• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok büyük bir dert değil ama....

Sonbul arkadaşın açıklaması ile daha net olmuş durum.
Ama işte kayınpederin de olsaydı ikisi giderlerdi sanırım.
kadın yalnız ve sizde de araba olduğu için bu bir görev gibi oluyor malesef.
ama hissettiğin duyguya katılıyorum.
2 seneyi geçti evime gelecek olan akrabalar hala kayınvalidemleri arayıp onlardan müsade isterler.
bir gün artık dayanamadım ve kayınvalideme söyledim,evime gelmek istiyorlarsa lütfen ya beni ya da eşimi arasınlar diye.
benim gibi bunu yaşayanlar da eminim vardır.

evet bizim de akrabalarla ilgili herşey kv üzerinden yürür. eşlerimiz sanırım birey olamamışlar daha

evet bizim de akrabalarla ilgili herşey kv üzerinden yürür. eşlerimiz sanırım birey olamamışlar daha

birey olamamak demeyelim de canım
benim eşimin akraba ile iletişimi pek yoktur
ama bizlerin numarasını alıp aramak da zor bir şey değil.

24 saat birlikte olan biri olarak katılıyorum konu sahibi abartmış ne yani oğlanlar evlenince analarını imha mı etsinler, seve seve de olsa zorla da kaynanalar gelinlere gelinlerde kaynanalarla geçinmeye mecbur, öyle sorunları olanlar var ki seninki deve de kulak kalır kendine dert arama idare et boşver

evet senin durum daha zor gerçekten.

büyütecek bişey göremedim açıkçası gelebilir onun tarafı sonuçte tek başınamı gitsin kadın otobüslerde eğer size karşı aşağlayıcı saygısız tavırları falan oluyorsa bilemem ama tek sorun bayram ziyaretine sizinle gelmesi ise bunda bişey yok 1 2 saat sabrediverin.ileride sizde aynı durumda olabilirsiniz yalnız gitmek hoşunuza gidermi empati yapın bence.

Canım bayram gezmeleri senin için çok mu önemli? Yani şahsen bana görev gibi geliyor. Yaşlı başlı anane ve teyzelerle bazen konuşacak şey bulamıyorum. O esnada benden başka birinin konu açmak için bile olsa orda bulunması süper oluyor.

Benim eşimle geçirmek istediğim zaman şahsen akraba ziyaretleri değil. Hani bir bayram da tatile çıkmak istiyorum falan desen bi derece anlayacağım da akraba ziyaretlerini iki kişi yapmak istiyorum çok da mühim değil sanki. Yani ikimiz olsak daha erken kalkarız, bu şekilde gezmeler uzun sürüyor desen anlayacağım da seninki sadece ben yanında nasıl görünüyorum derdi. Bence Allah başka dert vermesin.

Son düzenleme:
benim k.pederim hayatta o olmasa bizim halimiz harap olur eminim.k.pederim olduğu halde yine de sıkıntılar yaşııyoruz aslında k.vlerdeki bi miktar kkıskançlık bi miktar merakları huzurumuzu kaçırmaya yetiyor bazen bi şekilde hayatımızın merkezinde olmak istiyorlar senin işin daha zor eşinin tavrı ne bu durumdaa senin durumunun farkında mı

eşim idare etmeye çalışıyor ama onun da yetersiz kaldığı şeyler olabiliyor. yazık ikimizin arasında o zarar görüyor aslında.eşim annesinden çok çekinir.

büyütecek bişey göremedim açıkçası gelebilir onun tarafı sonuçte tek başınamı gitsin kadın otobüslerde eğer size karşı aşağlayıcı saygısız tavırları falan oluyorsa bilemem ama tek sorun bayram ziyaretine sizinle gelmesi ise bunda bişey yok 1 2 saat sabrediverin.ileride sizde aynı durumda olabilirsiniz yalnız gitmek hoşunuza gidermi empati yapın bence.

yok otobüsle gitsin demiyorum. o evde kendine ziyarete gelenleri karşılasın. çok önemli olan, kendi gidemediği yerlere yine biz götürelim. ama eşimle ayrıca onsuz gideceğimiz yerler de olsun istiyorum.yani onun ufak çocukları gibi gezmek istemiyorum

