene koruyucu ilac kullanıyor kemoterapisi bitti.
Çapa da iyiydi onkolojide fakat bina yenileniyor ve artik profesorler maalesef muayene ve kontrol etmiyormus.Bezmialem öneririm.

Size de çok geçmiş olsun Anneniz iyidir umarım?

Çok sevinirim, Çapa ve özel ikisindeki doktora da gidebilirim yazarsanız çok mutlu olurum, Teşekkürler.

Benim bi bilgim yok ama çok geçmiş olsun tez zamanda iyi olursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…