Canım bayram gezmeleri senin için çok mu önemli? Yani şahsen bana görev gibi geliyor. Yaşlı başlı anane ve teyzelerle bazen konuşacak şey bulamıyorum. O esna da benden başka birinin konu açmak için bile olsa orda bulunması süper oluyor. Benim eşimle geçirmek istediğim zaman şahsen akraba ziyaretleri değil. Hani bir bayram da tatile çıkmak istiyorum falan desen bi derece anlayacağım da akraba ziyaretlerini iki kişi yapmak istiyorum çok da mühim değil sanki. Yani ikimiz olsak daha erken kalkarız, bu şekilde gezmeler uzun sürüyor desen anlayacağım da seninki sadece ben yanında nasıl görünüyorum derdi. Bence Allah başka dert vermesin.

daha erken kalkarız derdi de var aslında. eşim zaten annem olmasa bu gittiğimiz yerlerin çoğuna gitmeyiz diyor yani daha çok onun için dolaşılıyor.

Benim kayınpederim de kayınvalidem de sağ olmasına rağmen
Ben onlarla beraber dolaşmayı tercih ediyorum bayramlarda
Ne bileyim onların akrabası sonuçta, onlar daha samimi
Çok sohbete girmeme gerek kalmıyo, arada kaynıyorum diye hoşuma gidiyo işte

Yine kol kola girmek istiyosan gir
Eşi de yokmuş, birbirine de zıt bölgelermiş.
Hazır siz araçla gidiyoken onunda yanınızda gelmesi çok mantıklı bence

Benim kayınpederim de kayınvalidem de sağ olmasına rağmen
Ben onlarla beraber dolaşmayı tercih ediyorum bayramlarda
Ne bileyim onların akrabası sonuçta, onlar daha samimi
Çok sohbete girmeme gerek kalmıyo, arada kaynıyorum diye hoşuma gidiyo işte

Yine kol kola girmek istiyosan gir
Eşi de yokmuş, birbirine de zıt bölgelermiş.
Hazır siz araçla gidiyoken onunda yanınızda gelmesi çok mantıklı bence

evet doğru ama kontrol onda olunca canım sıkılıyor benim. hani biz gidiomuşuz o da geliyomuş gibi olmuyo. o hadi şuraya diyo biz oraya gidiyoruz.1 2 gün sıkıcaz artık dişimizi

evet doğru ama kontrol onda olunca canım sıkılıyor benim. hani biz gidiomuşuz o da geliyomuş gibi olmuyo. o hadi şuraya diyo biz oraya gidiyoruz.1 2 gün sıkıcaz artık dişimizi

Ya alt tarafı bayram ziyareti bu
Kontrol sende olsa ne olur onda olsa ne olur
Bence çok abartıyosun

Allah göstermesin de senin baban ölmüş olsa, ah zavallı anneciğim olurdu
Şimdi bi bayram ziyaretinde kayınvaliden yanınızda geliyo diye kontrol cart curt diye bahane arıyosun

daha erken kalkarız derdi de var aslında. eşim zaten annem olmasa bu gittiğimiz yerlerin çoğuna gitmeyiz diyor yani daha çok onun için dolaşılıyor.

Tamam konuya böyle yaklaşsan neyse ne de yok ben asıl oyuncu yanında yedek kalıyorum falan. Bunlar anlamsız şeyler. Bu tavırları kayınvalideler yapınca burda bir ton laf söyleniyor. Eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı. Siz tabiki de onun yanında çocukları gibi olacaksınız. Çünkü zaten çocuklarısınız. Ne önemi var evcilik oyunu gibi akraba ziyeretlerindeki mevki yarışlarına.

Konun eşim çalışıyor bir bayramımız var başbaşa gezsek diye ama günlerce akraba geziyoruz şeklinde olsaydı bir sürü yapıcı öneri gelirdi ama sanki günlerce gene akraba gezseniz ama ikiniz gezseniz sadece sizin için sıkıntı olmayacak gibi. Hal böyle olunca hoş olmuyor.

Tamam konuya böyle yaklaşsan neyse ne de yok ben asıl oyuncu yanında yedek kalıyorum falan. Bunlar anlamsız şeyler. Bu tavırları kayınvalideler yapınca burda bir ton laf söyleniyor. Eşin yeri ayrı annenin yeri ayrı. Siz tabiki de onun yanında çocukları gibi olacaksınız. Çünkü zaten çocuklarısınız. Ne önemi var evcilik oyunu gibi akraba ziyeretlerindeki mevki yarışlarına.

Konun eşim çalışıyor bir bayramımız var başbaşa gezsek diye ama günlerce akraba geziyoruz şeklinde olsaydı bir sürü yapıcı öneri gelirdi ama sanki günlerce gene akraba gezseniz ama ikiniz gezseniz sadece sizin için sıkıntı olmayacak gibi. Hal böyle olunca hoş olmuyor.

offfff offf iki tane oğlum var şimdeden gözüm korktu gelinden valla bu kaynanalar ne yapsa göze batıyor her zaman peşinizde değilse bayramdan bayrama gezin ne var yani :44:

offfff offf iki tane oğlum var şimdeden gözüm korktu gelinden valla bu kaynanalar ne yapsa göze batıyor her zaman peşinizde değilse bayramdan bayrama gezin ne var yani :44:

Ben daha 2 yıllık evliyim
Kayınvalidemle de öyle çok kanki canki de değilim
Ama saygıda kusur etmem yani

Nasıl kendi akrabalarıma annemlerle beraber gidiyosam
Eşimin akrabalarına da kayınvalidemlerle beraber gidiyorum

Üstelik eşim boş ver diyo da ben beraber gitmek istiyorum
Biz daha yeniyiz, onların kaç yıllık akrabaları. Onlar gelince daha iyi sohbet oluyo ne bileyim
Kaldı ki benim kayınpederim sağ yani

kayınavaliden için biraz üzüldüm bilse böyle düşündüğünü acaba ne hissederdi..sadece bayramlarda ise sorun etme bence..he ama eğer her yere yanınızda geliyorsa o ayrı..

kızlar dediğim gibi büyük değil ama can sıkıcı bir durum benim için. kayınvalidem 10 sene önce eşinden ayrılmış dul bir kadın. benim ailem de oturduğumuz yere 4 saatlik mesafede. her bayramın ilk gün eşimin sülalesini dolaşırız.2. ya da 3. bayram benim ailemin olduğu yere gideriz. fakat eşimin akrabaları birbirine zıt bölgelerde ve özel araçla daha rahat gidilebilecek durumdalar. kayınvalidem de her bayram bizimle birlikte dolaşıyor. yani eşimin anneannesine, dayısına bilmem kime, kayınvalidem küçük diye o da bizimle geliyor. ama ben bu durumdan rahatsız olmaya başladım. ben eşimin beni koluma takmasını ve istediğimiz yerde istediğimiz saatte ve istediğimiz kadar oturmak istiyorum. yani kayınvalidemin peşinde çocuk gibi dolaşmamızı istemiyorum. kayınvalidemle bu konuda nasıl konuşmalıyım bilmiyorum

sorununuza nekadar çare olur bilmem ama önerim siz bu kafayı değiştirin. tek sorun kv nin sizinle bayram ziyaretimi yapması. ne var bunda allah aşkına ailenizin büyüğü sonuçta başbaşa yemeğe giderken peşinize takılsa tamam diyicem kv nin akrabalarına ziyarete gidiyosunuz kv de sizinle geliyo. yapmayın azıcık insanların yerine koyun kendinzi zamanın ne göstereceği belli olmaz.

Son düzenleme:
Ya alt tarafı bayram ziyareti bu
Kontrol sende olsa ne olur onda olsa ne olur
Bence çok abartıyosun

Allah göstermesin de senin baban ölmüş olsa, ah zavallı anneciğim olurdu
Şimdi bi bayram ziyaretinde kayınvaliden yanınızda geliyo diye kontrol cart curt diye bahane arıyosun

abartmıyorum canım zaten çok da büyük bir dert değil diye açmıştım konuyu zaten

Back
X